14 Nisan 2012 Cumartesi

Böl Parçala Anasını Sik.

Merhaba yarraam,

Ülke olarak ökaryot bir hücreden daha hızlı bölünebilme potansiyeline sahibiz.



 Bu ülkede farklı politik görüşlere sahip bir çok insan var. Hepsi de birbirlerinden ölesiye nefret etmekte. Fakat bu insanlar şunun bilincinde değil ki, aslında ''çok küçük bir kesim'' hariç hepimiz bu vatanı seviyoruz.

 Düşünsene oğlum; ya senin youtube veya diğer forumlarda ana bacı küfürler yağdırdığın o adam, aslında bu ülke için canını seve seve feda edebilecek birisi ise?

Ya senin sırf senden farklı düşünüyor diye nefret ettiğin insan bu ülkenin aşığıysa?

Komünizm,kapitalizm,sosyalizm,şeriat hatta monarşizm .  Bu politik düşüncelerin hepsi birbirinden çok zıtmış gibi görünsede ortak bir noktaları var.Tüm bu ideolojik düşünceler daha iyi bir ülke için tasarlanmış olup tek bir ortak nokta barındırır. O da vatan sevgisidir.

Yani birader, komünisti de bu vatanı seviyor, kapitalisti de seviyor, liberali de seviyor, şeriatçısı da seviyor.

E o halde ne sikime birbirinizi yiyorsunuz lan?

Tamam düşünceler çarpışsın, bu  iyidir de, ama vücutlar ve küfürler değil. Belirtmek istediğim konu şu; bugün Suriye de hem hükümet askerleri hem de muhalifler Allah Allah diyerek birbirlerini öldürmekteler. Ulan ikinizde aynısınız işte, o kurşunları birbirinize sıkacağınıza düşmanlarınıza sıksanıza? Nasıl bir kafa yapısıdır bu?

Abartıyorsun lan o kadar da değiliz deme, zamanında hem solcular hem sağcılar ''Türkiye aşkı'' uğruna birbirlerini katlettiler, kaybeden kim oldu? yine Türkiye.

Bakın beyler bayanlar, durum ciddi. Siyonistler açıkça bizlerin bölünmesini istiyor ve teşvik ediyor. Çünkü aynı anda 20 dalı kırmak yerine dalları birbirinden ayırıp tek tek kırmak istiyorlar. Böylesi çok daha kolay. Tarih kitaplarına bakın. Sayısız imparatorluk kuran biz Türkler hep bölündüğümüz için kaybetmişiz.  Göktürk kağanı ülkeyi 2 evladı arasında bölüştürmüş ve yok olmuşlardır. Hun Türkleri; Atilla'dan sonra taht kavgasına girişmişler ve birbirleriyle savaşmışlardır, sonuç? kaybetmişlerdir. Büyük Selçuklu Devleti, 5'e bölünmüş ve yok olup gitmiştir. Ulan koskoca Moğol imparatorluğu bile Türklerin kafasını yaşayıp kendini 4'e bölmüş ve yok olup gitmiştir.

Tarih, tekerrür...

Amerikanın büyük ortadoğu projesinde ki işgal listesinde Türkiye de var.

Ahanında büyük ortadoğu projesi!


Vaziter ortada. Ben size diyorum ki ABD ve batılıların ortadoğuyu bölme planlarına alet olmayın. Ne kadar fikirlerde ayrı düşsekte mevzu bahis vatan olunca yeniden toplanıp 1 olalım. Ve karşıdakinin insan olduğunu unutmayalım.

Yada bölünün amına koyayım! Dinlere, mezheplere, ırklara, fikirlere,takımlara bölünün! Siz bölünün ki onlar işlerini çok daha kolay halledebilsinler. İşgal kapıda amına koduğumun evladı bu gün değil 20 sene sonra belki ama kapıda! Sen komünisti Kübaya git lan, şeriatçısına İrana git lan! Kapitlistini de Amerikaya git lan! diye bu vatandan atarsan. Geriye kim kalacak olum? Birbirinizi sevin amına koyim, nefret etmeyin. Sansar salvonun da dediği gibi.. Mezhepler bayraklar herkes insan!

Neyse hocam, işin özeti şu. Bizlerin düşmanı bizler değiliz. Bugün siyonistler farklı siyasi cephelere nefret pompalıyor olabilir. (Mesela AKP liler CHP lilerden, CHP lilerde AKP lilerden nefret ederler. Ama bilmezler ki bu iki partide aslında danışıklı dövüş içerisindedir.. Bu konuyada ilerde açıklık getireceğim, kanıtımla belgemle gelicem oç).

 Sen ne zaman bu nefrete kanıp zıt görüşe fiili veya manevi saldırıda bulunursan unutma ki siyonistlere hizmet ediyorsun demektir. Küfürlerinizi ülkeyi seven insanlara değil, siyonistlere ve o  ''çok bir küçük kesime'' saklayınız...

6 yorum:

  1. "Ülke olarak ökaryot bir hücreden daha hızlı bölünebilme potansiyeline sahibiz."

    YORUMLARIN HARIKULADE! :D

    YanıtlaSil
  2. Daha fazla kişinin okuması dileği ile.......

    YanıtlaSil
  3. Gerçekleri gören arkadaşıma teşekkür eder ancak görmeyem arkadaşlarımın ise okumalarını tavsiye ederim.Takipçiniz olarak görmeyen gözlere iletilmek üzere Selamlar,sevgiler

    YanıtlaSil
  4. yazıların gerçekten çok etkileyici diğer vatan severlerinde görüp okuması dileğiyle...
    (bide çok fazla küfürbaz olmasan :) )

    YanıtlaSil
  5. Dostum siteni bugün google'da bir araştırma yaparken tesadüfen buldum. Yazılarını okudum. Cidden çok güzel değerlendirmelerin ve yorumların var. Eğer küfürlerini yok edebilirsen bu yazılardan. Birçok kişi rahatlıkla değerlendirmelerini ve yazılarını çevresi ile paylaşır ki bence çokta faydalı olur bu tip yazıların paylaşımı. Fakat küfürlerini törpülemen gerek. Örneğin ben bu yazını üzülerek çevremle paylaşamıyorum küfürlerinden ötürü.

    YanıtlaSil
  6. Siteni bugun buldum acayip etkili mantikli ve en onemliside KANITLI helal olsun cidden

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..