2 Ağustos 2011 Salı

İlluminati Tarihi 1 Antik Mısır



Merhaba.

İlk satırlara komikli şakalı birşeyler yazıp ilginizi çekmek isterdi bu gönül ama hem uykusuz hemde ön sevişmelerden hazetmiyor olmam dolayısıyla hiç uğraşamıycam valla.

O yüzden direk konuya dalıyorum.

İlluminatinin kökeni antik mısıra dayanır.Bunu en basit birçok illuminati/mason simgesinin antik mısır simgeleriyle örtüşüyor olmasından anlayabiliriz mesela..Ayrıca hristiyanlığa şekil veren bu ilumiklerin nasıl birçok mısır mitolojisini ve simgesini hristiyanlığa kakaladıklarını da ilerki konularda anlatıcam.Fakat kısaca bi iki simge ekliyim hemen elime yapışmaz.

Masonların herşeyi gören gözü, Mısır gök tanrısı olan Horusun gözünden gelir...1 doların arkasınaki piramitin nerden geldiğini söylememe gerek yok herlade?



Hıristiyanlıktaki haç sembolü yine bir mısır sembolü olan ankh tan gelir.Haçın bir başka anlamı daha vardır o da ilerki programlarda artık ....


Şimdi gelelim konumuza,

 Büyü mısırda altın çağını yaşamıştır demiştik.Bunu en basitinden internette küçük bir araştırma yaparakta öğrenebilirsiniz..


Büyü Allah tarafından açıkça yasaklanmıştır.Ne şartla olursa olsun ister bozmak için isterse iyi bi amaç için büyü yapmak yasaktır kardeşim.Bakın yine geçen yazıda davut yıldızından bahsederken büyü ile ilgili bi link vermiştim ne demişti o adam?


''büyüyü bozmak için büyü yapılsa bile onunda bir zararı vardır..


yani bundan uzak duruyoruz arkadaşım eğer illada ben büyü yapacam diyosan o halde talentlerini doğru dizmeni,intellect ve spirit i yüksek olan itemlerle desteklenmeni öneririm. ..


Şimdi mısırda ki büyücülüğü bi yana bırakıp diğer 'mucizevi' olaylara bakalım.Mısır o dönemde diğer birçok kavimden bilim ve teknoloji açısından daha üstündür.Bu yadsınamaz bir gerçektir.O dönemdeki kavimlere üstünlük kurmaları her ne kadar anlayışla karşılansada bizim çağımızdaki teknolojiye üstünlük kurması.. Bu kabul edilemez.


Mısırlılarda hala açığa çıkmamış birçok şey vardır.Mesela keops piramidi.
Kısaca analiz edecek olursak keops piramidi tam anlamıyla bir baş yapıttır.Dünyanın 7 harikasından günümüze kalan tek yapıt olmakla birlikte 4000 yıl boyunca en yüksek yapı ünvanını elinde bulunmuştur.Uzun olması bi yana esasen önemli olan boyu değil işlevidir.Keopsta araştırma yapan fransız bilim adamları orada birçok matematiksel mucizelerle karşılaşmıştır.şayet şuraya tık edersen birçok bulguyu kendi gözlerinle görebilirsin.


Şimdi baktığımızda bu adamlar pisagordan önce pisagor üçgenini...
Pusuladan önce kuzey kutbunun yerini...
Pi sayısını...
Bir yıl içindeki gün sayısını ve diğer birçok mucizeye imza atmışlardır..


Bunların yanı sıra piramidin içinde sütün bozulmaması, yaraların çabuk iyileştiği falan gibi söylentilerde internette dolaşır ama bunların doğru olup olmadığını bilmediğimden bu konu hakkında birşey diyemiyorum.


Fakat piramitler hakkında bir araştırmadan bahseden şöyle bi site de vardır.


okumayanlar ve okumayacaklar için kısaca özet geçeyim.blogda alman kanalında yayınlanan terra-x adlı belgeselde yapılan bir araştırmadan bahsediliyor.araştırma sonucunda.


eksen konumu kuzeye göre ayarlanmış piramidin içinde bekletilen;
- et parçasının ekseni değiştirilmiş piramitteki et parçasından daha geç çürüdüğü.
-ağaç parçasının diğer piramide göre daha hızlı kuruduğunu.
-tütünün diğer piramide göre tadını daha iyi muhafaza edildiği saptanmıştır.


ve diğerleri vediğim sitede diğer ayrıntılar da yazmakta.


Şimdi bugün hala biz mısırlıların bu teknolojiye nasıl eriştiklerini anlayabilmiş değiliz.


Şimdi büyüyle müyüyle bu kadar alakalı bir toplumun bunca bilgiyi kim tarafından edindiği sorusunun cevabı bilinmemekle birlikte bazı çevrelerce mısırlıların uzaylılar tarafından yardım aldığı kabul edilir.Bazılarıysa mısırlıların zeki bir millet olduklarını ve bütün bunları tamamen kendi kendilerince bulduğunu söylerler.


İyide kardeşim bizdemi bi mallık var.Neden adamların bulduğu bi pisagoru bi kuzey eksenini biz bunlardan binlerce yıl sonra icat ediyoruz?


Size bi soru.


Büyüyle sihirle haşırneşir olan bi toplum bütün bunları kimden öğrenir?


Cinlerden, yani şeytanlardan, yani Luciferden.


Şayet,maneviyatla ilgili olmayan biriysen bu cevabım seni tatmin etmeyebilir ama ilerki yazılarıda okursan şayet bana hak vereceksindir.lMasonluğun kabalanın öğretilerinden yola çıkan bi grup tarafından nasıl kurulduğunu ilerki yazıda anlatıcam.Birazcık sabır.


Şimdi.Mısırdaki bütün bu sihirdi büyüydü olayları genel olarak kabalanın doğuşuna zemin hazırlamıştır.
Kabala sözlük anlamıyla musevi kitaplarındaki gizli anlamları araştıran öğretidir.Amma velakin öyle değildir.
Kabalanın temel öğretileri arasında büyü yer alır.Mısırda o dönemlerde yaygın olması sebebiyle büyücülük yahudiler tarafındanda yapılan bir şeydi.Dolayısıyla hz.musa döneminde  mısırdan kutsal topraklara göç eden yahudiler arasında büyücülerde vardı.Ve bu kişiler ilerde kabala denen naneyi oluşturacak kişilerin ta kendisiydiler..


  Şimdi kabaladan önce mısır konusunda vurgulamak istediğim son bir nokta var.Eğer kuranı türkçe okuyosanız (şayet ben arapça okumam) kuranda firavun ve mısır hakkında çok geniş bi yer verildiğini anlarsınız.İyi ama pek çok helak olmuş sapkın kavim varken mısır üzerine neden bu kadar yoğunlaşılmış?


Kuranı yorumlamak gerçekten haddime değil.Ama şunu belirtmek istiyorum ki antik mısır halkı ve orada yaşananlar sıradan şeyler değil.Bu aklınızın bir köşesinde bulunsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benim de söyleyeceklerim var..