29 Ağustos 2011 Pazartesi

Büyük Plan NWO - 1 Yeni Dünya Düzenine Giriş...

Naber üstat?

Uzun süredir ortalarda yoktum.Zira ilham kaynağımı bulabileceğim salaş bir kasabada ki denize kıyısında, kulübe bulmak oldukça zor oldu.Kaldıki bunun kaporasıydı, peşinatıydı, boya-badanasıydı derken anca yerleştik eve. Amerikan filmlerindeki gibi kolay olmuyormuş öyle.

Şimdi direk konuya dalıyorum hacı.Zira bir an önce şu bilinen kısımları atlayıp tespitlere geçmek istiyorum.

Facebookta adını tam bilmiyorum illuminatiyle ilgili dikkatinizi çekerim 'ateist' bir sayfa var. Bir yandan illuminatiye lanet edilirken diğer yandan 3 büyük dine küfürler savruluyor.

Lan oğlum..

Olay zaten direk din üzerine kurulu ki?

Bakın en başından beri bas bas bağırıp bi taraflarımı yırtıp illuminatinin Lucifere hizmet eden seçkin elit bir topluluk olduğunu vurgulamıyor muyum? Lucifer satanizmin bir öğesi olup adamların 3 büyük dine karşı olduklarını söylemiyor muyum? Yahudilik ve Hristiyanlığı nasıl yozlaşırıp insanları dinden çıkarttıklarını anlatmıyor muyum?

EE?

Senin islama karşı olman demek adamların ekmeğine yağ çalmak demek..


Neyse şimdi gelin biraz Rothschild ailesinden bahsedelim.Rothschild ailesi illuminatinin en seçkin üyelerinden biridir.Bir başka deyişle piramidin tepesindeki adamlardandır.

Rotschild ailesi 3 trilyon dolarlık bir servete sahip.10 trilyon dolara yakın bi parayı kontrol ettikleri söylenir.

-Dünya elmas ticaretinin %90'ı, altın ticaretinin % 40'ı, kömür-bakır-uranyum-aluminyum ticaretinin de % 15'i bu aile tarafından yapılmaktadır.

A pardon objektif olacağdık dimi.Al bak okumaya üşenmezsen bak.

Ha bunu yerli wiki diye sallamazsan,ithal wikide var elimizde.Kaç kilo tartıyım?tık.


By 1980, the Paris bussiness employed about 2,000 people and had an annual turnover of 26 billion francs ($5 billion in the currency rates of 1980)

-1980 de paristeki işleri 2,000 insana iş vermiş yıllık cirosu 26 milyar frank (1980 in parasıyla 5 milyon dolar.)tır.

Bu miktar biraz az mı geldi? Napoleonic Wars sekmesine bak bakıyım orda şöyle bi yazı göreceksin:

-In 1815 alone, the Rothschilds provided £9.8 million (at 1815 currency rates - a huge sum in today's money) in subsidy loans to Britain's continental allies

-Sadece 1815 te rothschild'ler ingilterenin avrupalı müttefiklerine borç olarak 9,8 milyon paund ( 1815 teki para birimi değeri şimdikine göre oldukça fazladır) destek sağlamıştır.


Birader, bu adamlar öyle böyle zengin değil. Sadece Rothschild sizin tarih kitabında okuduğunuz o savaşların çoğunun çıkmasında çok büyük rol oynamıştır.(burda Mohaç meydan savaşını Rothschild çıkarmıştır demiyoruz heralde ,. 19.yy ında avrupadaki savaşların çoğundan bahsediyorum)  


Evet hanımlar malzemelerimiz hazırsa en kolay para nasıl kazanılır tarifini veriyorum.

Adım 1- Ülkelerden birine bir diktatör getir.(for example napolyon, hitler )
Adım 2-Bu ülkeye parasal destek ver ordusunu güçlendir.
Adım 3-Ülkeyi başka bir ülkeye karşı savaş açmaya teşvik et.(for example ingiltere)
Adım 4- Savaşan iki ülkeye de yüksek faizli krediler aç.zor durumda olan ülkeler seve seve kapışsın bu kredileri.
Adım 5-Savaş bittikten sonra ekonomisi iflas eden ülkelere yeni krediler açınız. + Yeniden yapılanan bu ülkelerin yol,inşaat vs. ihalelerin tümünü toplayınız.
Adım 6-Soğumasını bekledikten sonra sıcak olarak servis ediniz.

Şimdi anladınmı bi taşla nasıl kuş sürüsü indirdiklerini.?

2 tarafı da nasıl borçlandırdıklarını?

Bakın bu savaşlarda kazanan sadece Rothschild olur. iki ülkede çok büyük kayıplar verir.mesela 2. dünya savaşında her ne kadar savaşı ingiltere kazanmış gibi gözüksede,ingiltere o dönemde amerikan bankalarına hayvan gibi borçlanmıştır.


Lan olum hiç sormuyor musunuz kendinize? 1. dünya savaşında eline verilmiş bi almanya, nasıl olurda 21 yılda tekrardan toparlanıp dünyaya kafa tutan bi devlet haline gelebilir?
Nasıl olurda avrupanın hemen hemen tamamını ele geçirebilir?.Ve nasıl olurda böyle güçlü bi devlet savaşı kaybedebilir?

Napolyon keyfinden dememiştir, para para para diye.

Özetle birader bu adamların Lucifere tapınmalarının sebebi para değildir.Zira adamlar yüz doları tuvalet kağıdı gibi kullanıp evlerinde '' ya anne gene mi havyar yaptın ya bıktım artık! :(( ' gibi muhabbetler dönmektedir.

Peki bunu niçin yapıyorlar?



Daha önce New World Order sözünü duydunuz mu?

New World Order yani Yeni Dünya Düzeni başlıkta da belirttiğim gibi tek dinli ( ki bu din büyük ihtimalle tüm dünya dinlerini birleştiren bir din olacak) , tek ülke kurmayı amaçlayan bir düşüncedir.

İşte bu yüzden ne Rothschild nede diğer İlluminati üyelerinin amaçları para kazanmak değildir. Olay tamamen din ve siyaset üzerine kuruludur.

Şimdi.

New World Order amerikanın illuminati tarafından kurulmasına vesile olan olaydır.Zaten daha önce 1 doların arkasındaki piramidin altında yazan novus ordo seclorum yazısının new world order diğer bi deyişle yeni seküler düzen-yeni dünya düzeni anlamına geldiğini söylemiştim.

NWO nun son etabına giriş 11 eylül saldırılarıyla resmen ilan edilmiştir.Trajik bir biçimde 11 eylülde hem pentagona hemde ikiz kulelere saldırı düzenlenmiş binlerce insan hayatını kaybetmiştir.


Şimdi biraz saldırıyı yapan el-kaide ye göz atalım.

El-kaide ismi ilk defa sovyetler birliğinin afganistanı işgal sürecinde karşımıza çıkmıştır.

Şimdi sizinle bir konuda anlaşalım.Dünyada ki hiçbir terör örgütü bir devletin yardımı olmaksızın ayakta kalamaz.Bu örgüt ne kadar uyuşturucu satarsa satsın ne kadar yasadışı iş yaparsa yapsın bir ülkenin yardımı olmaksızın hayatta kalması mümkün değildir.Bu pkk için de geçerlidir.Ele eçirilen teröristlerin üzerinden çıkan amerikaya ait silahlar bunun en güzel kanıtıdır.Hatta amerika, ırakta ki özel güvenlik şirketi blackwatera 'silahları kuzey ırakta satışa çıkarıldığına dair soruşturma da açmıştır.

Tabi bu amerikayı aklamaz.Sizce blackwater şirketi bunu amerikanın bilgisi dışında yapmış olabilir mi?
Yok öyle bi dünya.

Demek istediğim şu terör örgütleri bi ülkenin desteğini almadan kattiyen hayatta kalamaz.

Şimdi bakalım el kaide ye. Bize anlatılan  hikayeye göre el-kaide sovyetlerin afganistan işgaline karşı kurulmuş silahlı bir örgüttür.Sovyetler afganistana girdiklerinde artık güçlerini nereden alıyorlarsa (?) dünyanın en güçlü iki devletinden biri olan sovyetleri geri püskürtmeyi başarıyorlar.O günden sonra terör örgütleri yüzünden afganistan bi daha toparlanamıyor.Yerel güç zayıflıyor meydan teröristlere kalıyor.
İyiden iyiye güçlenen el kaide niyedir bilinmez, birden namlunun ucunu amerikaya ve israile çeviriyor.

Şimdi işte size bi soru, soğuk savaş döneminde böyle  bi terör örgütünün kurulmasına zemin hazırlayacak ülke hangisidir?


Şimdi birader lafı şuraya getireceğim.Amerika afganistanı işgal etmeyi ta çok önceden planlıyordu.Ve bunun için el-kaide yi kurdu.Böylece hem afganistanı sovyetlerden korumuş oldu.Hemde afganistanı el-kaide sayesinde elde etti.Aynı zamanda yerel hükümeti zayıflatarak işgale zemin hazırladı.

Yine bir taş, yine kuş sürüsü...

Amerikanın Afganistanı işgal etmesinin nedeni ironik bir biçimde afganistan isminin altında yatar.Afgan esrar demektir. Afganistan dünya uyuşturucu pazarının kaynağıdır.Uyuşturucu piyasasının ipek yolu burada başlar iran üzerinden devam eder türkiyeden yunanistana geçer ve oradan da avrupanın dört bir yanına yayılır.

Böyle bir pazarı elde tutmak, ekonomik olarakta çok büyük getiriler sağlar.İşgal sebeplerden biri de budur.

Şimdi, bu anlattıklarıma göre el-kaide

1- Rusyayı afganistandan uzak tutmuştur.
2-Hükümetle çatışarak yerel yönetimi yıpratmıştır.İşgali kolaylaştırmıştır.
3-Amerikaya afgan işgali için sebep sunmuştur.
4-Batıya arap düşmanlığını pompalamıştır.

Şimdi medyanın bize anlattıkları şunlar..

El-kaide rusyaya karşı kurulan bir silahlı terör örgütü olarak kuruluyor.

Daha sonra islamı dünyaya yaymak ve israil karşıtlığıyla ön plana çıkmaya başlıyor..

Sonra gel görki dünyanın en korunaklı ülkesine 3 5 tane kamikaze bozması  terörist elini kolunu sallaya sallaya pentagona ve ikiz kulelere dalıyor..
Aradan bir süre sonra da lideri evinde öldürülüyor.Ama gel görki operasyonu yapan polisler 'ama biz cesedi suya attık nasıl gösterelimki ? diyerek işin içinden çıkıyor.



la oğlum.






bunlara inanıyorsan harbi akli sağlığından şüphe ederim ben senin.

eğer o uçaklarla amerikaya saldırmak o kadar kolay olsaydı bunu şu ana kadar yüzbin kere yapmışlardı.

sana kanıt diye yedirdikleri şey yalanın ta kendisi ulan!

Şimdi bu durumda bi sorun ortaya çıkıyor.
Söylenenler yalansa neye inanmak gerek?

Aklına inanacaksın kardeşim.düşüneceksin parçaları oturtacaksın ve sana mantıklı gelene inanacaksın.başkalarının söylediklerine değil.ben burda sana benim inandığım şeyleri söylüyorum. ha elbette hatalarım olabilir fakat şundan emin olun buraya attığım her iddiayı en az 10 kere araştırmıyosam 7 sülalemi heybeli ada eşşekleri tepsin.
buna rağmen sizden tek birşey istiyorum.anlatılan her boka inanmayın artık. tv, gazete, medya.hepsi yalanlarla dolu.11 eylül olayımı?yalanların en büyüğü.gelin bakalım şimdi 11 eylül neymiş.


11 eylül diğer adıyla 9/11 ikiz kulelere ve pentagona yapılan saldırıları belirtmede kullanılan 9/11/2001 tarihini belirtir ( amerikada ay günden sonra yazılır),  tesadüfe bakın ki tam da baba bushun 9/11/1990 da

 it's a big idea! it's a new world order! ( bu büyük bir fikir, bu yeni dünya düzeni)  sözlerini içeren konuşmasından tam 11 yıl sonra 9/11/2001 de oğul bush döneminde gerçekleşiyor.

Şimdi.

9 ve11 rakamı ne ayak?

Kabala hayat ağacında ki ögelerin 10.su tanrıdır. 9/11 9. ögeden 11e atlamak yani tanrıyı yok sayıp direk Lucifere erişmek anlamına gelir.11. öge Luciferi temsil eder..Kısacası 9/11 bir terör saldırısı değildir.
İlluminati tarafından organize edilmiş bir 'mega-ritüeldir'.

Şimdi 9/11 de akla mantığa ilme fikre uyuşmayacak hatalara bakalım.


Baştan söyliyim burada vay efendim dumanlar şeytan oluşturmuş, 1 doları katlayınca ikiz kuleler çıkmış falan gibisinden anlatmayacağım.bakın şimdi size her boka inanmayın diyorum ya boşuna demiyorum. beni bile okurken şüpheci olun her zaman.

9 eylül hakkında herkes konuşur ama çok az kişi gerçeği bilir.

GERİZEKALI NO KOD ZX-181:

http://forum.islamiyet.gen.tr/sesli-goruntulu-dini-sohbetler/44461-ikiz-kulelerin-sirri.html










Hmmmffsss.....

Bu blogta küfür etmiycem diye söz vermiştim o yüzden ben birşey demiyorum, doğuş abimiz bu adama en güzel cevabı vermiş zaten. http://inciswf.com/1288033921.swf

Ulan gerizekalı!  hangi surede geçiyor lan böyle bi söz?!!! Sözü geçtim kuranda kartal kelimesi yok lan!!
9. ayet  tevbe suresi ve 11. surede tamamen alakasız bir konudan bahsediliyor. Sen neyin davasını güdüyorsun atın evladı?

Bakın canlar buraya dikkat.
Kuranda sayısal bi tesadüf seriisi falan yoktur. Olsa bile onu biz bulamayız.. Çıkarın kafanızdan. Neymiş onla onu toplayıp onun karesini alınca şöylede böyle. Geçiniz. Kurandaki mucize içerisindeki anlamdır,sana anlattıklarıdır.
Siz bana serdar ortaçın şarkılarını getirin, kurcalarsak ondan bile bir sayısal mucize çıkar emin olun...

Böyle ilk okul terk gerizekalılara aldanıp gerçekleri söyleyen adama yalancı diyorsunuz sonra. Bu andavallar öyle gerizekalıdır ki  her tek gözü olan kişiye illuminatili diyip her 11 rakamını masonluğa bağlarlar.

Bu kadar kolay değil gençler gerçekten...

Herşeyi geçtim götünden kuranda ayet uydurmuş şerefsizin evladı ! Ulan insanları inandırmak için kuranı değiştirmekte ne demek oluyor?

11 eylül hakkında konuşan başka gerizekalılarda var, bazıları el kaideyi savunmuş bazılarıda bunlar yalan yeaaa sadece terör örgütü saldırı demiş.

Çok afedersiniz.

Lan orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooospu çocuğu!
Orada ölen senin anan baban olsaydı hangi dine sığdırırdın böyle bi hareketi? Bunun islamla ne alakası var pezevenkin evladı! Yine bozdurdunuz lan bana ağzımı!

Neyse birader ülkede gerizekalı çok. Ülkede sığır çok.Adam olan ne dediğimi anlamıştır zaten. O yüzden böyle yırtık kondom çocuklarına ehemmiyet göstermeyiniz...Biz işimize bakalım.

Şimdi ben size bunlarda mı ha? bunlarda mı tesadüf?!!!  diyerekten, üstteki embesil gibi bunu inandırmak niyetinde değilim. Alın kanıtları ayağınıza seriyorum ister inanın ister inanmayın.çükünüz bilir.


9/11 idetaylı bir biçimde öğrenmek istiyorsanız şu videoyu 'kesinlikle'  izleyin canlar.Yanılmıyorsam birkaç amerikalı gencin yaptığı bir video.11 eylülün nasıl bir düzmece olduğunu herkesten iyi anlatmış adamlar helal olsun.
Fakat ben özet geçcem biraz, daha nwo konusu var.. Zaten aşırı uzun bi yazı dizisi olcak bu.

videodan kısa kısa notlar.

1.si  En büyük saçmalık kaçırılan yolcu uçaklarının nasıl olupta koskoca dünya devi amerikanın gözünden kaçtığıdır.ilk saldırıyı gözden kaçırdılar diyelim. 17 dk sonra ikinci saldırıyı nasıl atladılar?

2.si Dendiki uçağın içindeki yakıt çeliği eritti ve bina çöktü.

 Bakın bir uçakla ikiz kuleler gibi devasa çelik ve betonarmeden oluşan bir yapıyı yıkmak tek kelimeyle.

İM

KAN

SIZ.

Tarihte yangın çıkan bir çok gökdelenler var kaldı ki bu gök delenlerin içinde 20 saat yanan da var.Ama bunlardan hiç biri çökmemiştir.
İkiz kuleler 1 1,5 saatte çökmüştür.
Üstelik mantık olarak ilk uçağın çarptığı kulenin daha önce çökmesi gerekir.Çünkü o binadaki çelik daha önce erimesi icab eder.Fakat 2. saldırıyı alan kule ilk başta çöküyor.
Bakın bu videoda binada uçaktan önce bir patlama olduğunu yada binada bomba olduğunu iddia eden bir sürü görgü şahiti var.İngilizce gerektirir yalnız.

Bilmeyenler için videoda geçen bi kaç diyalogu anlatayım hemen.

-02:33 kadın aynı binada ard arda iki patlama gerçekleştiğinden bahsediyor. -
-03:53 de binada bomba var..
itfaiye: binada bomba var bölgeyi boşaltın
Adam :pardon bombamı var dediniz?
itfaiye: binada bomba var bölgeyi boşaltın.
06:28 deki adamda ardı ardına tüfek sesine benzer patlamalar duyduğunu söylüyor falan filan tek tek çeviremiycem şimdi hepsini zira dersimiz ingilizce değil.

demek istediğim şu, bu bina uçak çarptı diye çökmedi. bizzat bombalarla patlatıldı.

3- Nette bir fotoğraf vardı şimdi onu bulamadım,  uçağın çarptığı yerle patlama olan yer arasında bi mesafe var dı.Üstteki video da 52:00 dan izleyin anlarsınız.


Gelelim pentagona.



Pentagon yani abd savunma bakanlığı, beşgen mimarisiyle dikkatimizi çekmektedir. 11 eylülde burayada saldırı düzenlenmiştir.


Pentagona çarptığı iddia edilen boing 757 simülasyonu, görüldüğü gibi açılan delik ile uçağun boyu birbiriyle örtüşmemektedir.


İkiz kuleler neysede bunlar pentagonda iyice çuvalladılar.

1.si üstteki fotoda anlattığım gibi uçak konusunda bir uyuşmazlık var. Görgü tanıklarının ifadelerine göre (her zaman bunu demek istemişimdir ) o civarda hükümetin dediğinin aksine boing 757 den çok daha küçük 15 20 kişilik yolcu uçağı görmüşlerdi.

2.Bir uçak pentagonun iç içe geçmiş 5 halkasından 3 ünü nasıl delmeyi başarmıştır.Bakın binalar sağlam yapılardır kaldıki oradaki binaları türkiyedeki gibi laz ustalar demirden çelikten çalarak yapmıyorlar.Milyon dolarlar harcanıyor oraya.Kaladıki orası pentagon ulan!

3-Çarpmadan önce füze sesi duyduğunu iddia eden birçok görgü şahidi var.

bu ve diğer kanıtları üstte verdiğim videoda bulabilirsiniz. vaktiniz olduğu bir anda izleyin kesin. çünkü orda 100 tane kanı varsa ben buraya 3 tanesini yazıyorum..

Şimdi 9/11 i niye anlattım. 9/11 nwo nun son etabına giriş ritüelidir. Bunlar mısırdan beri tek bir amaçla hareket, güçlendiler, şimdi de 9/11 ile son döneme onların deyişiyle 'Altın Çağ' a giriş yapıldı.

Altın Çağ konusu diğer yazıya artık hepsini birden yazsam okumazsınız. Hoş bunu okuyan varmı orasıda meçhul ya neyse kendinize iyi bakın. Luciferin ışığı üzerinizde olsun ehehe ...

277 yorum:

  1. Millet bu yazının devamı gelmedi, zaten 9 11 olayından sonra oğul bush büyük orta doğu projesinin düğmesine basıyor ve ardından ırak işgali geliyor. b.o.p. ile ilgili yazılardan olaya devam edebilirsiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
      life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
      want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
      want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
      “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
      simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
      POVERTY..

      Do not hesitate to contact us.

      Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

      Email : illuminati666officialcult@gmail.com


      BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
      BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

      THANKS....
      TEAM REGARDS
      PLAN ILLUMINATION //..

      Sil
    2. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com
      REPLY

      WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

      Sil
  2. facebook'taki illuminati karsiti guruba niye laf attigini anlamadim. basite indirgersek illuminati seytan icin insan oldurmakten cekinmeyen insanlar toplulugu. 3 buyuk dinde tanri adina insan oldurmekten cekinmiyo (senin favorin cihad olsa gerek). simdiii bunlarin disinda herhangi bi amac icin insan oldurmek istemeyen insanlar var bunlarinda bazilari ataist olabilir! kapissss daha da aciim illuminati seytan icin insan oldurmesin diye tanri adina insan oldurulmesine eyvallah demeyen insanlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mantığı güzel oturtmuşsun ama atladığın bir nokta var. Dinleri insanların hareketleri üzerinden yargılamamak gereği kanaatindeyim. Yani bugün el-kaide militanları Allah adına tutup da masum insanları öldürüyorsa, bu İslam'ın bir eksikliği değildir. Bu onların salaklığıdır. İnsanlar kişisel menfaatleri için dinleri kullanarak dünya üzerinde çok kan döktü, bu konuda sana katılıyorum. Tıpkı bugün el-kaide taliban ve özgür suriye ordusu gibi teröristlerin Allah Allah diyerek sayısız cinayetleri işlemeleri gibi. Ama bu İslam'ın eksikliğinden değil, o insanların akıllarını kullanmamalarından kaynaklanmaktadır. Cihat dediğin şey ise sadece senin malına,canına,ırzına ,sağlığına zarar verecek kişilere karşı, boş boş oturmamanı, kalkıp mücadele etmeni, çok gerekirse de öldürmeni öğütleyen bir öğretidir. Fazlası değil...

      Sil
  3. Çok güzel yazmışsın helal. Hiç bir yerde böyle gerçek bilgi bulamamıştım. Yazını devamını bekleriz :)

    YanıtlaSil
  4. Bugün ve dünyanın en zenginliği ve ünlü üyeleri ile ne yapmak ve rüyalarınızı biz yanlış kimse onun seçim meselesi yok ama eğer yoksulluk içinde ölürsen hatırlıyorum gelen İlluminati dünya çapında sipariş katılmak bir günah.... bize e-posta illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087


    Not Biz sadece WhatsApp Call mesajı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Bugün ve dünyanın en zenginliği ve ünlü üyeleri ile ne yapmak ve rüyalarınızı biz yanlış kimse onun seçim meselesi yok ama eğer yoksulluk içinde ölürsen hatırlıyorum gelen İlluminati dünya çapında sipariş katılmak bir günah.... bize e-posta illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087


    Not Biz sadece WhatsApp Call mesajı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  6. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve meşhur olacak yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği istiyorum. Kardeşin ve kız kardeşinle iyi bir ilişki kurmak için harika bir fırsat ve harika zaman geçireceksin. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Her banka hesabı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic el ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta ve hayalinizdeki geri dönmek illmuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    YanıtlaSil
  7. ILLUMINATI BRING'LERİNİ DÜNYANIN KUYRUKLARINA KATILIM
    BUGÜNDE GÜNLÜKLER. FİNANSAL ZORLUKLARINIZ SONUÇLANDI. BİZ
    CANLI OLDUĞUNUZU SAĞLAMAK İÇİN FİNANSAL VE DİĞER MALİYETLERİNİ DESTEKLEYİN
    KOMFORLU HAYAT. BUNU DAHA DAHA YAŞIYORSUNUZ.

    DÜNYANIN EN UZAKTAN KISMINA AŞAĞIDAKİ BİRLEŞİK DEVLETLERİNDEN, BİZ GELİYORUZ
    BUNU İSTEDİĞİNİZ NE OLURSUNUZ? BU E-POSTA; illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com REGARDS.

    YanıtlaSil
  8. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak isterseniz, illuminatiworldwideorder.com'a katılın
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  9. BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİN. ILLUMİNATİ666.
    email:illuminatbrotherhoodorder666@gmail.com ile temas
    Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove erişim
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme.
    10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız
    aracılığıyla bize ulaşın email:illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com, nedir app +33752176037...

    YanıtlaSil
  10. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak istiyorsanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönder
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.



    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  11. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. (ABD) 'de illuminati dünya merkezi ile ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Sadece whatsapp'un çağrı mesajını kabul ediyoruz.

    YanıtlaSil
  12. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION //..

    YanıtlaSil
  13. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  14. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
    that will make you rich and famous in the world and have
    power to control people in the high place in the worldwide
    .Are you a business man or woman,artist, political,
    musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
    in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
    instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
    home.any where you choose to live in this world
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
    destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
    Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    account every month as a member
    9.One Month booked Appointment with Top 5 world
    Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
    or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION ///

    YanıtlaSil
  16. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  17. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  18. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. thebrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  19. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1267-725-1932

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve ayrıca 350.000 ABD
    aylık maaş olarak…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız E-posta: bigbrotherhoodilluminati@gmail.com
    Qiuck yanıtı için çağrı veya metin + 1254-206-2233

    YanıtlaSil
  20. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  21. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    YanıtlaSil
  22. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  23. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  24. Politik ve ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 20.500.000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 700.000 ABD Doları değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 3.000.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.

    YanıtlaSil
  25. Para, güç, güvenlik, terfi için Illuminati'ye katılın ve sevdiklerinizi geri alın. Tüm yeni üyelere 20.500.000 dolar nakit ödül, aylık 10,000 dolar ödeme ve yepyeni bir araba veriliyor. ZENGİN FOREVER, bana gelenler veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  26. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5 kişiyle bir aylık randevu
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  27. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  28. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  29. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  30. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  31. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  32. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  33. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  34. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  35. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  36. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  37. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  38. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  39. ILLUMINATI E-POSTA BUGÜN KATILIN: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    İNGİLTERE, AVUSTRALYA, ABD'DE ILLUMINATI'YE KATILMAK VEYA
    BUGÜNÜN HER YERİNDE ZENGİN OLUR
    Ünlü ve zenginliklere sahip POWER.EMAIL AT: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    Başlatma Yeni kayıt üyeleri şimdi açık
    şimdi çevrimiçi !!!!!
    Katılan YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMİNATİ.
    Yeni üyeler olarak nimet üyeliğiniz için 3.000.000 USD nakit para ödülü
    1.200.000 USD değerinde YENİ Şık Bir Dream Car
    Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi
    Hayalinizdeki varış noktasına bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Bir yıllık Golf paketi Üyeliği
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye bir yıl boyunca erişim
    hesabınıza 1.000.000 ABD doları tutarında ödeme
    üye olarak banka hesabı
    Dünya, e-posta adresinizi adresine gönderin.
    illuminatiorganizationorder@gmail.com veya uygulamanın ne olduğu hakkında şimdi bizimle iletişime geçin +13072132310
    üyeler hemen başlangıçta. Yeni
    Kayıt şimdi çevrimiçi.
    Bir ay, ilk 5 ile randevu rezervasyonu
    Dünya liderleri ve dünyadaki ilk 5

    YanıtlaSil
  40. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  41. İş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılmak ve almak ister misin?

    anlık zengin toplamı. Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com
    Qiuck yanıtı araması veya +12563872052 numaralı metin için.

    YanıtlaSil
  42. ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEFLİĞİ, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 700.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 700.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. Yeni bir Şık Dream CAR, 250.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden bir aylık randevu alın. Bohemian Grove'a Her ay üye olarak banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminatiorder682@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  43. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  44. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  45. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  46. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  47. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  48. İyi haberler!!! İyi haber !!!, Zengin, sağlıklı ve ünlü bir yaşamak ister misiniz
    hayat. Hemen zengin olmak ve ıstırap çekmekten kurtulmak ister misin? Öyle mi
    dünyanın seni tanımasını ve konuşurken seni dinlemesini ister misin? öyle mi
    güç ve kontrolde olmak ister misin? eğer evet, işte size iyi bir ipucu
    “ILLUMINATI ORGANİZASYON”, “Nasıl Katılabilirim?” Diye sorabilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey KENDİ KENDİNİZİ İNDİRMEK İÇİN BİZE ULAŞIN
    YOKSULLUK ..

    Illuminati, zengin olma rüyanızın farkına varmanızı ve hayatınızın her günü sizi korumanızı sağlıyoruz ......
    İlluminati'ye katılan yeni bir üyeye verilen fayda
    300.000 ABD Doları nakit para ödülü
    120.000 USD değerinde yeni bir zarif rüya araba
    Seçtiğiniz ülkede satın alınacak bir rüya evi
    Hayalinizdeki turist için bir Tatil Ayı (tamamen ücretli)
    Hedef.
    Bir Yıllık Golf Birliği paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Bohemya ormanına erişim
    Banka hesabınıza 1.000.000 $ 'lık Aylık Ödeme
    Her ay üye olarak,
    5 ana dünya liderine ayrılmış bir ay
    DÜNYADA EN İYİ 5 KELEBİLİ


    Bizimle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin.


    E-posta: brotherhoodilluminati19@gmail.com


    SCAMMERS'IN ARASINDAKİ, KAYIT ÜCRETİ OLARAK YER YOKTUR VE ZORUNLU
    18YRS'İN YAŞINDA.

    TEŞEKKÜRLER....
    TAKIM İLE İLGİLİ
    PLAN AYDINLATMASI

    YanıtlaSil
  49. Bugün büyük Illuminati kardeşliğine katılın, zengin ve ünlü olun. Bilgelik ve bilgi mi arıyorsunuz? Bir işadamı mısın, papaz?
    Politikacı, müzisyen, doktor, futbolcu, öğrenci? Öyle mi
    ünlü bir sanatçı veya aktör olmak (e tc) olmak ve olmak
    Zengin, güçlü ve dünyada ünlü? Üyelerimize Nakit 560.000 $, aylık ödeme ise 8000 $ olarak verilmektedir. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremeyin

    YanıtlaSil
  50. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  51. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  52. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  53. ILLUMİNATİ'NİN SİPARİSİNDEN HEDEFLERE DÜNYANIN SEVGİSİ, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, bilim insanı, dünya yıldızları ve dünyayı kontrol eden dünya liderlerinin şöhretlerini ve ideallerini elde ettikleri ILLUMINATI BROTHERHOOD'una katılmak için bu açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com
    Not: lütfen dininiz ve dünyanın neresinde olursanız olun üye olabileceğinizi unutmayın.

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI YENİ DÜNYA SİPARİŞ.

    YanıtlaSil
  54. BÜYÜK ILLUMİNATI'NIN HABERLERİNE AŞAĞIDAKİ BUGÜNE KATILIN ve DAHA İYİ BİR MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. ZENGİNLER, ÇERÇEVE VE GÜÇLERİN BÜYÜK SESİNE HOŞ GELDİNİZ. Bir iş, Erkek veya kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? zengin, güçlü ve yaşamda ünlü olmak istiyorum. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeş davlumbazın bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, tüm büyük İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız tüm rüyalarınız ve kalp arzunuz tam olarak yerine getirilebilir. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve sizi koruyacak olan 600.000 ABD Doları, Altın Yüzük almaya hak kazanır. düşmanları ve Amerika Birleşik Devleti'ne ücretsiz vize. Lütfen kan paylaşmayız. Bize Ulaşın: Hangout @: grandmaster683@gmail.com

    YanıtlaSil
  55. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  56. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  57. Birleşik devlette aydınlanma büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  58. İlluminati bugün katılın ve ışık aramak. Para, güç, şöhret ve servet onların nesil boyunca başlık haline ve onların hayalleri gerçek nasıl keşfetmek. Eğer Illuminati dünya çapında Forum Avrupa Karargahı (Italya) sipariş katılma ilgileniyorsanız, bize bugün bir e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideeuropeforum@gmail.com

    Ya da Whats-App bize.. + 39-3512-433-107

    Online inisiyasyon için.
    Nerede olursanız yapın. Hiçbir mesafe bizim Baphomet bildirim çalışmasını etkileyebilir üyeliğinizi işlemek için gereken katılım ücretleri R666

    Not.. Biz çağrı whatsap kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  59. Aydınlanma merkezi Birleşik Devlet ve tüm dünya için büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat sizin kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, ve aynı zamanda nerede zenginlik ve ışık görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  60. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    YanıtlaSil
  61. Merhaba, Amerika Birleşik Devletleri'nden Natasha’yım, bu, nihayet tüm dünyadan aydınlanmış olanlara nasıl katılacağımın bir kanıtı.
      2 yıldan fazla bir süredir girmeye çalışıyorum, ancak dolandırıcılara paramı birkaç kez aldık. Katılmaya çalıştım
    Onları çok uzun süre aydınlatan, ama dolandırıcıların paramı almaya devam ettim burada büyük hafta online
      bu da çevrimiçi kardeşliğe katılmamda bana yardımcı oldu ve banka hesabımdaki 10 milyon tutarı hemen aldı.
      Online başlangıç ​​ritüelimden sonra ve her ayın sonunda 6 milyon kazanacağım, çok mutluyum! Eğer sen
      Dünyayı aydınlatmak için bugün katılın, dolandırıcıları kabul etmek yerine bugün büyük usta ile iletişime geçin.
      Tüm paranızı katılmak için yardım etmek adına arayın, arayın ya da whatssap grandmaster'a katılın, whatssap ile
      +2349055856914 Anında başlamanız veya e-posta ile başvurmanız için doctorjames534@gmail.com ...

    YanıtlaSil
  62. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... +19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsapp aramasını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  63. BU DÜNYANIN ILLUMİNATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  64. Bu dünyaya bir ILLUMINATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  65. BU DÜNYANIN RESMİ MESAJI ILLUMINATI NOT; KATILDIĞIMIZ İNSAN SINIRI YOKTUR

    Büyük İlluminati, whatsapp'taki tapınak ajanı ile ilişki kurabileceğiniz kayıt ücreti talep etmiyor; +1 {631} 209-7738 Siz bir erkek, kadın, siyasetçi, müzisyen, öğrenci, hayatında güçlü, ünlü biri olmak, bugün illuminati kardeşliği kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? haftada bir milyon dolar ve bedava bir ev. 50.000.000 $ aylık maaş olarak ... Bu dünyada yaşamak için seçtiginiz her yer

    İlluminati'nin yeni üyeleri için faydalar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500,000 USD değerinde yeni bir rüya araba
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurmadan önce 25 yaş ve üstü olmalısınız.
    E-postalar; doctorjames534@gmail.com
    Whatsapp: {+ 1 {631} 209-7738

    YanıtlaSil
  66. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarıyla birlikte yaşamlarını sağlamak için, bu yaşamda ünlü olmalarını sağlamak için, 650.000 USD tutarında para ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  67. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağınızdan beri üye olmak ister misiniz
    zengin ve ünlü
    dünya ve WHATSAPP / CALL'ı kontrol etme gücüne sahip: +34632588810. E-POSTA: Illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    yüksek yerdeki insanlar
    bütün dünyada. İşadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatında güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anında alın.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz
    Nerede yaşamayı seçersen seç
    bu dünya ve ayrıca 10.000.000
    Aylık ABD Doları olarak maaş% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya evi satın aldı.
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Hayallerinizdeki turistik yer.
    5. golf üyelik paketi yılı
    6. Tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Dünya 7. Yaşam tarzında tam bir değişim
    8. Bohemian Grove'a erişim
    9. Aylık 1.000.000 ABD Doları tutarında ödeme
    her ay banka hesabınızda
    bir üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideriyle ve en iyi 5 ile
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız
    the illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 numaralı telefondan kısa mesaj gönderin

    YanıtlaSil
  68. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  69. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamlarını sağlamak için 650.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  70. MERHABA MERHABA MERHABA MERHABA MERHABA

    İYİ HABERLER İYİ HABERLER İYİ HABERLER.
    Siz bir iş adamı avukat doktoru mu yoksa sadece 3 gün içinde milyarder olmak isteyen biri mi, başarınız için Illuminati kardeşliğine katılmak için geleceğinizi kovalamanız ve aylık maaş olarak 500.000,00 $ kazanmanız için bize ulaşın e-posta: illuminate0302@gmail .com veya whatapp numarası + 1256-387-2052 teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  71. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 2.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 270.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Dream House.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  72. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninin selamları, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz aydınlanmış topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını hiçbir fedakarlık olmadan görebileceğiniz bir yerdir. Ve ayrıca 550.000 $ toplam ödeme onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer onların ünlü olmak için hayatta bu fırsatı ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için.

    IŞıKLARA KATıLAN YENI ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. Ödül nakit $550,000.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir RAC Sleek Dream
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  73. ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ Dünyadaki İlluminati kardeşliğine katılmanın kolay yolu. Siz bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politikacılar, papaz mısınız ve dünyada büyük, güçlü ve ünlü olmak istiyorsanız, bugün resmi üyemiz olmak için bize katılın. Ziyaret etmek için ideal bir şans verilecektir. Şeytan. ya da fakir bir geçmişten geliyorsunuz ve gerçekten hayatta ünlü olmak istiyorsunuz. ya da hayatta çok zengin olmak istiyor musunuz, bu zengin olmanız ve yoksulluğu hayatınızdan ortadan kaldırma şansınız, aydınlatıcı kullanmak istiyor Eğer aydınlanma tapınağının bir üyesi olmaya gerçekten hazırsanız, fakirlere yardım etmek ve aynı zamanda insanları ünlü kılmak için. Mr Jammy.Via EMAIL..power666brotherhood @ gmail.com ile iletişime geçin. gelmek. Size pişman olmayacağınıza dair söz vermek istiyorum, bu yüzden şimdi bize katılmanızı ve çok mutlu bir yaşam sürmenizi istiyorum.)

    YanıtlaSil
  74. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan kurban yok.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  75. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan kurban yok.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  76. MERHABA
    Seyirci Nihayet İlluminati semtine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki tanıklığımı paylaşmak için buradayım. Kardeşliğin bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım, ancak nihayet net hakkında bir tanıklık bulmadan önce birkaç kez hile yaptım, bu yüzden ajanla iletişime geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama büyük bir sürprizle, sadece 335 dolara mal olan ritüel materyalleri satın almamı istedi, ne olduğumu ve bugün dünyaya zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabildiğimi söylemekten mutluluk duyuyorum. Kişisel hesabımda toplam 124 milyon dolar var ve dünya çapında Illuminati'nin bana verdiği işle de tanınıyorum. ve istediğimi yapma gücüm de var ... Biliyorum ki birçok insan benim şeridimde olabilir, burada da yardım arayan
    Resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp uygulama: +1 (732)314-6064
    SCAMMERS İLE DİKKATLİ VE 18 YAŞINDA OLMALIDIR.

    YanıtlaSil
  77. MERHABA
    Seyirci Nihayet İlluminati semtine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki tanıklığımı paylaşmak için buradayım. Kardeşliğin bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım, ancak nihayet net hakkında bir tanıklık bulmadan önce birkaç kez hile yaptım, bu yüzden ajanla iletişime geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama büyük bir sürprizle, sadece 335 dolara mal olan ritüel materyalleri satın almamı istedi, ne olduğumu ve bugün dünyaya zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabildiğimi söylemekten mutluluk duyuyorum. Kişisel hesabımda toplam 124 milyon dolar var ve dünya çapında Illuminati'nin bana verdiği işle de tanınıyorum. ve istediğimi yapma gücüm de var ... Biliyorum ki birçok insan benim şeridimde olabilir, burada da yardım arayan
    Resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp uygulama: +1 (732)314-6064
    SCAMMERS İLE DİKKATLİ VE 18 YAŞINDA OLMALIDIR.

    YanıtlaSil
  78. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  79. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağından beri üye olmak ister misin?
    zengin ve ünlü
    dünya ve kontrol gücüne sahip
    yüksek yerde insanlar
    bütün dünyada. Bir işadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatta güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anlık toplamı olsun.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve bedava
    Yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer
    bu dünyayı ve ayrıca 10.000.000
    Maaş olarak aylık ABD doları% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojo
    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerli yeni bir Şık Rüya ARABA
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya ev satın aldı
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tam ücretli)
    Hayallerinizin turistik yer.
    5. Bir yıl golf üyelik paketi
    6. Tüm havalimanlarında V.I.P tedavisi
    7. Yaşam tarzında tam bir değişiklik
    8- Bohem Korusu'na erişim
    9. $ 1,000,000 USD aylık ödeme
    olarak her ay banka hesabınızda
    üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmak istiyorsanız
    büyük illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 adresinden kısa mesaj gönderin

    YanıtlaSil
  80. bir milyoner olmak, 5.000.000,00 USD milyon dolarlık bir anlık, ilgileniyorsanız (tam aydınlatma ile bize geri dön) (illuminate0302@gmail.com) veya :( Whatsapp: +12563872052) !!!

    YanıtlaSil
  81. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  82. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  83. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan fedakarlığı yok 7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  84. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  85. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  86. BU DÜNYAYA AYDINLATMA RESMİ BİR MESAJI
    NOT: KATILMIŞ İNSAN KURULU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 661-777-5633
    Girişimci, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katıl
    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz
    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ almayı seçtiğiniz otomobil
    Yeni bir hayata başlamak için 50.000.000 sizin yararınıza.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    YanıtlaSil
  87. BU DÜNYAYA AYDINLATMA RESMİ BİR MESAJI
    NOT: KATILMIŞ İNSAN KURULU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 661-777-5633
    Girişimci, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katıl
    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz
    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ almayı seçtiğiniz otomobil
    Yeni bir hayata başlamak için 50.000.000 sizin yararınıza.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    YanıtlaSil
  88. AĞIRLIK VE KORUMA IŞIĞINI WhatsAp +4368860326436 İLE GÖRABİLECEĞİNİZ BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ. illuminatikingdomorder666@gmail.com


    Eğer üye olmak istiyorsanız sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirmenizi ve dünyanın her yerindeki yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olmanızı sağlıyoruz. bir işadamı, bir kadın veya bir sanatçı, bir politikacı olabilirsiniz, müzisyen, öğrenci, zengin olmak istiyorsun. Ünlü, hayatta güçlü, bugün bize katılın ve zengin bir an olsun.


    NOT: Haftada 2 milyon $ ücretsiz Bu dünyada yaşamaya karar verdiğiniz her yerde ve 10.000.000 $ Aylık maaş alırsınız

    YENİ ÜYELERİN FAYDALARI Katılan 1. 500.000 $ Nakit Ödül 2. $ 2.000.000 $ değerinde yeni Şık Rüya araba 3. Seçtiğiniz bir ülkeden satın alınan rüya evi 4. Rüya tatil yerinize aylık tatil (tam ücretli). 5. Golf Üyelik Paketi Yılı 6. Rusya'daki Tüm Havalimanlarında VIP Tedavisi 7. Komple Yaşam Tarzı Değişikliği 8. Bohemian Grove'a Erişim 9. Banka Hesabınıza Aylık 1.000.000 $ Ödeme Aylık Üye 10. En iyi 5 ile bir ay ayırın dünya liderleri ve dünyadaki en iyi 5 ünlü. Eğer bize büyük illuminati ile katılmak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın
    WhatsAp +4368860326436.
    E-posta: illuminatikingdomorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  89. BU DÜNYA İÇİN AYDINLATILMIŞ RESMİ MESAJDIR
    NOT: İNSAN KURULUŞU KATILMIYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 (732) 314-6064

    Bir iş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anında elde etmek istiyorsunuz. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. bu dünyada yaşamayı ve ayda bile 50.000.000 dolar kazanmayı seçtiğiniz her yerde ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 25 yaşında olmalısınız
    E-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (732) 314-6064

    YanıtlaSil
  90. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatiworldstar666@gmail.com veya WhatsApp +1(607)463-8998.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. $ 2,060,000 USD Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun, sonsuza dek zengin olun.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatiworldstar666@gmail.com veya WhatsApp +1(607)463-8998.

    YanıtlaSil
  91. Siz bir iş adamı, iş kadını, sanatçı, politikacı, müzisyen, öğrenci, bankacı, öğretim görevlisi, başkan mısınız? Sınırsız servet ve güç kazanmak için bugün Illuminati'ye katılın, Eğer büyük kardeşliğe katılmak istiyorsanız, Illuminati gizli toplum krallığı bugün, merkezi ABD'de. nazik gelen büyük kardeşlik Illuminati Ajan Bay, Michael Nelson whats-app cep şimdi veya arayın (Whatsapp On +17022133132). Bugün büyük kardeşlik Illuminati krallığına katılacak yeni üyelere verilen fayda.
    1. Başladıktan sonra 2 Milyar ABD Doları tutarında nakit fiyat ödülü.
    2. İnisiyasyonunuzdan sonra size yeni ve şık bir rüya aracı verilecektir.
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    4. Bir aylık tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turistik yere.
    5. Bir yıl golf üyelik paketi.
    6. Dünyadaki tüm havaalanlarında v.i.p tedavisi.
    7. Tam bir yaşam tarzı değişikliği.
    8. Bohem bahçesine erişim.
    9. Büyük kardeşlik Illuminati gizli toplum krallığının tam üyesi olarak her ay banka hesabınıza aylık 1 Milyar ABD Doları ödeme yapılır.
    10. Bir ay dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile randevu aldı.

    Uyarı 18 yaşın üzerinde olmalısınız. illuminatysociety3131@outlook.com
     +17022133132 Üzerinde Whatsapp

    Lucifer'i selamlayın 6 6 6, Işık taşıyıcıyı selamlayın!

    YanıtlaSil
  92. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  93. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    YanıtlaSil
  94. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  95. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  96. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  97. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  98. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  99. İyi günler, dünyanın ünlü kardeşliği {Illuminati} 'ye üye olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen iş adamları / kadınları, sanatçıları, politikacıları, bugün resmi üyemiz olmak için bize katılın. Kayıt tamamlandıktan sonra Illuminati çevresini ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, fedakarlık veya insan yaşamına gerek yok, Illuminati kardeşliği hayattaki koruma, güç, servet ve şöhreti beraberinde getiriyor. Yoksulluğu kendi kuşağınızdan kaldırmak için tam erişim hakkına sahipsiniz. Sadece Illuminati çemberinin mevcut bir üyesi, çembere herhangi bir üyeyi tanıtma yetkisine sahiptir. Bu yüzden bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşın üzerinde olmalısınız ve üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanabileceksiniz. Üye olmaya hazırsanız, illuminati Resmi WhatsApps Numarası ile sözleşme yapın (+1 (931) 994-3522)

    YanıtlaSil
  100. Merhaba benim adım Larry Anders Ben Tennessee'denim, profilinizi inceledim ve bu büyük Illuminati Kardeşliği'ne üye olmak isteyeceğinizi biliyorum ... 300.000 $ kendi arabanızı alın 700.000 u.s. Dolar bir iş kurmak 200.000 $ nazikçe ilgileniyorsanız evet .. WhatsApp numarası + 234703 049 2869

    YanıtlaSil
  101. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için buradayım, kaputun bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklığa rastlamadan önce birkaç kez dolandırıldım net olarak ajan ile iletişime geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecek ama en büyük sürprizime göre sadece benden yaptığım eşyaları satın almamı istiyor ve bugün söylemek çok mutluyum Zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık toplam var ve aynı zamanda Illuminati tarafından bana verilen işle de tüm dünyada tanınıyorum ve gücüm de var istediğimi yapmak için ...... Ben çok fazla insan benim şeritte olabilir biliyorum da burada yardım arıyor onların
    resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whats-app: (+ 1 (732) 314-6064)
    Resmi instagram sayfası: great_light977

    SCAMMERS DİKKAT, VE 18YRS YAŞINDAN YUKARIDIR.

    YanıtlaSil
  102. Zenginlik ve Koruma WhatsAp 4368860326436 görüntüleyebileceğiniz harika ILLUMINATI tarayıcısına hoş geldiniz. İlluminatikingdomorder666@gmail.com

    Eğer üye olmak istiyorsanız, dünyada zengin ve ünlü olacağınızı ve yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücünüz olduğunu garanti ediyoruz. Bir işadamı ya da bir kadın ya da bir sanatçı, bir politikacı, bir müzisyen, bir öğrenci olabilirsiniz, zengin olmak istersiniz. Hayatta ünlü, güçlü, bugün bize katılın ve zengin bir an olsun.

    Not: Bu dünyada yaşamaya karar verdiğiniz her yerde haftada 2 milyon dolar bedava ve aylık 10.000.000 dolar maaş

    Katılan yeni üyeler için avantajlar $ 500,000 nakit nakit ödül 2. $ 300,000 değerinde yeni Şık Rüya araba. 3. Hayalinizdeki evden satın aldığınız bir rüya evi 4. Hayalinizdeki tatil noktasında aylık tatiliniz (tam ücretli). 5. Golf Üyelik Paketi Yılı 6. Dünyadaki tüm Rus havaalanlarında VIP muamelesi 7. Komple yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian bahçesine teslimat. 9. Banka hesabınızın aylık üye başına aylık 1.000.000 dolara ödemesi 10. Dünyanın en iyi 5 lideri ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü ile bir ay rezervasyon yapın. Grand Illuminati'ye katılmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    WhatsAp 4368860326436.
    E-posta: illuminatikingdomorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  103. İlluminati Büyük Kardeşliği'ne hoş geldiniz.
    Sizi sonsuza dek zengin, ünlü ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp 1 (631) 215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. USD $ 2,666,000,00 USD Nakit Ödül
    2. USD 966,000.00 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi
    5. Her ay üye olarak banka hesabınıza 100.000,00 USD tutarında aylık ödeme.
    6. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    7. İnsan kurban edilmez.
    8. Milyoner Olun, sonsuza dek zengin olun.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp 1 (631) 215-3778.

    YanıtlaSil
  104. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  105. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  106. BU BİR AYDINLATMA DÜNYAYA RESMİ MESAJ
    NOT: KATILMIŞ İNSAN KURULU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 661-777-5633

    Bir işadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun,

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ almayı seçtiğiniz her yerde araba

    1.000.000 yeni bir hayata başlamak için sizin yararınıza.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com veya
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    YanıtlaSil
  107. HOŞGELDİNİZ, Zenginler ve Ünlüler Kulübü; Üye olmak 3 milyon üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşidir. Biz Yüce Varlık olan bir babanın altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiçbir üye bu dünyada mücadele etmemeli. Dolayısıyla tüm yeni üyelerimize, yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; ilgilenen izleyiciler benimle iletişime geçmelidir, bu yüzden sizi başarıya götüreceğim, sadece cesur ve güçlü olursunuz ve bize bir yol olarak gülümseyeceksiniz. ve ben bekliyorum 'e-posta, chrishertzog110@gmail.com "arayın +12536550068 veya WhatsApp +19177739190 daha fazla bilgi için teşekkürler Teşekkürler

    YanıtlaSil
  108. HOŞGELDİNİZ, Zenginler ve Ünlüler Kulübü; Üye olmak 3 milyon üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşidir. Biz Yüce Varlık olan bir babanın altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiçbir üye bu dünyada mücadele etmemeli. Dolayısıyla tüm yeni üyelerimize, yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; ilgilenen izleyiciler benimle iletişime geçmelidir, bu yüzden sizi başarıya götüreceğim, sadece cesur ve güçlü olursunuz ve bize bir yol olarak gülümseyeceksiniz. ve ben bekliyorum 'e-posta, chrishertzog110@gmail.com "arayın +12536550068 veya WhatsApp +19177739190 daha fazla bilgi için teşekkürler Teşekkürler

    YanıtlaSil
  109. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10.060.000 ABD Doları Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  110. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10.060.000 ABD Doları Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  111. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  112. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  113. Merhaba
    Seyirci, nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama birkaç kez dolandırıldım , nihayet net bir tanıklık rastlamadan önce ajan ile temasa, o kadar korktum ki kaputu ulaşmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürpriz için sormadı yaptığım eşyaları satın almak için ve bugün dünyaya zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilenleri anlatmaktan çok mutluyum, toplamda 20 milyon dolar var. kişisel hesap ve tüm dünyaya Illuminati tarafından emanet edilen ve istediğimi yapma gücüne sahip olan işlerle de tanınıyorum ... Bir çok insanın yolumda olduğunu ve sorabileceğini biliyorum burada yardım onların
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    web sitesi: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  114. Merhaba
    Seyirci, nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama birkaç kez dolandırıldım , nihayet net bir tanıklık rastlamadan önce ajan ile temasa, o kadar korktum ki kaputu ulaşmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürpriz için sormadı yaptığım eşyaları satın almak için ve bugün dünyaya zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilenleri anlatmaktan çok mutluyum, toplamda 20 milyon dolar var. kişisel hesap ve tüm dünyaya Illuminati tarafından emanet edilen ve istediğimi yapma gücüne sahip olan işlerle de tanınıyorum ... Bir çok insanın yolumda olduğunu ve sorabileceğini biliyorum burada yardım onların
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    web sitesi: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  115. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  116. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  117. Salutations du Grand ordre des Lumières pour les États-Unis et pour le monde entier, cuest une event vesile vesile sans aucun kurban de şarkı söyledi. Et nous payons également la somme de 550 000 $ pour obtenir tous les nouveaux membres lorsqu'ils rejoignent la fraternité et aussi dans une maison de leur choix et de leur yer değiştirme avec des investissements ainsi que cette oppunité dans la vie pour poix et de leur . AVANTAJLARI DONNÉS AUX NOUVEAUX MEMBRES QUI JOIGNENT À AYDINLATMA. 1. 550.000 $ 'dan başlayan fiyatlar. 2. Une nouvelle voiture Şık Rüya ve 150.000 USD 3. Aero maison de rêve achetée dans le pays de votre choix. Birleşmiş Milletler kons. Avec les 5 meilleurs au monde. Les dirigeants ve 5 diğer konaklama yeri ve importantes du monde. Daha fazla bilgi, veuillez kontaktör l'adresse e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com ou notre wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  118. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş eder. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  119. MERHABA izleyicisi, nihayet Illuminati kaputuna nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair ifademi paylaşmak için buradayım, mahalleye üye olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir kaç kez dolandırıcılık yaptım. net tanıklık bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama en büyük sürprizim sadece yaptığım eşyaları satın almamı istedi ve bugün çok mutluyum zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya deyin ki, kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık bir miktar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana verilen işle tüm dünyada tanınıyorum ve ayrıca İstediğimi yapma gücü ...... Kulvarımda pek çok insan da yardım arıyor olabilir, burada da onların resmi e-posta adresi: illuminatib999@gmail.comWhats-app: +1 (513) 795‑8209 DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞIN ÜZERİNDE OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  120. Para, güç, terfi ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10,060,800 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. 470,690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR.
    3. Seçtiğiniz ülkede 680.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House.
    4. Üye olarak her ay banka hesabınıza 80,860USD tutarında aylık ödeme.
    5. Işığı, parayı ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    6. İnsan fedakarlığı yok.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  121. Selam !!! Harika Illuminati'ye katılmak ve başlamak ister misiniz?
    ayda 700.000,00 USD alıyor ve diğerleri arasında popüler ve
    zengin ve ünlü, bu senin Illuminati olma ve üyelere katılma şansın.
    Tüm ziyaretçileri Illuminati kardeşlik ışık en büyük sırlarına hoş geldiniz !!! +1 (979) 4593235 Don ile bize başvuru nedir lütfen kardeşliğe katılmanın faydaları hakkında daha fazla bilgi için, ışığı göremiyorum

    YanıtlaSil
  122. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için yaşamdaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza aylık 1.000.000 USD ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  123. Para, güç, terfi ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10,060,800 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. 470,690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR.
    3. Seçtiğiniz ülkede 680.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House.
    4. Üye olarak her ay banka hesabınıza 80,860USD tutarında aylık ödeme.
    5. Işığı, parayı ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    6. İnsan fedakarlığı yok.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin: E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    Instagram: @ illuminati_light66

    YanıtlaSil
  124. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times , before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    WhatsApp +3197005032123
    www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati
    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  125. BU SİZİN ALTIN FIRSATINIZDIR VE İNSAN KUTSALLIĞI DEĞİLDİR. Büyük Illuminati kardeşliği sizi Zengin, Güçlü, ünlü ve zengin yapacak. İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olarak tüm hayallerinizi ve kalp arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz, burada Dünya'da uzun yaşam ve refah, Ve büyük faydalar ve ödüller var.
    Gerçekten büyük Illuminati'nin bir üyesi olmak istiyorsanız bugün bizimle iletişime geçin.
    E-posta ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
    Telefon ....: +17076027784

    YanıtlaSil
  126. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YAPILMAZ
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  127. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  128. BU WORLUMINATI'YE İLGİLİ RESMİ BİR MESAJDIR: İNSAN KURTULUŞU YOKTUR VE İLLUMINATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ SORMUYOR Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 661-777-5633
    İşadamı, politikacı, papaz, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşliği kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava
    Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta $ kazanın
    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınızE-posta: illuminate666temple@outlook.com veyaWhatsapp: (+1 661-777-5633)

    YanıtlaSil
  129. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YAPILMAZ
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  130. Hello!
    This is an open invitation for you to become part of the world's biggest conglomerate and reach the peak of your career. As we begin this year's first recruitment programme, and our annual feast of harvest is almost at hand. So reach out to me if you are ready to become a member of the Illuminati. Or message via WhatsApp: +1 (931) 994-3522

    YanıtlaSil
  131. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş ederler. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemleri öğrenmeye teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  132. ✝️ Para, güç, şöhret ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    🔯 1. 10.060.800 USD Nakit Ödül.🔺
    🔯 2. 470,690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR.🔺
    🔯 3. Seçtiğiniz ülkede 680.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House🔺
    🔯 4. Üye olarak her ay aylık 80,860 USD ödeme.
    🔯 5. Işığı, parayı, şöhreti ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    🔯 6. İnsan fedakarlığı yok.
    🔯 7. Milyoner Olun🔺
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, 🔺 Bize ulaşın: E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  133. ... ":

    BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA MESAJIDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    E-posta: Illuminati wordorder1995.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  134. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Olmak istemek
    zengin, ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve
    bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca $ kazanın
    Aylık 90.000.000 maaş ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  135. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Olmak istemek
    zengin, ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve
    bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca $ kazanın
    Aylık 90.000.000 maaş ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  136. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Olmak istemek
    zengin, ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve
    bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca $ kazanın
    Aylık 90.000.000 maaş ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  137. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: + 44-151-808-0064

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: worldillluminatitemple666@gmail.com
    Whatsapp: (+ 44-151-808-0064)

    YanıtlaSil
  138. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE GÜÇ TAPINAĞI BİRLEŞME PROSEDÜRÜ, ILLUMINATI'YE KATILIN

    whatsapp temsilcimiz +1 661-777-5633 veya mail veya (illuminate666temple@outlook.com)
    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, hayatta zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin olmak istiyor musun? Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız herhangi bir yerde…

    Eğer ilgileniyorsanız temsilciyi şimdi +1 661-777-5633 arayın veya + 1 661-777-5633 numaralı telefondan ne olursa olsun arayın) veya bununla bize e-posta da gönderebilirsiniz (illuminate666temple@outlook.com)

    YanıtlaSil
  139. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve dünyanın dört bir yanına selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmanız için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca tüm yeni üyeleri kardeşliğe katıldıklarında karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz, ayrıca kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için yaşamdaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  140. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmanız için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  141. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmanız için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  142. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  143. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  144. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  145. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  146. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  147. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  148. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  149. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YAPILMAZ
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden değişebilir: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anlık zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşam alanı her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir işlem bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla bizimle geçmeden önce 20 yaş veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  150. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  151. ✝️ Para, güç, şöhret ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    🔯 1. 60,060,800 ABD Doları Nakit Ödül.🔺
    🔯 2. 670.690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR.🔺
    🔯 3. Seçtiğiniz ülkede 980.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House🔺
    🔯 4. Üye olarak her ay aylık 80,860 USD ödeme.
    🔯 5. Işığı, parayı, şöhreti ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    🔯 6. İnsan fedakarlığı yok.🔺
    🔯 7. Milyoner Olun🔺
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, 🔺 Bize ulaşın: E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  152. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  153. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJ
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  154. MERHABA
    izleyici Nihayet Illuminati koğuşuna nasıl katıldığıma ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair ifademi paylaşmak için buradayım, bir koğuş üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım, ancak sonunda biriyle karşılaşmadan önce defalarca dolandırıldım tanıklık. İnternette bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden çok korktum, ama en büyük sürprizim sadece yaptığım eşyaları satın almamı istedi ve bugün söylemekten çok mutluyum zengin olduğum ve tüm bunlarla birçok işletme kurabildiğim dünyaya kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık bir miktar var ve ayrıca Illuminati'nin bana verdiği işle dünya çapında tanınıyorum ve benim de yapma gücüm var ne istiyorum ... biliyorum bir çok insan benim şeridimde olabilir ve burada da yardım arıyor olabilir
    resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Uygulama nedir: +1 (732) 314-6064
    DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞINDA OLMALISINIZ

    YanıtlaSil
  155. Merhaba,
    Etrafında büyük bir halka olan profesyonel bir Cyber Tech kredi ekibiyiz
    dünya 3 milyondan fazla borçlu kötü amaçlı yazılımla enfekte olmuş ve
    skimmers, boş bir ATM kartı alıyoruz ve onlara çok para yüklüyoruz
    hızlı ve güvenli bir şekilde, ister euro ister euro ister
    ATM'lerden İsviçre frangı ve herhangi bir POS sistemi tarafından kullanılabilir
    Not: Kartlarımız Yasadışı ancak% 100 güvenli olduğuna güvenin
    İletişim: Daneil Jerry LEE
    Eposta: lee.jerry5555@gmail.com

    YanıtlaSil
  156. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YOKTUR VE İLLUMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 312 801 4681 İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak istiyorsun. Haftada 1 milyon dolar ve bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ücretsiz Araba ve yeni bir hayata başlamak için kazancınız olarak 1.000.000 dolar bile kazanın. Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için en az 25 yaşında olmalısınız E-posta: worldillluminatitemple666@gmail.com veya Whatsapp +1 312801 4681

    YanıtlaSil
  157. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  158. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  159. Baller willy3 Nisan 2021 14:20

    BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp + 13303555805 üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
    İş adamı mısınız yoksa kadın mı, politikacı mı, müzisyen mi, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 dolar maaş alıyorsunuz ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatibrotherhoodwordwide@gmail.com
    Whatsapp: (+13303555805

    YanıtlaSil
  160. ILLUMINATI PARA VE KUVVETİN BÜYÜK TAPINAĞININ MONTAJ PROSEDÜRÜ, BUGÜN BÜYÜK LOVE BROTHERHOOD OF LOVE ILLUMINATI'YE KATILIN, WhatsApp aracımız +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla (greastestilluminati4@gmail.com)
    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, hayatta zengin, ünlü ve güçlü olmak ister misin? Bugün Illuminati Kardeşlik hizmetlerine katılın ve anında zengin meblağı alın. Kardeşliğe katılıp Özgür Ev olduğunuzda haftada 1 milyon dolar. Bu dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak ve aylık gelir olarak 350.000 $ almak istiyorsanız.
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN AVANTAJLAR 1. 120,000 USD nakit para ödülü.
    2. 150.000 usd için yeni bir Şık Dream Auto
    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın alınmış rüya gibi bir ev. Dünyadaki ilk 5 ile ayrılmış bir tarih. Dünyadaki lider ve en iyi 5 ünlü. İlgileniyorsanız, anında çevrimiçi başlatma için temsilciyi +1 470 543 5889 numaralı telefondan arayın veya +1 470 543 5889 numaralı telefona WhatsApp mesajı gönderin veya bu adresten (greastestilluminati4@gmail.com) bize e-posta gönderin.


    Herkese açığız

    YanıtlaSil
  161. ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +13303555805
    Zengin, ünlü, hayatta güç sahibi olmak için işadamı mı yoksa kadın mı?
    İlluminati kardeşlik kültünün bugün ve zengin toplamı anında. 1 milyon dolar
    Hafta ve bedava ev Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 80.000.000 $ maaş alıyorsunuz ...
    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı
    Patent sahiplerimizle iletişim kurmadan önce 20 yaşında veya sipariş vermelisiniz
    E-posta: illuminatibrotherhoodwordwide@gmail.com
    WhatsApp: (+13303555805

    YanıtlaSil
  162. ADIM Hobelman VE Birleşik Krallık'lıyım.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Türkiye'de yaşayan ama Amerika'da yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de pes edecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Ona e-posta yoluyla kolayca ulaşabilirsiniz: templeexcellent2@gmail.com Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    E-POSTA: templeexcellent2@gmail.com

    YanıtlaSil
  163. ESTE É UM ANÚNCIO OFICIAL ILUMINADO PARA O MUNDO
    NOTA: NENHUMA DESCRIÇÃO HUMANA ESTÁ INCLUÍDA
    Você pode entrar em contato com o agente do templo pelo WhatsApp: +1 (213) 935-4574


    Você é empresário, político, músico, estudante? Você será rico, famoso, poderoso na vida, junte-se à cultura da fraternidade Illuminati hoje e receba uma rica soma instantânea de. $ 1 milhão por semana e uma casa grátis. onde quer que você escolha viver neste mundo e ainda receba $ 50.000.000 por mês como salário ...

    Benefícios para novos membros que se tornam membros Illuminati.
    Uma casa em qualquer país à sua escolha.
    2. Um novo carro de sonho no valor de $ 1500.000 USD.
    Uma oportunidade de conhecer os melhores homens ricos do mundo

    Você deve ter pelo menos 25 anos para poder entrar em contato com nossos parceiros
    Email: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (213) 935-4574

    YanıtlaSil
  164. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATILMIŞ MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİNİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla gerçek Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com ile iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  165. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE POWERNOTE TEMPLE'YE KATILIN: HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 206-855-6632
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 500.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 206-855-6632  veya onunla iletişime geçin
    +1 206-855-6632)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız , Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  166. Bu, 2 yılı aşkın bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların birkaç kez benden para aldığı yeni dünya düzeni İlluminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Uzun süredir Illuminati'ye katılmayı araştırıyorum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarına kadar çevrimiçi olarak kardeşliğe katılmama yardımcı olan Lord Morgan ile tanıştığımda ve bankama 1.000.000 ABD doları tutarında bir ödeme aldığımda paramı almaya devam ediyor. çevrimiçi başlama ritüelimden hemen sonra hesap açacağım ve ayrıca aylık 55.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Morgan'ın iyi işini yaymaya söz verin. Yeni dünya düzeni Illuminati'ye bugün katılmakla ilgileniyorsanız, katılmanıza yardımcı olmak adına tüm paranızı alan dolandırıcıları kabul etmek yerine Lord Morgan ile iletişime geçin, Lord Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya +12024433754

    YanıtlaSil
  167. Bu, 2 yılı aşkın bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların birkaç kez benden para aldığı yeni dünya düzeni İlluminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Uzun süredir Illuminati'ye katılmayı araştırıyorum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarına kadar çevrimiçi olarak kardeşliğe katılmama yardımcı olan Lord Morgan ile tanıştığımda ve bankama 1.000.000 ABD doları tutarında bir ödeme aldığımda paramı almaya devam ediyor. çevrimiçi başlama ritüelimden hemen sonra hesap açacağım ve ayrıca aylık 55.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Morgan'ın iyi işini yaymaya söz verin. Yeni dünya düzeni Illuminati'ye bugün katılmakla ilgileniyorsanız, katılmanıza yardımcı olmak adına tüm paranızı alan dolandırıcıları kabul etmek yerine Lord Morgan ile iletişime geçin, Lord Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya +12024433754

    YanıtlaSil
  168. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATILMIŞ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTİYOR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Ortaklarımız gerçek Gmail ile iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp:+1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  169. BUGÜN BÜYÜK ILLUMINATI'YE KATILIN VE HAYATTA ZENGİN VE MUTLU OLUN. Biz küresel bir kuruluşuz, hem Müslüman hem de Hristiyan herkesi memnuniyetle karşılıyoruz. Büyük ILLUMINATI Kardeşliğinin bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün üye olun ve tüm hayallerinizi ve dileklerinizi yürekten gerçekleştirin. Not: Yeni üyeler, sizi düşmanlardan korumak ve yönlendirmek için güçlü bir Altın Yüzük ve tüm ülke için ücretsiz bir vize ile 500.000 $ ödüllendirilir. İnsan kurban etmeden ve kan paylaşmadan. Gerçekten ilgileniyorsanız, bugün e-posta ile bize ulaşın: illuminatisecretorder1960@gmail.com veya bu whatsapp'ta Üstad, WILLIAMS ile iletişime geçin +15859484386

    YanıtlaSil
  170. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichten waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en rijkdom kunt zien . . geluk. zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om ze beroemd te maken.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP WORDEN TOEGESTAAN.
    1. $ 350.000 contante beloning.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het volgende e-mailadres = greatestilluminati4@gmail.com of onze wahtsapp +14705435889

    Je moet ouder zijn dan 20 jaar voordat je lid kunt worden van de Illuminati-broederschap.

    groetjes thadeus lam

    YanıtlaSil
  171. Büyük aydınlanma düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi yeniden kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve zenginlik ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. . . mutluluk. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldığında ve ayrıca kendi seçtikleri ve yerlerinde yatırımları olan bir evi ve bu hayatta onları ünlü yapma şansını elde etmek için 550.000 dolar ödüyoruz.

    ILLUMINATI KARDEŞLİK'E KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 350.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminati4@gmail.com veya wahtsapp +14705435889

    İlluminati kardeşliğine üye olabilmeniz için 20 yaşından büyük olmalısınız.

    selamlar thadeus lam

    YanıtlaSil
  172. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  173. İyi DA, işte dünyaca ünlü {illuminati} kardeşliğin bir üyesi olmanın kolay bir yolu. İşçi sınıfı, iş adamları / kadınlar, sanatçılar, dünyada daha büyük, güçlü ve etkili olmak isteyen politikacılar için, bugün resmi üyelerimizden biri olmak için bize katılın. Sizin tarafınızdan kayıt yaptırıldıktan sonra, Illuminati Circle'ı ziyaret etmek için ideal bir fırsat verileceksiniz, fedakarlık ya da insan yaşamı gerekli, Illuminati Brotherhood, hayatta koruma, güç, servet ve şöhret getiriyor. Yoksulluğu neslinizden ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Yalnızca Illuminati dairesinin mevcut üyeleri, herhangi bir üyeyi daireye tanıtma yetkisine sahiptir. Bu yüzden bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez bir üye olduğunuzda, hayatınızın geri kalanında tüm faydalar hakkına sahip olacaksınız. Bu yüzden üye olmaya hazırsanız, ABD'yi (justineilluminati@gmail.com) veya WhatsApp +1 (931) 994-3522 aracılığıyla sözleşmesi

    YanıtlaSil
  174. BU DÜNYA İÇİN RESMİ IŞIKLI BİR REKLAMDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(732) 314-6064

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zengin bir miktar alacaksınız. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve yine de ayda 50.000.000$ maaş alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız
    E-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (732) 314-6064

    YanıtlaSil
  175. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE GÜÇ TAPINAKINA KATILIN
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    İş adamı, politikacı, müzisyen, papaz, futbolcu musunuz? zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşliği kültüne katıl
    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava
    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba
    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin: +1 334-708-0560
    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz katılmayın.

    YanıtlaSil
  176. İyi günler, işte dünyanın ünlü kardeşliği {İlluminati}'nin bir üyesi olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, İş adamları/kadınlar, sanatçılar, Dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen Politikacılar, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın. İlluminati çevresini sizin tarafınızdan kayıt tamamlandıktan sonra ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, hiçbir fedakarlığa veya insan hayatına gerek yok, İlluminati kardeşliği hayatta koruma, güç, zenginlik ve şöhret getiriyor. Neslinizden yoksulluğu ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Herhangi bir üyeyi çembere sokma yetkisine sahip olan sadece İlluminati çemberinin mevcut bir üyesidir. Bu nedenle bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanmaya hak kazanacaksınız. Yani üye olmaya hazırsanız, E-posta ile Sözleşme (justineilluminati@gmail.com) veya WhatsApp üzerinden Resmi +1(931)994-3522

    YanıtlaSil
  177. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  178. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA MÜKEMMEL AKILLAR OLMAK İÇİN İŞİNİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada, yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778.

    YanıtlaSil
  179. Illuminati666 kardeşliğine nasıl katılınır!!! Arayın veya Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com Almanya'da, ABD'de, Avrupa'da veya dünyanın herhangi bir yerinde misiniz ve zengin, ünlü ve güce sahip olmak istiyorsunuz.
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. Başlatıldıktan sonra 1.000.000 ABD Doları değerinde bir Nakit ödül.
    2. 330.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tam ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi
    7. Tam bir Yaşam Tarzı değişikliği
    8. Bohem Korusu'na erişim.
    9. Üye olarak her ay banka hesabınıza 50.000,00 USD tutarında aylık ödeme
    10.Dünyanın En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile bir Ay rezervasyonu. Katılmak istiyorsanız Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  180. MERHABA
    izleyici, nihayet Illuminati çetesine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğumla ilgili tanıklığımı paylaşmak için buradayım. nette bu yüzden acenteyle iletişime geçtim, kaputa katılmadan önce benden çok para isteyecek diye çok korktum ama en büyük sürprizime göre sadece yaptığım ürünleri satın almamı istiyor ve bugün söylemekten çok mutluyum zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya, kişisel hesabımda 20 milyon dolar tutarım var ve ayrıca tüm dünyada İlluminati'nin bana verdiği iş ile tanınıyorum ve aynı zamanda gücüm var. istediğimi yapmak için...... benim yolumda pek çok insan olabileceğini biliyorum ayrıca burada yardım arayanlar onların
    resmi e-posta:greatilluminati977@gmail.com
    WhatsApp uygulaması:+1 (732) 314-6064


    DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞINDAN KÜÇÜK OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  181. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATILMIŞ BİR REKLAMDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (732) 314-6064

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacaksınız, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacaksınız ve anında zengin bir miktar alacaksınız. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve yine de ayda 50.000.000 $ maaş alıyorsunuz ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız.
    E-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (732) 314-6064

    YanıtlaSil
  182. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! GRAND ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, HEKİM, KOLAYLAYICI, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA BÜYÜK AKILLI OLMAK İÇİN İŞİNİZİ BÜYÜTMEK İSTİYORSUNUZ. İlluminati üyelerinin aylık maaşı olarak üye olmak ve toplam 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati organizasyonu sizi zengin ediyor ve dünyadaki bu ünlü ALTINLAR'dan bazıları sizi kökten çıkaracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı büyüklerle yöneteceğiz. ve İlluminati'nin güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada, yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta yoluyla bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778.

    YanıtlaSil
  183. ÚNETE AL GRAN TEMPLO ILLUMINATI DEL DINERO Y EL PODER NOTA: HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRAR E ILLUMINATI TAMBIÉN PIDE YOK LA CUOTA DE REGISTRO

    WhatsApp iletişim bilgileri: +1573982 0773
    Negocios, politico, músico, quiere ser rico, famoso, poderoso en la vida, únase al culto Illuminatibrotherhood hoy y ve obtenga bir rıca suma instantánea de 'in bir parçası değildir. 1 milyon dolares en una semana y una casa bedava. en cualquier lugar que elija vivir en este mundo y también obtenga 100.000 dolar estadounidenses mensuales como salario ...

    .Si está interesado, llame al agente ahora +1573982 0773 o whatsaap con él
    +1 573 982 0773) Debes tener al menos 25 años antes de poder contactar con nuestros sosyos. Not te inscribas si eres estudiante.

    YanıtlaSil
  184. İNTERNETTE SAHTE İNSANLARA DİKKAT EDİN
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  185. Amerika Birleşik Devletleri ve tüm dünya için Büyük Aydınlanma Düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldıkları zaman, kendi seçtikleri bir evde ve yatırımlarla bulundukları yerde ve bu hayatta ünlü olma fırsatını elde etmeleri için 550.000 dolar ödüyoruz. .

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. illuminati kardeşliğine katılan yeni üyelere 550.000 dolar nakit ödül.
    2. 150.000 Dolar değerinde yeni bir Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık istişare.
    Dünyanın en üst düzey yöneticileri ve 5 ünlü. İlgileniyorsanız, aşağıdaki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatestilluminat4@gmail.com veya whatsapp +1 470 543 5889

    YanıtlaSil
  186. MERHABA
    İlluminati Kardeşliğinden selamlar.
    Bu, Illuminati kardeşliğinin bir parçası olmanız için bir davettir.

    * ILLUMINATES'E KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR. *

    1. 500.000 $ nakit ödül

    2. 200.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası

    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Bunlar yeni üyelere sunulan avantajlardan bazılarıdır.

    İlgilenirseniz bana direkt mesaj atın.

    Veya Whatsapp + 1470 543 5889 ile

    YanıtlaSil
  187. İyi günler, işte dünyanın ünlü kardeşliği {İlluminati}'nin bir üyesi olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, İş adamları/kadınlar, sanatçılar, Dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen Politikacılar, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın. İlluminati çevresini sizin tarafınızdan kayıt tamamlandıktan sonra ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, hiçbir fedakarlığa veya insan hayatına gerek yok, İlluminati kardeşliği hayatta koruma, güç, zenginlik ve şöhret getiriyor. Neslinizden yoksulluğu ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Herhangi bir üyeyi çembere sokma yetkisine sahip olan sadece İlluminati çemberinin mevcut bir üyesidir. Bu nedenle bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanmaya hak kazanacaksınız. Yani üye olmaya hazırsanız, Gmail Üzerinden Sözleşme: Justineilluminati@gmail.com veya WhatsApps İle Yazın +1(707) 290-7663

    YanıtlaSil
  188. İlluminati örgütüne katılmak isteyen herkese, illuminati'ye katılmak ücretsizdir ve hiçbir insan kurbanı veya yan etkisi yoktur, tamamen ücretsizdir, sizden herhangi bir para ödemenizi isteyen herkes dolandırıcıdır. Bu tür insanlara karşı dikkatli olun! Zor kazanılan paranızı özellikle bu dönemde dolandırıcılara kaptırmayın, birçok çaresiz insan hayatta kalmanın yollarını arıyor. Sadece dikkatli ol, para kazanmak zor! İlluminati'ye katılmak için lütfen +13238147898 numaralı telefondan beni arayın veya WhatsApp'tan veya johnsondamien0147666@gmail.com adresine e-posta gönderin. İlluminati'den kaydınızı onaylayan bir onay mesajı alacaksınız. bu yapıldıktan sonra İlluminati'den Mesaj alacaksınız, lütfen mesajları okuyun ve Sabırlı olun! Çok acele etmeyin! Bu, bazılarınızın dolandırılmaya devam etmesinin bir nedenidir, çünkü oraya gitmek için acele ediyorsunuz. Sabır erdemdir, sabırlı olun!
    IŞIĞI SEÇİN

    YanıtlaSil
  189. Grand Master'dan selamlar! Sizlerle ilgili olarak, Büyük Illuminati'nin bir üyesi olun, sizi bekliyoruz. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (Illuminati'nin dünyasına hoş geldiniz). Bir politikacı, mühendis, doktor, şovmen, mod el, lisansüstü / öğrenci mi yoksa, işinizi büyük zihin olmak için genişletmeyi unutmayın. Ayrıca, bir üye olmanın ve aylık Illuminati üyeliği maaşı olarak 100.000.000 $ 'lık toplamı elde etmekle de ilgilidir. "Fırsat" Büyük Illuminati organizasyonu sizi zengin ve dünyadaki bu ünlü altınlardan bazıları, sizi çim kökünden kaldıracak ve uzun süredir devam edecek ve birlikte yaşayacağınız ve dünyayı yöneteceğiz. Illuminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve jubilasyon ile dünyadaki dünyada uzun ömür ve refah. Resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminumi

    YanıtlaSil
  190. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  191. ILLUMINATI KARDEŞLİK ORGANİZASYONUNA HOŞ GELDİNİZ.

    Hepimizin bir hayali olduğuna inanıyorum, hayatta büyük bir şey olma hayali, bugün pek çok insan hayallerini gerçekleştiremeden ölüyor. Bazılarımız çeşitli ülkelerimizin başkanı olmaya ya da olmaya mahkumdur. dünyanın en büyük müzisyenlerinden, futbolcularından, politikacılarından, iş adamlarından, komedyenlerinden veya ihtiyacı olan diğer insanlara yardımcı olmak için Not; Yeni işe alınan üyeler büyük fayda ve ödüllere hak kazanırlar, İnsan kurbanı yoktur. İlluminati'ye katılmakla gerçekten ilgileniyorsanız, daha fazla Bilgi için bugün bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:+1(234)248-7286 VEYA +1(773)798-0522
    E-posta: illuminatikingdomempire@gmail.com

    YanıtlaSil
  192. NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  193. ZENGİN VE ÜNLÜ OLMAK İSTİYORSANIZ ILLUMINATI'YE ÜCRETSİZ KATILIN VE BAŞLANGIÇ ÜCRETSİZ VEYA İNSAN YOK

    FEDA, ABD'de mi yoksa dünyanın herhangi bir yerinde mi, İşadamı mı, kadın mı, politikacı, müzisyen veya

    öğrenciyken zengin, ünlü ve hayatta güçlü olmak istediniz. WhatsApp +18327216709 anında başlatma,

    kayıt şimdi çevrimiçi olarak açık, bir iş adamı veya sanatçı mısınız, politikacılar veya papaz mısınız ve

    büyük, Güçlü Zengin ve dünyaca ünlü olun, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın.

    sizin tarafınızdan kayıtlar tamamlandıktan sonra illuminati ve temsilcisini ziyaret etmek için ideal bir şans verildi, hayır

    fedakarlık ya da insan hayatı gerekli, İlluminati kardeşliği zenginlik ve hayatta ünlüyü beraberinde getiriyor, tam bir

    Yoksulluğu hayatınızdan çıkarmak için şimdi erişim. o sadece illuminati'ye inisiye olmuş bir üye

    Kardeşlik, herhangi bir üyeyi kiliseye getirme yetkisine sahiptir, Bugün dünyanın her yerinden bize katılın ve

    hayallerini gerçekleştir. Üye olduğunuzda, hayatınızın geri kalanında zengin ve ünlü olacaksınız, iletişim kurun

    +18327216709 E-posta:johnsondamien0147666@gmail.com YENİ ÜYELER HOŞ GELDİNİZ!!!!! YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR

    ILLUMINATI TOPLUMU'NA KATILIN 1.000.000 USD değerinde nakit ödül 100.000 USD değerinde yeni bir şık rüya arabası

    usd hayalinizdeki ev hayalinizdeki turiste bir aylık tatil (tam ücretli) istediğiniz ülkede satın alın

    hedef. bir yıllık golf üyelik paketi dünyadaki tüm havalimanlarında v.i.p tedavisi tam bir yaşam tarzı

    üye olarak her ay bohemian grove aylık hesabına erişimi değiştirme ilk 5 ile bir aylık randevu alma

    dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü.

    YanıtlaSil
  194. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA MÜKEMMEL AKILLAR OLMAK İÇİN İŞİNİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778.

    YanıtlaSil
  195. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ÜCRET ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam elde edin. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak 1.000.000.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  196. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, sanatçı, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir haftada anında zengin, büyük miktarda para ve ücretsiz home.any bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 1.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.

    1. 1.000.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül

    2. 50.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA

    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560) Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız Öğrenci iseniz katılmayın

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..