23 Aralık 2011 Cuma

Neden Ortadoğu? Rakamlar...


Evet gençlik,

BOP dedik İlluminati dedik AKP dedik , vatan kurtarmaya son sürat devam ediyoruz.

Peki bu üstteki üçgenin parçaları arasında ki bağlantı ne? Üçgenin tam ortasında duran Türkiyenin konuyla ilgisi ne?

Amerika neden Büyük Ortadoğuyu istiyor?

İlluminati ve Türkiye başlıyor efenim...


Ehehe farkındayım tv programı dadında bi giriş oldu ama olsun salla. Neyse ufaktan konuya girizleyelim şimdi..

Önceki yazımda BOP un gerçek amacını bilmediğimi söylemiştim.. Hala da bilmiyorum anasını satıyım. ABD nin dünyanın bir ucundan tee ortadoğulara el atmasının esas nedeni hala belli değil.

-Büyük İsrail devleti mi?
-Petrol denizinin üstünde oturan ortadoğunun kaynaklarına hükmetmek mi?
-ABD nin ulusal güvenliği mi?
-Tek Dünya Devleti mi?


Bence hepsi. Ama bu benim fikrim tabi .. Bu konuyu araştırırken ki ilk görüşler bunlar tabi...

 Ama bugün şu gerçek ki batılı ülkeler gittikçe borç batağına saplanıyor. Doğulu ülkelerse zenginleşiyor. Ve yüzyıllardan beri olduğu gibi bu durum savaşı doğuracak gibi gözüküyor...


2010 DIŞ BORÇ SIRALAMASI


  • ABD : 13 trilyon 917 milyar dolar
  • Ingiltere : 9 trilyon 123 milyar dolar
  • Fransa : 5 trilyon 123 milyar dolar
  • Almanya : 4 trilyon 969 milyar dolar
  • Italya : 2 trilyon 456 milyar dolar
  • Hollanda : 2 trilyon 439 milyar dolar
  • İspanya : 2 trilyon 409 milyar dolar
  • İrlanda : 2 trilyon 250 milyar dolar
  • Japonya : 2 trilyon 38 milyar dolar
  • Belçika: 1 trilyon 252 milyar dolar


Türkiye 266 milyar dolar la listenin 26. sırasında. şimdi ki dış borcumuz 300 milyar küsür. AKP iktidara gelmeden önce bu miktar 120 milyar dolar civarıydı. Adamlar çalışıyor...



Bu listeyi neden verdim? Şunu bilmek gerek ki batılı devletler gün geçtikçe dibi görmeye başlıyor. Ekonomileri her geçen gün zayıflıyor,


Bakın bugün amerikanın borcu 13 trilyon dolar! Bu öyle kolay bi rakam değil, dünya dei amerikanın, gezegenin her karışında askeri üssü veya ordusu bulunan amerikanın yıllık askeri harcamaları bile  sadece 650 milyar dolar. Sanırım bu benzetme ortadaki borcun ne kadar büyük olduğu hakkında bir fikir verir size..


Emperyalizm doymak bilmeyen bir canavardır. Ve bu canavar gün geçtikçe acıkıyor. Acıkan bu canavarın karnının doyması lazım yoksa canavar geberip gidecek. Amerikan emperyalizmin akşam yemeğinde kim var dersiniz? Ben söyleyeyim..

BÜYÜK-ORTA-DOĞU.


Büyük Orta Doğu, dünya  enerji ham maddesinin %60ı. Petrol, doğal gaz, sayısız maden ve su cenneti.

Projenin asıl ismi. Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesidir.  Batılı devletler bu projeyi çizerken  projeye ilk başta eski Osmanlı ve İranı eklediler Yani 'orta doğu'yu.. Bu kısım koyu yeşilli olan yer. Daha sonra yetinmediler listeye 'kuzey afrika'yı da kattılar. Zira petrol ve maden zengini olan bu bölgeyi pas geçmek aptallık olurdu. En nihayetinde listeye afganistan,pakistan, ve türki cumhuriyetleri de katarak projeyi biraz daha 'büyüttüler'.

Ve projenin adını aldı.


Evet abi şu an bakmakta olduğun renkli ülkelerin hepsi işgal tehdidi altındadır!

Baba Bush 1990 da Yeni Dünya Düzeninin haberini verdi,

Tam 11 yıl sonra,

 2001 de İkiz Kulelere esrarengiz biçimde saldırı düzenlendi. Bilenler bilir illuminatinin 11 takıntısını.. İkiz Kuleleri patlatatanın da amerikanın ta kendisi olduğunu ve bunun bir saldırı değil 'mega ritüel' olduğunu da bilir...  Tesadüfe bakın ki abd tam 11 yıl sonra yine 2001 de ta anasının nikahından afganistanı işgal eder.

Ve 11 yıl sonra, 2012

Arap ülkelerinde teker teker isyan çıkıyor.  Bu halk isyanlarının bu sene çıkması tesadüf değil bu adamlar yıllardır aç! Yıllardır kıçlarını yırtıyorlar sokaklara dökülüyorlar onları da anlatacağım, mısırda ki halkın aslında yıllardır nasıl isyan ettiğini, medya tarafından örtbas edildiğini de anlatacağım. Medyanın arap isyanını neden özellikle bu seneye denk getirdiğini neden bu sene mevzuyu körüklediğini de anlatacağım..

Beyler bayanlar bakın. Yok illuminati.org muş vay efendim 21 aralıkta sitede ebesinin amı çıkacakmış diye kafa patlatanlar size söylüyorum! Sayaç işte burda, burnunun dibinde orta doğuda. Sen uyumaya devam ettiğin her saniye sayaç bi tık daha geri sarıyor. Her saniye bir ülke daha düşüyor. Senin gözün, kahvede 30 yıldır tartışa tartışa bitiremediğin türbanla boyanırken, elin oğlu üstünden bin tane plan güdüyor. Proje çiziyor,  Daha 80 yıl önce, dedenin gırtlak gırtlağa savaştığı, nenenin kafasına atmak için sırtında bomba taşıdığı, şimdi bi sigara yakıp ciğerlerine doyasıya çektiğin o boğaz kokusunu vakti zamanında savaş gemilerinin bacalarıyla kirleten o orospu çocukları, bu gün senin üstünde proje çiziyor proje! Başbakanın da bu projenin eş başkanıyım diyor.. Eşbaşkanıyım diyor! Türkiyenin görevi var diyor! Bu görevi yerine getireceğiz diyor! Daha ne desin amına koyayım adam açık açık söylüyor işte her şeyi.


Bakın ben burda AKP- CHP - MHP   veyahut diğerleri herhangi bir  siyasi parti sempatizanlığını yapmıyorum. Hiç biri sikimde değil. Ben bu gün üstte saydığım her partinin, bir şekilde kazığını yemiş bir biçimde devam ediyorum hayatıma.. Önemli olan partiler falan değil. Beni vatan ilgilendirir vatan! Söz konusu vatansa gerisinin anasını sikeyim!


22 Ülkenin sınırı ve rejimi değişecek. - Condolezza Rice ( Eski ABD Dışişleri Bakanı)


Her neyse konu dağılmadan bi iki şey daha söyleyip def olup yatıcam. Özetle amerika aç. Borç batağında. Tıpkı diğer batılı devletler gibi. Bu yüzden kendine yeni pazar arayışı içerisinde. Ve gözünü ortadoğuya dikmiş durumda. İlk başta Afganistana saldırdı. Nedeni basit. Afganistan hem Rusya'ya hem Çin'e hem de İrana sınır komşusu. Coğrafi konumu amerikanın olası 3 düşmanına çok yakın. Aynı zamanda dünya uyuşturucu pazarının kaynağı. Avrupaya giden uyuşturucu pazarının kaynağıdır afganistan. Afganistan da üretilen uyuşturucular iran-türkiye-yunanistan hattını takip eder ordan da avrupanın dört bir yanına dağılır.Zaten afgan ismi bile esrar demek amk neyi tartışıyoz biz. Neyse 2. durağı ırak oldu. Irak petrol zenginiydi , suudi arabistan ve irandan sonra 3. en büyük petrol rezervlerine sahipti. Ayrıca  yine başı çeken iran ve suudi arabistanın da burnunun dibindedir.



Şimdi. Ben burda kıçımı neden yırtıyorum?


ABD. Hem afganistan hem de ırak savaşında pek bilinmese de çok büyük ekonomik kayıplara uğramıştır. Bugün afganistanın güney kısmına hala doğru düzgün hakim bile değildir. durum ortada. Hala merkezi otoriteyi sağlayamadı.Iraktaki durum da pek farklı değil. Amerika ıraktan çıkmak istiyor ama götü yemiyor. Çünkü ortalık hala durulmadı. Talabani Barzani arasında ki uyuşmazlık sürüyor. Kısacası paşam orta doğuda sular bir türlü durulmuyor ve ABD bu işi ordusunu savaşa sürmeden halletmek istiyor. (Arap İsyanları mesela.. Temiz iş!)

 Çünkü savaş pahalı ve para yok. İşte bu yüzden abd ye orta doğuya göz kulak olacak, onun emrinden çıkmayacak gerekirse de abd için mehmetçiğiyle savaşa girecek bi ülke gerek. Ahanında bu ülke Türkiyedir kardeşim.

İşte bu yüzden bizlere büyük görev düşüyor birader. Bizler ortada dönen tezgahın farkına varırsak bu ülkenin kaderini de değiştirebiliriz. Türkiyenin desteği olmadan ne Rockefeller ne Rothschild ne de Amerika hiç biri bi bok yiyemez. O yüzden Türkiye kilit ülke. Türkiyeye 'anahtar ülke' demişlerdir bu adamlar. Boşuna değik. O yüzden  şimdilik bize abanıyorlar hep. Yaşadığımız her şey .. işte  bu sebepten dolayıdır...

Bilinçlenelim abi gözünüzü seveyim günde 6 7 saat facebook ta takılacağınıza 1 saat bi araştırma yapın. Nedir ne değildir diye.

Şimdi son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu adamların bizler üstünde uyguladığı en büyük poitika bilinçsizlik politikasıdır..  TV programları, diziler, gazeteler hatta internet bile bu adamların kontrolünde..

En basitinden bir örnek vereyim. Bak hacı, Türkiye medya patronu Doğan grubu AKP  ye oldum olası gıcıktır,  ilk dönemlerde sürekli AKP aleyhinde haberler yaptı ve hükümete karşı durdu. Taki ne zaman tayyip Aydın Doğan efendiye vergi borcunu taktı, o biçim bi geçirdi, ondan sonra Aydın Doğan n'olduysa akp yandaşı oldu. Sürekli vay efendim enflasyon düştü helelelloooy  yeni anayasa darbeciler yargılanacak laylaylaaay gibi sikko haberler ekranlarda yer aldı.


Soruyorum size, anayasa referandumdan geçti. Darbeciler yargılandı mı? Hayır. Üstelik Kenan Evren efendinin maaşına zam yaptılar.. Soruyorum işte nerede cevap? Yok.

Sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız..

İşte böyle abi medyaya dikkat edin, o konuyada gelecem inşallah ama şimdilik bu kadarını söyleyebiliyorum. Medya; halkımızın gerçeklere erişmesini engellemek için bir uyuşturma mekanizmasıdır.


Allah aşkına kime ne yararı var abi Akasya Durağının?
Kime ne yararı var Spor programlarının?
Yemekteyizin kime ne yararı var olum söyle lan?

Uyuşturuluyoruz beyler. Kapatın TV yi.

Nihat Doğanların boy boy gezdiği ve Nihat Gençlerin susturulduğu bir TV yi siz de izlemeyin.

Hadi baş baş..




19 yorum:

  1. Selam.

    Cogunda haklisin lakin bazi yerlerde bilmedigin seyler var!

    Ilkin Herkeze tavsiyem var Küfürlü yazilari lütfen birakalim ve aslimiza dönelim ISLAM Edepyahuuuu!


    Kuranikerimde bir Ayette Yuce Rabbim söyle söylüyor! ( anladigimi yaziyorum)

    Kafirler benim Sevdiklerime Kuyu kazarlar ve bu Bana yapilan oyuna kendilerini düsürürüm.

    Bir Misal!
    Resululah Efendimiz Medineye Hicret emri geldiginde Müslümanlar Medineye göcörler ve Müslüman olup Mekkeden Kacan Müsriklerin Cucuklari Medineye siginirlardi.
    Bu durumu gören Müsrükler Savas antlasmasi Resulullah Efendimizlen yaparlar.
    Anlasmada su gecer! Savas yapilmayacak ve bundan sonra Mekkeden kacan Sahislari Müsriklere geri teslim edilecegine dahir söz.

    Resulullah efendimizin bu antlasmasini Sehabeler dabiiki begenmezler ve kacan Müslümani Müsrüklere geri deslim eder.
    Kacan üzüntüsüylen neden sordugunda Yeminim var der.
    Sehabe Cölde firsatini bulur birdaha kacar gelir.
    Resulullah Efendimize ben kactim gene geldim Yaresulullah der.
    Peygamber Efendimiz ben sni gene teslim edecem der ve bunun üzerine Sehabe Efendim bana izin ver baska yere gidiyim der.
    Resulullah efendimiz ona izinverir ve Sehabe Zengin Müsriklerin gectigi bir yere Cadir kurar.
    Bunu duyan Mekkeden kacan Müslümanlar hep buraya yerlesir kisa Zaman icinde bir Sehir gibi büyür burasi ve Zengin Müsrüklerden Harac keserlerdi.
    Bu Mekkeli Müsrüklerin hosuna hic gitmediginden kendi antlasmalrini bozarlar.

    NOT : Kafirler kendi oyununa düsüp Medine + Sehabelerin yerletigi sehire dönüsen yerlen daha güclü oldular ve sonra Mekkeyi ele gecirdiler!

    Bir Misal daha!!!

    Ebrehem Kabeyi yikmaya Fil ordusuyla gelir ve Resulullah Efendimizin Dedesi Abdulmuttalibin Develerine el koyar.

    Abdulmuttalib Ebreheme gider Develerini ister. Ebrehem Alay ederek yahu ben Kabeyi yikmaya geliyorum sense Develerin pesindesin der.
    Abdulmuttalib derki: ben kendi Develerimi istiyorum ve Kabenin Sahibi varsa onu senden korur helbetteki oda var Yüce Allah der.
    Bununüzerine Ebrehem güler Develeri geri verir.

    Kuranda Fil Süresinde Ebrehemin ordusunun nasil helak olduhu apacik gecer!

    Onlar istediklerini yapsin bu dini koruya sadece Yüce Rabbimdir.
    Bizler belki Imanimizi kurtara biliriz ve bu önemli.

    Simdiye kadar hic bir Planlari yaver gitmedi Kafirlerin.
    Bir bak Nesillerinden tipki Taiftekilerin Nesli gibi Islama giriyorlar ve Tipki Firavun gibi onlarin Tahtlarida kendi sandiklari Nesillerinden yikilacak Insaalah.

    MALDA ONUN MÜLKDE


    YanıtlaSil
  2. unuttuğun şeyler var kardeş bak ne güzel arap baharından bahsetmişsin, bu gezi eylemleri taa 80 li yıllarda olan sağ-sol kapışması rockefeller ve yandaşları tarafından düzenlenmiştir gezi olayları ileride olacak bir iç savaşın tatbikatıydı adeta..türk halkının direniş gücünü ve cesaretini test ettiler unutma; eylemlerin altın bir kuralı vardır "şiddet artarsa direnişte artar" diye...bizim rte yukarıdan aldığı emirle baskıyı arttırmıştır bütün sanayiciler ve büyük bey efendiler eylemlere destek vermiştir ancak halkın unuttuğu birşeyler var bu sanayiciler ve beyaz yakalılar billderberg toplantılarına katılmıştır cfr denilen dalgayada bir çoğu üyedir.! C.F.R' nin onursal başkanıda david rockefellerdir :D:D bu ne yaman çelişki dimi kardeş????

    YanıtlaSil
  3. DÜNYAYI ILLUMINATI'YE KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ !!!

    Bir iş adamı mı, kadın mı, politikacı mı, müzisyen mi, öğrenci mi?
    Hayatta zengin, ünlü, güçlü olmak ister misin?
    Bugün İlluminati'ye katıl ve zengin bir özet topla. 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve ayrıca maaş olarak aylık ödeme aldığınız yer

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak için bugün bize e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri dönmek illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  5. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak için bugün bize e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri dönmek illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  6. ILLUMİNATİ KATILMADAN HANGİ DÜNYANIN İLGİ ODAĞI İÇİNE GETİRİYOR
    BUGÜN YAŞIYORSUN. MALİ ZORLUKLAR SONA GETİRİLİR. BİZ
    SİZİ HIZLI BİR ŞEKİLDE BULAMADIK!
    RAHAT BİR YAŞAM. DÜNYANIN HANGİ BÖLÜMÜNDE YAŞADIĞINIZ ÖNEMLİ DEĞİL.
    AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NDEN DÜNYANIN EN UZAK KISMINA, BİZ GETİRMEK
    İSTEDİĞİN KADAR
    BU E-POSTA İLE İLETİŞİME GEÇİN;
    illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com
    SELAM

    YanıtlaSil
  7. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken,brotherhoodilluminati19@gmail.com +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  8. dünyada birleşik devlet ve herkese yanmaz büyük sipariş selamlar, bu kurtarabilirsiniz nerede Illuminate kardeşliği katılım için açık bir fırsattır senin
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  9. Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove'a erişim.
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme. 10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız aracılığıyla bize ulaşın
    illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Işığı takip et. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta ile gönderin.
    Veya bize-ne bize .. + 19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.



    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  11. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  12. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  13. ILLUMINATI E-POSTA BUGÜN KATILIN: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    İNGİLTERE, AVUSTRALYA, ABD'DE ILLUMINATI'YE KATILMAK VEYA
    BUGÜNÜN HER YERİNDE ZENGİN OLUR
    Ünlü ve zenginliklere sahip POWER.EMAIL AT: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    Başlatma Yeni kayıt üyeleri şimdi açık
    şimdi çevrimiçi !!!!!
    Katılan YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMİNATİ.
    Yeni üyeler olarak nimet üyeliğiniz için 3.000.000 USD nakit para ödülü
    1.200.000 USD değerinde YENİ Şık Bir Dream Car
    Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi
    Hayalinizdeki varış noktasına bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Bir yıllık Golf paketi Üyeliği
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye bir yıl boyunca erişim
    hesabınıza 1.000.000 ABD doları tutarında ödeme
    üye olarak banka hesabı
    Dünya, e-posta adresinizi adresine gönderin.
    illuminatiorganizationorder@gmail.com veya uygulamanın ne olduğu hakkında şimdi bizimle iletişime geçin +13072132310
    üyeler hemen başlangıçta. Yeni
    Kayıt şimdi çevrimiçi.
    Bir ay, ilk 5 ile randevu rezervasyonu
    Dünya liderleri ve dünyadaki ilk 5

    YanıtlaSil
  14. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamlarını sağlamak için 650.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  15. Bu, dünyadaki en büyük holdingin bir parçası olmanız ve kariyerinizin zirvesine ulaşmanız için açık bir davettir. Bu yılki işe alım programına başlarken ve yıllık hasat partimiz neredeyse el altında. Bugün Illuminati kardeşlerin büyük mahallesine katılmak ister misiniz?
    Hangout'tan bize leovincey08@gmail.com veya WhatsApp aracılığıyla ulaşın:
    +2349033667873 veya click https://wa.me/2349033667873 linkini tıklayın

    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  16. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN selamlar, bu, Illuminati'nin kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz kardeşliğe katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  17. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba
    Seyirci, nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama birkaç kez dolandırıldım , nihayet net bir tanıklık rastlamadan önce ajan ile temasa, o kadar korktum ki kaputu ulaşmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürpriz için sormadı yaptığım eşyaları satın almak için ve bugün dünyaya zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilenleri anlatmaktan çok mutluyum, toplamda 20 milyon dolar var. kişisel hesap ve tüm dünyaya Illuminati tarafından emanet edilen ve istediğimi yapma gücüne sahip olan işlerle de tanınıyorum ... Bir çok insanın kendi yolumda olabileceğini ve sorabileceğini biliyorum burada yardım onların
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    web sitesi: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  19. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJ
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: [+1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..