7 Ağustos 2011 Pazar

İlluminatinin Dünyaya Etkisi

Hi bro.

Araştırmacı gazeteciliğim ve isyankar ruhumla illuminatinin foyasını deşifre tadında meydana çıkarmaya son sürat devam ediyorum.

Ön sevişmelerden hazetmediğimi bildiğinizi varsayarak direk konuya dalıyorum.

Şimdi efendim Bu yazının konusu illuminatinin dünyaya olan etkisi.Gelin bu adamların birçoğumuzun hayatına nasıl etki ettiklerini,dünayay nasıl yön verdiklerini,hatta bir dinleri nasıl yozlaştırdıklarına hep beraber şahit olalım.Hepsi az sonra deşifrede...dışşş!!!

Ben normalde kronolojik sıralamaya göre anlatmaktan yanayıyımdır fakat bu yazıda günümüzden geriye doğru gideceğiz ilk olarak pop kültürü ve günlük yaşayış hakkında sizi biraz bilgilendirmek isterim.

İlluminati simgelerini pop kültüründe sık sık kullanır.Bunun sebebini biraz sonra anlatacağım şimdilik sizden sadece olaya odaklanmanızı ve gerçekleri fark etmenizi istiyorum.

Herşeyi gören göz (Horusun gözü olarakta bilinir),illuminatinin her şeyden haberdar olduğunu ve herşeyi gördüğünü sembolize eden bir figürdür.Bu sembolü bir çok yerde kullanarak üyelerine ve diğer insanlara vermek istedikleri mesaj açıktır.
''Biz burdayız olum, olanları da görüyoruz.''



Lady Gaga nın klibinden bir kesit.Arkasındaki bayrakta olan şekli farketmişsinizdir,peki eliyle yaptığı işaret hakkında bir fikriniz var mı?  Hayır yavrum sandığının aksine ''topsunuz olum siz ehehe'' demiyor orda.



Bu el işaretinin anlamı üç tane 6 rakamının yan yana gelmesini temsil eden el işaretidir..Yani siz bu işareti ''okeey duude' diyerekten yapmış olduğunuzda farketmeden 666 yapmış oluyorsunuz.(666 nın Luciferle özleştirildiğini söylememe gerek?)

Ne alaka?Demeden önce şunlara bak bakalım bu işareti başka kimler yapmışlar.

Şşşş Hareket çekme hareketin Allahını görürsün...

Don't lose your self.
Horusun gözü + 666.C-C-C Combo Breaker!!!

Madonnanın frozen adlı klibinden bir kesit sevgili gönül dostları.Zira bu klip başlı başına olay zaten de neyse ilerde görücez bu konuları yavrucum..


Hala tesadüf mü diyosun?

Ehh.. tamam sabırlı biriyimdir.şimdi aşşağıdaki resme iyi bak evladım sana diyorum!Dinlesene dersi!

Üstteki bağyan madonnanın ta kendisi..

Oh cisıııss kırayyyst!!! 


Şimdi illuminatili ünlüler bunlarla sınırlı değil tabii..Basketbolcusundan tutun her iş dalına kadar birçok kişi illumnatili.

''Ya bunlar denk gelmiştir öylee, bi kere o işareti yaptı diye hemen illuminatili mi oldu ?

Anladın mı ''Göz''üm?


Anladın mı evladım?

Şimdi bu sanatçıların neden illuminatiye mensup oldukları mevzusuna en son değinicem.Şimdilik dikkatinizi sadece gerçekleri keşfetme üzerine verin. işin tarih kısmı daha sonra.

Bitti mi? malesef...

Rihannanın ambırella şarkısındaki bir sahne.Burada rihannanın saçının arkasının yerçekimine karşı durması imkansız.Aynı şekilde kollarınında bu şekilde durması insan anatomisine aykırı bir durumdur.Peki neden bir oyanama var?Burda yapılmak istenilen açıkça üçgen içerisinde ki bir Lucifer profili. Omuz çukurları luciferin gözlerini saçındaki karanlık kısım ise ağzını oluşturur.Kolar boynuzları , bacaklar kulakları oluşturur.
Gözlerinizi biraz bulanıklaştırarak bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten.


                                                                     Teşadüf?


Nah tesadüf.
Bırak hatunun götüne bakmayı olum, bak sağda ne yazıyor?


Şimdi arkadaşlar bu illuminati nanesinin oyunları sadece şarkıcı kesimleri ilgilendirmiyor.Benim bu blogu açmamdaki en önemli amaçta bu zaten.Bu adamlar siz farketmeden sizlerede aynı şeyleri yapıyorlar nasıl mı?

Bir çok metalci kişilik gibi benim de vakti zamanında sık sık kullandığım harekettir metal horn.Konserlerde hell yeaaahh!!! diye çığlık atarak yaptığın işaretin kökeni nerden geliyor biliyor musun?


''Selam gençler''

Bakın beyler ben direk tüm metalciler satanik la demiyorum.Demek istediğim şu sizlere popüler kültürün öğesi diye dayatılan şeyler aslında bu adamların ritüellerinin bir parçası.Metal müzik ile özleşmiş olan bu hareket aslında baphometi tanımlamak için kullanılan bir harekettir ve Lucifere tapanlar tarafından sık sık kullanılır.



Lan olum bozkurt hareketi yapmıyo bu elemanlar,baphometin simgesi bunlar.


Bu işaretin ne metalle ne de rock la ilgisi vardır arkadaşım.Üstteki ehtiyarları manowar dinleyip headbang yaparken hayal edebiliyomusun sen..?

Changes he mi? Barrrrrack'ım. O zaman bu söz sana Tupac ten gelsin, ''I see no changes''..

Habeş maymunu mınaki.




Gördüğünüz gibi arkadaşlar sizlere rock müzik işareti diye yutturulan işaret;baphomete (Lucifer) e tapan                                     kişiler tarafından sık sık kullanılmaktadır.Şimdi diyebilirsiniz ki 'halkın sempatisini kazanmak adına öyle yapmış 
olabilirler''..


Soruyorum sana ÜLKE LİDERLERİ neden halkın sempatisini kazanmak için böyle birşeye baş vursun?Hadi onu geçtim bir Papa nın veya ingiltere kraliçesinin bu işareti yapmasında ne gibi bir amaç vardır? Oldukça mantıksız...

Şimdi papa demişken '' ya papa gibi biri nasıl olurda satanis elit bir tarikata mensup olur diye düşünme.Zira bu elemanlarda sütten çıkmış ak kaşık değil.Nahanda papa benedik hakkındaki gerçekler.

Sağ göğsünde nazi kartalı bulunan bu eleman bizzat papa benedikin ta kendisinin aynısıdır.


Gördüğünüz üzre Papa lık mevkiine erişmiş bir insan pek ala da nazici olabiliyormuş..

Şimdi hazır papalıktan konu açılmışken illuminatinin hristiyanlık dinini nasıl yozlaştırdığına bi göz atalım.

İlluminati nin ilk başta Yahudiliğe kabala'nın girmesiyle nasıl yozlaştırdığını illuminati tarihi yazısında detaylı bir şekilde anlatmıştım.Kısaca tekrar edecek olursak kabala antik mısırdaki yahudi putperest ve büyücülerin Lucifere tapınma yöntemidir. hz. musa dan sonra bu elemanlar tevratı kafalarına göre yorumlamış ve onu ilahi bir din olmaktan çıkarmışlardır.

Aynısını hristiyanlıkta da yapmışlardır.

Hristiyanlığın yozlaşmasını anlatmadan önce sizlere şunu belirtmek isterim.Hz.musa nın gelmesiyle eski gücünü yitiren mısır hanedanlığı tasını tarağını pılısını pırtısını toplamadan avrupaya göç etmişlerdir.Ve yine burada şeytanın onlara verdiği güç sayesinde roma imparatorluğunu kurmuşlardır.Roma imparatorluğunun televizyonlarda çok farklı gösterildiğini biliyorum.Filmlerde sürekli kahramanlık destanı yazan bu askerlerin ele geçirdiği her kasabayı yağmaladıkları,kadınlara ve küçük kızlara tecavüz ettikleri , erkekleri ise köle yaptıkları çok nadir anlatılır.

Üstelik bu insanları ailelerinden koparıp vatanlarından ayırıp köleleştirdikleri yetmezmiş gibi arenada horoz dövüştürür gibi dövüştürürler.

Ondan sonrda dizisini çekip sana da bi güzel izlettirirler.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi de romayı ''medeniyet ulusu'' ilan ederler.

Sahi sayısız köleyi aç susuz çalıştıran da mısır 'medeniyetiydi' değil mi?

Dünyanın dört bir yanına sömürgeler kurup en basitinden afrikanın elmas ve altın madenlerine çöken sonrada onları açlığa mahkum eden ingiltere fransa hollanda da medeniydi sanırsam.

Arap ülkelerinin petrolünü elinden alıp onları içsavaşa iten amerikada medeniydi hatırlarsanız.

Şimdi anladınız mı illuminatinin dünyaya olan etkisini? Adamlar türkleri barbar ilan ederlerken kendileri barbarlığın kralını yaparlar sizede bunu medeniyet olarak kakalarlar.

Neyse konu dağılmasın en son roma diyorduk.Evet ellerindeki gücü kaybeden mısır hanedanlığı avrupaya giderek romaya yerleşmişlerdir.Şimdi gelin antik mısırın romaya etkilerine bakalım.

Romada tıpkı mısır gibi ilk başlarda çok tanrılı bir dini benimsemiştir.Bu yönden başlarda dini bir benzerlik söz konusudur.

Obeliskler yani diğer adıyla dikilitaşlar mısır kültüründen gelmektedir.Tapınakların girişine iki adet konulan bu mimari öge mısır tanrısı Ra yı temsil eder.


Şimdi; romada dikili taşların sık sık kullandıldığını görüyoruz.Hatta bunları sadece başkentte kullanmamışlardır dünyanın bir çok yerinede dikmişlerdir.Şu an sultanahmetin önünde bulunan dikilitaş ta roma dönemine aittir.

Bakalım başka nerde var bu dikili taşlar..

Muhabirimiz beyaz saraydan bildiriyor..

Rothko kilisesi.

Vatikan.

Ve daha dünyanın bir çok yerinde bulabilirsiniz bunlardan ben buraya en önemlilerini yerleştirdim sadece.

Şimdi gelin illuminatinin hristiyanlığı tıpkı musevilik gibi nasıl bozduğuna bakalım.

Roma ilk başlarda çok tanrılı bir dine sahipti dediydik.Museviliğin yozlaşmasından sonra Allah Hz. İsa'yı dünyaya gönderdi.ardından hıristiyanlık dünyada hızla yayılmaya başladı .

Şimdi size horusun hikayesini anlatayım mı?


Horus 25 aralıkta doğmuştur.
Bir başka mısır tanrısının oğludur.
Doğumunu doğuda 1 yıldızın çıkması ve 3 kralın bu yıldızı takip edip onu bulması ve süslemesi takip etmiştir.
12 yaşında öğretmenlik yapmıştır.
Horusun 12 havarisi vardı
Hastaları iyileştirme su üstünde yürüme gibi mucizeleri vardı.
Typhon tarafından ihanete uğradıktan sonra çarmıha gerildi 3 gün gömülü kaldı daha sornada tekrar hayata geldi.






incile göre;


hz.isa 25 aralıkta doğmuştur.
Tanrının oğludur.
Doğumunu doğuda 1 yıldızın çıkması ve 3 kralın bu yıldızı takip edip onu bulması ve süslemesi takip etmiştir.
12 yaşında öğretmenlik yapmıştır.
hz. isanın 12 havarisi vardı
Hastaları iyileştirme su üstünde yürüme gibi mucizeleri vardı.
Yehuda tarafından ihanete uğradıktan sonra çarmıha gerildi 3 gün gömülü kaldı daha sornada tekrar hayata geldi.
kaynak:zeitgeist



İtiraf ediyim hz.isa bölümünü copy-paste yaptım.

Şimdi diyeceksin ki aaa tıpkısının aynısı.Ama dur bi dur daha bitmedi...

İsa tablolarda veya fresklerde, sürekli başında bir güneşle tasvir edilir.Üste bakın bakalım Horusun kafasının üstünde ne var?

Şimdi. hristiyanlar meryem ana ve hz.isayı şu şekilde tasvir ederler genelde...



Özetleyecek olursak...

Aradaki 7 farkı bulana köseoğlu mobilyadan oturma grubu hediye ediyoruz..

Hıristiyanlıkta mısır mitolojisi de ne ola ki? diye düşünüyosan aydınlatayım bu daha hiç birşey.Sadece mısır mitolojisi değil, hıristiyanlık babil paganizminden tut yunan mitolojisine kadar bin tane mitolojik ögeyle yozlaştırıldı.

Şimdi hristiyanlıkta esas tanrı 'baba', yani hz.isanın babası nın nasıl tasvir edildiğini çoğunuz bilirsiniz..

hz. isa-cebrail(güvercin)-tanrı

bir başka baba oğul kutsal ruh tasviri.

Şimdi gençler gördüğünüz üzre burdaki tanrı yani baba, ak sakallı ton ton bir dede şeklinde tasvir edilmiş. Peki bu profil hıristiyanlığa nerden girmiştir?

cCc Zeus reyiz cCc



Daha bir ton böyle benzerlikler sunabilirim size alın mesela en basitinden papanın başına taktığı başlık balık tanrısı dagon dan gelir.

Babil paganizm inancının bir parçası olan Dagon.



Bu şapkanın olayı şu, yandan bakıldığında balık başını andırdığından onu sembolize ediyor.

Peki hristianlık nasıl bozulmuştur?

Başlarda roma imparatorluğu hristiyanlığa karşıydı,hristiyanlık onlara göre hızla yayılan bir tehditti.Bu süre içinde birçok hristiyana zulmettikleri (hatta yahudilere de) bilinmektedir.Bi süre sonra hz.isanın havarilerinden biri ona ihanet edip onu ele verince.Romalılar hz.isayı çarmıha germişlerdir.Tüm incilleride yakmışlardır.Bunun hristiyanlığı durdurmadığını görünce de roma imparatoru büyük Konstantin sözde 'dağınık olan hristiyanlığı toplamak amacıyla' 320 yılında 319 papazı toplayıp hristiyanlığın içine bir sürü pagan-yunan ve msıır mitolojisinden ögeler yerleştirdiler.Binlerce incilin arasından 4 kitabı uygun görüp geri kalanları yaktırdı.Böylece günümüz katolik hristiyanlık doğmuş oldu.

Şimdi.

Aslında öldürdükleri kişi hz.isa değildir ve kuranda bu açıkça belirtilir.


İzlediğim bi videoda hz. isanın çarmıha gerilmesi hakkında şöyle güzel bir benzetme yapılmıştı.


Anneniz çekiçle dövülerek öldürülseydi boynunuza çekiç asarmıydınız?


Bu gün hristiyanlar, hz.isayı çarmıha gerilerek öldüğünü düşündükleri halde kliselerde ve boyunlarında çarmıha gerilmiş isa veya bunun sembolü haç bulundururlar.


Peki bu haç hristiyanlık dinine nerden girmiştir?


Ankh eski bir mısır sembolüdür.

İlluminatinin 2 kutsal dini paganist ögelerle doldurup mahvetmesinin nedeni tam olarak belli değildir..

Fakat size şöyle bir bilgi vereyim.

Lucifer latince bir kelimedir.Türkçesi ne demektir biliyor musunuz?


Işık Getiren.

İlluminati ne demektir biliyor musunuz? Aydınlanmışlar.

Şeytanın ateşten yaratıldığını biliyorsunuzdur sanırım.

Tapınak şövalyelerinde ortaya çıkan baphomet figüründe iki adet hilal göze çarpar.Bunları az önce bahsettiğim iki evreni temsil eder zira hilallerden birisi aydınlıkken diğeri karanlıktır.

Satanizm derken aklınıza öyle Slayer dinleyip kedi kesen tipler falan  gelmesin.Bu büyük bir yanılgıdır.
İlluminatinin içinde dünyanın en saygın iş adamları politikacıları sanatçıları bulunmaktadır.Ve emin olun bu adamlar ritüellerini kedi keserek yapmıyorlar..

Dünya Ticaret Merkezi saldırısı yapılan en büyük ritüellerdendir.

İkiz kuleler mevzusuna sonra değinecem zira çoooooooook uzun bir konu, düzenlenmesi ve yazıya dökülmesi gereken bin tane döküman var ve dediğim gibi daha sonraya...

Özetle illuminati hikayenin en başından beri var olan Luciferin yandaşlarıdır.Onların 1 dolar arkasındaki piramidin altında yazan Novus Ordo Seclorum diye adlandırdıkları bir planlarıda vardır.Ve şu an dünyada yaşanan savaşların, ekonomik krizlerin, politik oyunların bir sebebi varsa o da bu planı gerçekleştirmek içindir.

Novus Ordo Seclorum.

New World Order.

Yeni Dünya Düzeni.

Bunlara gelicez..Şimdilik sizden istediğim bazı şeylerin artık farkına varmanız.Ve size yakın olan insanları da uyarmanız.Onların yaptıkları eylemler sadece diğer insanları etkilemiyor.Sizide çok yakından ilgilendiriyor.


Siz gözünüzü açarsanız toplum gözünü açar.
Toplum gözünü açarsa çok şey değişir...




7 yorum:

  1. Harika bir yazıydı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. "beni bile okurken şüpheci olun her zaman."

    ;) aynen bele gardas!

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandir boyle seyleri arastiriyorum ve gordugum en faydali ve en iyi yazilardan biri :) tuylerim diken diken oldu yani. :)

    YanıtlaSil
  4. Herşeyi iymser olarak yazmışsın ama gerçekleri üstü kapalı geçmişsin korkamana gerek yok ikiz kuleleri biz yıktık diyebilirsdin bildiğimiz satanzmde iş adamlarının bi derneği bi grubu olmuş. Aslında bunları yazmaya bile gerek yok temelden;
    1-Hükümetleri ve diğer resmi görevdeki insanları kontrol altına almak için para ve zaten büyük bir eğilim arzeden
    seks ticareti kullanılacak.
    2-İlluminati dünyanın her yerinde bu dava için başarılı ve üstün nitelikte öğrenciler yetiştirmek amacıyla
    kolej ve üniversteler açıcak.
    3-Teşkilatta başarılı isimler ne olursa olsun bir şekilde hükümete dini ve mali kurumlar içine yerleştirilicek
    ve hepsi birer ajan olarak kullanıkıcak.
    4-Gizli teşkilat son derece etkili medya kurumları kurucak ve kitleleri sorunların çözümü için tüm dünyada tek bir
    iktidarın gerekliliğine ikna edicek.
    5-Bu noktada son aşamaya gelinicek. Her tür silah ve asker kullanılarak tüm ulusal devletlere meydan okunucak
    iktidarın denetimine girenedek savaşılıcak.
    6-Katolik mezhep içine sızılacak ve yok edilecek.
    Bunmları yazmak bile yeterli.

    YanıtlaSil
  5. he anam he. siz musluman erkekler cennete gidip gogusleri yeni yeni tomurcuklanmis kizlarla sex yapicaksiniz. (kiskanclik duygusu olmadan) karilarinizda mest olucak o kizlar kendilerine hizmet ettigi icin. butun dinler sadece erkeklerin egosu uzerine kurulmustur. sonrada erkekle kadin aslinda esittir ama birbirlerinden farklidir. bizde kadinlar bosuna yorulmasin die erkeklere iltimas verdikce verdik........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye öyle diyorsun lan, sex olmayan cennet cennet olur mu hiç? Orgazm insan oğlunun tabiattan aldığı en büyük zevk değil midir? böyle bir zevkin cennette olmasının nesi yanlış? Ya hayır ben anlamıyorum kafanızda nasıl bir cennet profili var? Bütün insanoğlu böyle sırayla bi köşeye oturup kola içip çekirdek mi çitleyecek? Böyle cennet mi olur lan? ..


      Bütün bunlar bir yana, kuranda bize anlatılan yaşamdan önce ve yaşamdan sonra ki kısımlar çok kısıtlıdır, yani biz öldükten sonra nasıl bir formda gözlerimizi açacağımız tam olarak kesin değil. Belki de herkes erkek olarak gidecek, ya da sex konusunda sadece erkeklere örnekleme yapıldı, kadınlardan bahsedilmedi bilmiyorum birader gidersek göreceğiz işte. Ama şunu söyleyebilirim kuranda dediğim gibi yaşamdan önce ve sonra ki kısımlar hakkında verilen bilgi çok kısıtlı olduğu için, cennette sex nasıl olacak? adem ve havva yüzünden ben niye dünyaya yollandım, adem ve havva nın göbek deliği var mıydı vs. vs. vs. gibi sorular havada kalıyor. Yok işte yok Kuran'da yok. Konuyla ilgili birkaç uydurma hadis dışında sağlam bir anlatım yok. Kalırda. Çünkü kuran yeryüzünün bir rehberidir. Diğer alemlerin değil...

      Sil
  6. arkadaşlar benim anlayamadığım şu bu illuminati nedir yani bu bizi kaçırırsa ne olur bizim yanımızda ALLAH var şimdi onlar bizi kaçırırsa bize Tövbe Tövbe ALLAH tan vaz geç derse biz geçermiyiz hayır Ben Çok merak ediyorum emeğine saygı duyuyorum ama bni kaçırırlarmı mesela

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..