24 Haziran 2012 Pazar

Son 10 Yılın Özeti..


din ve politika konuşmaktan kaçınan yavşak bir gençliğimiz var evet ama durum sandığınızdan da ciddi beyler.

konuyu takip edenler de mevzuyu az çok bilirler zaten, benim sözüm 7/24 am göt meme muhabbeti çevirenlere.

bildiğiniz üzere abd. ve birçok batılı ülke borç batağında ve ekonomik krizle boğuşuyor. az buz bi borç değil bu. işte başı çeken 2 ülke abd nin yaklaşık 15 ingilterenin ise 9 trilyon dolar dış borcu var. bu sayı öyle az buz bi sayı değil gençler, bugün dünya devi abd ordusu bile yılda 750 milyar dolar para yemekte. bunu göz önünde bulundurunca bu borçların ne kadar büyük olduğu ortaya çıkıyor.


şimdi; abd ve batılılar bu borcu kapatmak için her zamanki gibi zayıf ülkelerin kaynaklarına çullandılar. ilk başta 9/11 i bahane ederek afganistana girdiler ve asyanın uyuşturucu merkezini ele geçirdiler. ardından kimyasal silah bahanesiyle ırak işgali başladı ve dünyanın 2. büyük petrol rezervine sahip bu ülke ele geçirildi. en sonunda aaa silah yokmuş ya la dendi ve konu kapandı.


ama bitmedi.. yetmedi batılılara bunlar. onlar ortadoğuda ki petrolün tamamını istediler. fakat şöyle bi sorun vardı ki hem abd hem de diğer batılı ülkeler, afganistan ve ırak savaşlarında iyice borç batağına saplanmışlardı. çünkü savaş pahalıydı.onbinlerce askeri o bölgeye yığmak, onların lojistik desteklerini sağlamak ve milyon dolarlar tutan bombalama operasyonlarını faliyete geçirmek kardan çok zarar getiriyordu. üstelik her ne kadar terörü bitirmek için girdik densede bu yalanlar yutulmamış dünya da abd karşıtı bir tutum sözkonusu olmaya başlamıştı. işte tüm bu sorunlardan mütevellit `arap baharı` için düğmeye basıldı.

ülkedeye en seçkin ajanlar götürülür, muhaliflere az biraz para verilir, onlar ayaklanır, ellerine silahlar tutuşturulur hatta satılır, hükümet devrilir, petrole doğal gaza ve tüm madenlere el konur. hem amerikanın prestiji sarsılmaz, hem de tüm kaynaklar ele geçirilir. işgalin yeni adı, demokrasi hareketlenmeleri.

arap dünyasında ki bu operasyonalar bi süre için gayet yolunda gitti. hükümetler ardı ardına devrildi, rezervler batılılara geçti. ta ki suriye çıkmazına kadar.


aslında bunlar suriyeye de aynı stratejiyi uyguladılar, ama rusyanın suriyeye kol kanat germesinden ötürü planları suya düştü. hatırlayın suriye de olaylar patlak verince rusya gemilerini tarsusa göndermiş üstünede suriyeye füze satışı gerçekleştirmişti. bütün bunların üstüne birleşmiş milletler suriyeye yaptırım oylamasını rusyayla birlikte çin de veto edince, batılılar tam anlamıyla şoka uğradılar.

tüm bunların üstüne haziran ayında da rusya,çin,suriye ve iran ortak bir askeri tatbikat düzenlediler.

evet suriye, çin, rusya ve iran doğuda bir olmuş batıya kafa tutuyordu resmen.



işte tüm bu çıkmazın içinde batılıların zaten bir b planı vardı o da türkiyeydi...

morton abramowitz, eski ankara büyük elçisi, aynı zamanda yine bir siyonist oluşum olan cfr nin de kıdemliak bir üyesidir kendileri. iddiamı desteklemek ve detaylı açıklamalar yapmak için uzun uzadıya laf anlatmıycam. araştırırsanız bulursunuz. tayyibi başa geçiren eleman bu adamdır.


tayyip erdoğan heybeye başbakan yapılmadı. onun ortadoğu da bir görevi vardı. gerek abd gerek batılıların ortadoğudaki tüm faliyetlerini destekleyecek, bölgeye uzak kalan batılı ülkelerin eli ayağı olacaktı. davosta tüm islam ülkelerinin halifesi yapılacak böylece batılılar lehine aldığı kararlar müslümanlarca destek bulacaktı.


şimdi... gelelim günümüze.


tayyip erdoğan bu aralar büyük bi baskı altında. zira onu başa geçirenlerin ondan bir isteği var. bu istek açık ve net. suriyeye gireceksin!

hem çini hem de rusyayı karşılarına almaktan korkan abd ve batılılar, okkanın altına türkiyeyi atma hevesinde. türkiye suriyeye girecek, hükümeti devirecek, petrole ise batılılar çökecek. göte gelen ise türkiye olacak. ne güzel dünya dimi?.

yalnız tayyip için şöyle bi sıkıntı var ki hem ordu hem de türk halkı müslüman bir ülkeyle savaşmak istemiyor. halkın orduya olan güveni sarsılmış vaziyette, ordunun bütün komutanları zaten içerde! türkiyenin suriyeye girmesi demek, rusya ve iran gibi taşşaklı komşularını karşısına alması demek, ki bu da ayır bir felaket. bütün bunlar bir yana batılılar ısrarlı. gireceksin! suriyeye gireceksin, yoksa seni çıkarttığımız gibi indiririz diyorlar. işte şu son günlerdeki akp cemaat kapışmasını da buna bağlıyorum ben. tayyibin tüm bu olanlar karşısında suriyeye girme isteksizliği hiç şüphesiz `pensilvanya muhtarı` tarafından hoş karşılanmamış olsa gerek. özetle birader tayyip sıkıştı, hem de çok fena sıkıştı..


sözlerimin sonuna gelirken şu jet olayına değinmek istiyorum. aylardır türk halkını suriyeye kışkırtmak için tomarla yalan haberler yapıldı. esad şöyle zalim, böyle katliam yaptı dediler. türk halkını salak zannetiler ama kimse yemedi bu palavraları. işte bu jet olayı da yine aynı terane. ama bunu da yemedi bu halk. haber sitelerinde, uçağımızın orada ne işi vardı? hava tatbikatı neden suriyede yapılır? gibi çetin sorular görüyorum.. atatürk diyor ya; türk milleti zekidir! diye, hah
onu halkına yağ çekmek için söylemiyor işte. türk milleti saftır temizdir iyi niyetlidir, ama kesinlikle salak değildir. siz ve sizin taşeronluğunu yaptığınız köpeklerinde anlayamadığı şey işte tam olarak budur!


3 yorum:

  1. aynen bende böyle görüyorum bu durumu! Jet olayini hic aldirmamak lazimdi ve öyle de oldu!

    YanıtlaSil
  2. Batinin amaci sadece petrol degil , olayların dini yonu de var, din dediysem bunun adı şeytana tapmaktir,armageddona hazirlik yapip kendi mesihlerinin (deccal-antichrist) gelislerini hizlandiriyorlar.

    YanıtlaSil
  3. İşin Okültizm kısmından illumemati bölümünde bahsettik zaten hacıt, zaten bunu ele alan tomarla site ve blog da mevcut. Biz bundan sonra artık ülkemizi ilgilendiren siyasi mevzular üzerinde duracağız, bunların bilinmesi daha önemlidir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..