3 Ağustos 2011 Çarşamba

İlluminati Tarihi 2 Kabala-Tapınak Şövalyeleri

Evet bugün biraz keyifliyim zira sigarayı bırakmayı bıraktım.Evet sigarayı bırakmayı bıraktım.
Üç gün önce birdaha içmeyeceğim bu zıkkımı lan! mottosuyla yola çıkıp ani bir karar almıştım. üç gün sonraysa soluğu tekelde aldım.

Yani anlayacağın iyiyim bugün o yüzden sizlerle uzuun uzun bir kabalaydı tapınakçılardı muhabbeti bizleri bekliyor.

Ondan önce belirtmek isterimki bu yazıyı şu an bir illuminati markası olan marlboromu tüttürerek ve coca-cola mı yudumlayarak yazıyorum.Adamlar satanist matanist ama bazı şeylerden harbi anlıyor lan :D neyse fazla saptırmadan ve sapıttırmadan ufak ufak girizleyelim...

Nevet, şimdi birader eski mısırda büyü ve büyücülüğün yaygın olduğunu söylemiştik.Bu dönemde israil oğulları arasında da paganizm ve bunun öğretileride çok yaygın bir inanıştı.

Şimdi gel gelelim kabalizmeee...

Bakın arkadaşlar kabbalizm en kabba tabiriyle büyü ve lucifer üzerine kurulmuş bir öğretidir.Bazılarına göre kabalizm işte vay efendim museviliğin bir öğretisi dirde kutsal kitaplardaki gizli öğretileri araştırır da falan filan.Geçiniz.


Kabala hayat ağacı figürü.Yeraltı Yer ve Gökyüzünü birleştirdiğine inanılır.


Bu mantıktan yola çıkacak olursak kabalizmin en erken musevilikle aynı anda ortaya çıktığı fikri ön plana çıkar öyle değil mi?

Fakat gel gelelim ünlü türk masonlarınan olan murat özgen ayfer (ki kendisi bas bas bağırır ben masonum diye
kabalayı şu şekilde kaleme almış.

Ne zaman doğmuş ve nasıl gelişmiş olduğu tam ve kesin bir şekilde bilinmeyen Kabala, özellikle Yahudi dini ile bağlantılı olmak üzere, metafizik nitelikli, kendine özgü bir ezoterik sistemi olan bir gizemci felsefenin genel adıdır. Yahudi gizemciliği olarak benimsenmekle birlikte, içerdiği öğelerden birçoğu, aslında Tevrat'ın ortaya çıkışından çok daha eski bir tarihte oluşturulmuş bulunduğunu göstermektedir.

Fransız tarihçi Gougenot des Mousseaux da, Kabala'nın aslında Yahudilikten daha eski olduğunu belirtmektedir.

Evet, bunları harun yahya yada diğer adıyla adnan oktar (kaç ismi var lan bu adamın?) sitesinden alıntı yaptım. fakat sen direk ehuehue harun yahya terk! diye karalama yapacaksan o zaman üzgünüm bu blogtan pek bir şey kazanamazsın.Çünkü illuminatiyi anlamak için herşeyden önce o ön yargılarından sıyrılmalısın arkadaşım.O yıllarca sana yedirdikleri bilinç altına işledikleri kalıplaşmış düşünceleri körü körüne savunmamalısın arkadaşım.
Ha harun oktarı günahım kadar sevmem o ayrı.zira orda burda ben mehdiyim imalarında bulunan bir adamı sevmem mümkün değil.Ama sen bana gelip eheheh komplo teorisi bunlar olüm alıntı yaptığın adamdan belli dersen beline beline oklavayla vururum senin.Masonluğu gidipte locadan mı öğreneyim?Tabiikide bu konu hakkında araştırma yapan elemanlardan öğrenicem.Bunu yaparkende ön yargılarımdan uzak durcam ve en önemlisi herşeye körü körüne inanmayacağım.Herkesi dinlemek ama herşeye inanmamak lazım.Çünkü devir öyle bi devirki artık sana iyi gibi gösterilen şeylerin aslında kötü, kötü gibi gösterilen şeylerinse iyi olduğu bir dünya burası artık..

Neyse görüldüğü üzere bu kişiler kabalanın aslında yahudilikten daha eski antik mısıra dayalı bir öğreti olduğunu iddaa etmekteler.Mantık süzgecinden geçirildiğinde bu daha akla uygun geliyor çünkü hristiyanlık ve müslümanlıkta büyüyü yasaklayan allahın hadi gençler bugün toplaşıp büyü yapıyoruz malzemelerimiz hazır mı? demesi akla mantığa fikre ilme aykırı olur heralde.



Bu besbelliki kabalizm mısırdaki paganizm öğretilerinin bir uzantısıdr.devamıdır.volume II sudur.
hz.musa allahla konuşmak için mağarada kaldığı süreçte, ''hadi gençler! ortaklaşa boğa yapıyoruz tapıcaz üzerinize afiyet,pamuk eller cebe'' diyerek ortaklaşa altın toplayıp bunları bi güzel eritip boğa heykeli yapıp tapacak kadar paganizme fanatik bi milletti bunlar.

Şimdi büyüye fena halde kafayı bozmuş çakma gandalflar kudüse geçtikten sonrada bunlarla uğraşmayı sürdürmüşlerdir.Hatta peygamberden sonra azalma bi yana dahada arttığı söylenebilir.Şimdi hz.süleyaman dönemindeki bi ayete bakalım.

Ve onlar, Süleyman'ın mülkü (nübüvveti) hakkında şeytanların anlattıklarına uydular. Süleyman inkâr etmedi, ancak şeytanlar inkâr etti. Onlar, insanlara sihri ve Babil'deki iki meleğe Harut'a ve Marut'a indirileni öğretiyorlardı. Oysa o ikisi: "Biz, yalnızca bir fitneyiz, sakın inkâr etme" demedikçe hiç kimseye öğretmezlerdi. Fakat onlardan erkekle karısının arasını açan şeyi öğreniyorlardı. Oysa onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezlerdi. Buna rağmen kendilerine zarar verecek ve yarar sağlamayacak şeyi öğreniyorlardı. Andolsun onlar, bunu satın alanın, ahiretten hiçbir payı olmadığını bildiler; kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi. (Bakara Suresi, 102)

Şimdi bakın buraya dikkat!
ne diyo orda? kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi. 

Bunu anlayan anlamıştır aslında.Orada bahsedilen şey apaçık insanın ruhunu şeytana satmasıdır.
Hemen öyle itiraz etme dur bi bekle kanıtımla kafanıza kafanıza vurucam.
Bak şu alttaki videoya bak bak çekinme..

İngilizce bilmeyenler için ' i sold my soul to the devil' demek ruhumu şeytana sattım demek şimdi dünyanın en önemli şarkıcılarının tek tek ay sold may sol tu dı devıl diye bi yerlerini yırtmaları boşuna değildir.


Eminem illuminatiliydi vakti zamanında.Gördüğünüz gibi oda ruhumu şeytana sattım helelooy diye bağırmakadır.
Fakat eminemin kızı olduktan sonra illuminatiyle bağlarını koparmıştır.Şimdi eminemin şu şarkı sözlerine bakın.

Not:Eminem illuminatiden çıktıktan sonra bir çok sanatçı gibi bunalıma girmiştir kilo alıp öküz gibi olmuştur fakat sonrasında tekrar adama dönmüş ve recovery albümünü çıkarmıştır. 
Recovery: iyileşme düzelme kurtulma.

25 to life :

beni hafife aldın, kalbimi aldın ve kaçırdın gezegene doğru
pislik içinde buna daha fazla dayanamazdım
şimdi talep ettiğim saygı
bu ilişkiyi kontrol altına aldım
kumanda ettim, patronun oldum senin şimdi lanet olası
demek istiyorum ki beni artık kontrol etmene izin vermeyeceğim


Eminem bu şarkısını yavuklusuna yazmamıştır güzel kardeşim.Onu karanlık bir anlaşmaya sürükleyen lanet olası zencilere hitap ediyor burda. 

sana hayatımı verdim, tamamen sadıktım sana seninleyken

Gayet açık aslında şeytana ruhunu sattıktan sonra ona olan sadakatinden gem vuruyor şair..

beni sevdin mi ruhum özgür olmasına rağmen 

Bunada tesadüf de de oklavaylan vurayım beline beline adam bas bas bağırıyor ruhum özgür diye.Dahada anlamadıysan yani...

git başkasıyla evlen ve onları ünlü yap 
ve terk et özgür ol bana yaptığın gibi
onlara ihtiyacın yokmuş gibi davran onlara ve senin için bir değer ifade etmesinler
onları da bana yedirdiğin bokla besle
seni unutmaya gidiyorum oh
şimdi özelim, ha özel hissettim seninleyken
bütün hissettiğim şuydu
acizlik
bencil bi kaltağa hapis
çiğne beni ve tükür
bunu çok defa hissettim
komik 

Eminem açık açık herşeyi diyo kardeşim,sen hala bunu yok sevgilisine yazdı yok bu elim bir aşk hikayesi diyosan get the fuck outa here.. diyorum bende sana.bi insan sevgilisine niye git onları ünlü yap desin lan!?erol köseye mi vurulmuş bizim eminem?

Neyse konu çok dağıldı biraz toparlamak gerekirse arkadaşım insanların şeytana ruhlarını satma mevzusu gerçek.Şeytana ruhunu sattığın vakit vücudun şeytanın kontrolü altına girer.Bu konuda şeytanın sana bu konuda vaad ettiği tek şey dünyevi zevklerdir.Bu sadece günümüzde değil eski kabalistlercede yapılıyordu zira yukardaki ayetlerdede bu anlatılmak isteniyor.anlayana..

Şeytana ruhunuzu bir kere sattığınızda geri dönüş yoktur zaten eminem sözlerine
 diğer taraf için çok geç 
kovalamaca başladı 

derken belkide diğer taraftan kasıt cennettir.zira bu adamların içinde bulundukları ortam tam bir cehennem.

Nevet...Şimdi yavaş yavaş anlamışsınızdır sanırım illuminati ve antik mısır bağlantısını.İlluminatinin tapındığı şeytan ortaya yeni çıkmış birşey değil.O asırlar öncesinde de vardı ve insanları tanrıya karşı kışkırtmak için her zaman mücadelesini veriyordu.Bunu yaparkende dünyevi zevkler vaadediyordu.Zaten yukarda ki ayette o dönemde yaşayan yahudilerin hz.süleymanın gücünü büyüden aldığına inanmışlardır.Halbuki öyle birşey yoktur o güç hz.süleymana allah tarafından verilmiştir.Bunun üzerine allah yeryüzüne iki melek göndermiş ve insanları sınamak adına bu meleklere büyü öğrettirmiştir.Melekler bunu yapmamaları için onları uyarsalarda onlar dinlememiş Lucifer ve öğretilerini öğrenmeye çalışmışlardır..

Allahın bu hareketini sorgulamak anlamsızdır zira hayat bir sınavdır ve  hayır ve şer allahtandır.Bizler şerlere karşı uyarılmışızdır eğer siz gidipte buna rağmen kötülüğe uyarsanız ''e kötülüğü allah getirmedi mi abi yea biz niye suçlu oluyoruz?'' diyemezsin.Çünkü sen irade sahibisin ve kötülüğüde iyiliğide seçmek senin tercihin.O yüzden yaptıklarını kimseye mal edemezsin..

İşte o dönemin yahudileri kudüste kabalizmi iyice geliştirmişlerdir.Sayısız büyü keşfetmişler ve şeytana tapınmanın türlü yollarını bulmuşlardır.Bu konu hakkında sayısız kitap ve tapınma yönteminide yine o topraklarda muhafaza etmişlerdir.

Gel gelelim tapınak şövalyelerine.

Tapınakçıların kudüse gelmelerine vesile olan olay haçlı seferleridir.

Haçlı seferlerindeki amaç ''dini savaş'' olarak gözüksede işin aslı öyle değildir.O dönemde avrupa sefaletten kırılmakla birlikte doğu ülkeleri ve araplar dinara dinar demiyorlardı.Gerek matematik gerekse astronomi gibi birçok bilimde ilerlemiş olan doğu ülkeleri önemli ticaret yollarınıda bünyesinde barındırması sebebiyle bi hayli zenginleşmişlerdi.
Bütün bu zenginliklere göçmek isteyen papa da taa ebesinin nikahınan kudüse haçlı seferi düzenlemek gibi dahiyane bir fikir ortaya atmıştır.Ve yine bu zenginliklere göçmek isteyen asiller ve soylularsa ellerini sıvazlayarak '' ehehe tabi abi neticede dinimizin bi vecibesi'' diyerekten birleşip kudüse doğru yürümüşlerdir.
Bu gerçektende uzun bir yolculuktur zira kudüs ile avrupa arasında ki mesafeyi tahmin edebilirsiniz.kaldıki o dönemde hummer jeeplerde yoktu ve tüm o yolu katederken önlerine çıkan tüm müslüman askerlerle savaşmak zorundaydılar.Bu da onların amacının kudüs olmadığını işgal ve yağmadan gelecek paraya baktıklarının bir başka göstergesi.

Bu haçlı arkadaşlarımız ''bir kar yağar ince ince,komandonun hali nice'' diye diye kudüse gelirler ve işgal ederler kudüsü.Orada ne kadar müslüman yahudi varsa kadın erkek çoluk çocuk ayrım gözetmeksizin alayını kılıçtan geçirirler.Zira kafirleri öldürmek dine hizmetti.Ölen kafirleri yağmalamaksa paha biçilemez.

Şimdi.Haçlılar kudüse göçtükten sonra birçok şövalye ekibi kuruluyor bunlardan biriside Tapınak Şövalyeleri
Tapınak şövalyelerine tapınak şövalyesi denmesinin nedeni bu adamların süleyman tapınağının bulunduğu varsayılan mescidi aksanın olduğu bölgede görev yapmaları ve süleyman tapınağını araştırmaları dolayısıyla bu ismi almışlardır.Tapınakçıları 1314 yılında kuruluşlarından yaklaşık 200 yıl sonra papa tarafından kaldırılmıştır.

Şimdi olayın iç yüzüne inelim. Bu satırları okurken şu müziği dinlemenizi tavsiye ederim.Moda girmenize yardımcı olur eheehe.

Tapınak Şövalyelerinin araştırmakla yükümlü olduğu süleyman tapınağıyla ilgili bi rivayet vardır.Söylentiye göre  eski kabalist ve büyücüler buldukları büyü ve şeytana tapınmak için oluşturdukları kitap ve diğer materyalleri burada saklamaktadırlar.Tapınakçılar bir süre sonra avrupada aşırı bir güç elde ettiler.ilk başta papa tarafından  resmi olarak tanındılar,tüm ülkelerden serbest geçiş hakkı ve papa dışında kimseye hesap vermemek gibi haklar kazandılar daha sonra asiller tarafından toprak arazi ve parasal yardımlar koparmaya başladılar.kaynak
Gel gelelimki tapınakçılar hakkında 'şeytani bir tarikata mensup oldukları' hakkında sölentiler bitmek bilmiyordu.Ardından papa efendi hazretleri tüm hükümdarlara aynı tarihte açılmasını emrettiği mektuplar gönderdi.Mektupta tüm tapınakçıların tutuklanmasını emreden bir emir belgesi vardı.İlk başta tapınakçılar aforoz edildi ardından birçok tapınakçı papa tarafından tutuklandı ve işkenceye maruz bırakıldı.İçlerinden bir kaçı hıristiyanlık dışı faliyetlerde bulunduklarını ve başka bir ruha taptıklarını itiraf etmişlerdir.

Peki bu ruh kimdir?

Geliyor...

Loading......
Bi taşın altından da sen çıkma be birader...

Esasen iyi çocuklardı bizim tapınakçılarda çevresi bu hale getirdi hep.Bakın arkadaşlar herşey birbiriyle bağlantılı.Kabalistlerin süleyman tapınağına doldurdukları şey her neyse artık adamlar bunu bulduklarında şeytani bir dine mensup oluyorlar.O kaynaklarda artık ne yazılıysa onları şeytanla iletişime geçirmiş olmalı.Yoksa hristiyanlık aşkıyla yanıp tutuşup kmlerce yol tepip sayısız savaşa girmiş olan bu elemanlar kolay kolay hıristiyanlığı bırakıp hayali bir şeytana tapmadılar.Onlar şeytanı gördü ve bunu o tapınaktaki envanterle yaptılar.Daha sonra bununla avrupada aşırı bir güç elde ettiler fakat papa durumu çaktı ve fişlerini çekti.

Şimdi şu süleyman tapınağına bi göz atalım.

Dediğimiz gibi süleyman tapınağının bulunduğu düşünülen alan mescidi aksa etrafında bulunur.İsrail bugün orada arkeolojik kazı çalışmaları yapmaktadır ve bazı kişiler tarafından şöyle bir teori ortaya atılmakadır.

''mescidi aksanın altını kazıyorlar,çünkü alttan alta kazdırıp yıkacaklar mescidi aksayı''

Ya kardeşim...gider misin?



Gider misin?



..........



Bak hala duruyo gitsene olum?

Evladım bugün o israilin amacı mescidi aksayı yıkmak olsaydı , onu yıkardı.bitti.
(yıkarlar demiyorum, yıkarlar diyorum)

masum sivillere fosfor bombası atan , sivil gemide 9 cana kıyan,birleşmiş milletlerin okuluna bomba atan israil orayı yıkmak istesedi şayet filistin semalarında gezen f-16 lardan biri geçerken bi bombada oraya bırakırdı ve olay kapanırdı.
kimsede bişey diyemezdi.
ulan adamlar 9 türke kıydı naptı başbakan?
kınıyoruz...
büyükelçimizle resmen dalga getiler naptı başbakan?
kınıyoruz....

Ulan dalkavuk al sen o kınamayı bi yerine ... 
neyse bu blogta küfürlü konuşmak ban sebebidir.
Arkadaşım sen sor bakiyim o 9 insanın ailesine anasına babasına onlarda kınıyormuymuş israili?

Üstüne üstlük tutup bu adamlara doğudaki arazimizi kiralamaya kalkışıyorsun
ey akp li pardon akpartili aç artık gözünü güzel kardeşim.bak senin davos fatihin doğu sınırlarını mayın temizleme karşılığında kimlere kiralıyormuş bak bak iyi bak ama... tık

Senin davos ta israile esip kükreyen fatihinin sırtını kimin sıvazladığınada bak güzel kardeşim.Başbakan beyefendi israile karşı durmak bir yana aldığı hediyeleri bile geri verme tenezzülünde bulunmuyor.Aferim paşam aferim evladım. tik

Bu adl ve ajc yahudi örgütüdür arkadaşlar.Beyimiz nedendir bilinmez bunlardan üstün cesaret ödülü almış.Valla bu hediyeleri medyanın önünde bile almak üstün cesaret gerektirir cidden.Ama bizim halkımız sığır anlamaz ki.


Bi dk...

Tapınakçılardan AKP ye nasıl geldim lan ben????


 Eamam işin içinde illuminati olunca işin siyasi boyutunada değinmek zorundayım fakat burda parti kapıştırması değil amacımız.Zaten hangi parti geçerse geçsin başa illuminatinin sözü yine işliyor bu memlekette.Partiler kukladır.Sen o parti bu parti diye kahvede yırtınırken adamlar tezgahı kurmuş kim geçerse geçsin düzenleri aynen işliyor.

Ak partili vatandaş sözüm sana.Belki sende ak partideki hataları görüyorsundur ama inanç gereği daha iyi bir parti yok kötünün iyisi mantığıyla gidip bu adamı körü körüne destekliyorsun?.Hepimiz seçimlerde A yada B partsine oy verdik.Sorun bu değil sorun senin tayyip denen adamı sütten çıkmış akkaşık sanman. Niye diğerlerinde kötü diye bu adamın pisliklerini hasır altı edesinki. Ben senden şunu demeni beklerim. ' evet ben akp ye oy verdim fakat başbakan şunu şunu şunu yanlış yapmıştır! Bunu diyebildiğin vakit sen olayı kapmışsın demektir.Sen gerçeklerden anlıyorsun demektir.Bir insan kendi savunduğu partininde yanlış taraflarını objektif olarak açıklayabiliyorsa o kişi aydındır benim için.Bilgi birikimi neolursa olsun önemli değil.Siyasetten çakmıyorda olabilirsin.Seni sığır olmaktan ayıracak olan eylem kendini eleştirebilmendir ve kendi düşüncelerini.
Bunu niye akp lilere söylüyorum? Çok basit, çünkü iktidar AKP , ve AKP batıya karşı oynuyor. Onu destekleyenleri bilgilendirmek istiyorum..

Senden beklediğim tek şey şu sen eğer gelipte 'yav kardeşim evet bende akpye oy verdim fakat şu sınır ihalesi nedir allaşkına ya.?' dersen sığır değilsin demektir.Sen o zaman bilinçli vatandaşsın demektir.

Bunu sadece akplilere söylemiyorum tabii kemalizme kör kütük bağımlı olanlarda sığırdır benim gözümde.

Özetle arkadaşım savunduğun şeyin eksik yanını bileceksin.Bilmek zorundasın.Ve bunu söylemekten çekinmeyeceksin aksi taktirde sen sığır olursın sen koyun olursun.Sen amerikan mandası olursun.

neyse en son mescidi aksa diyoduk bu konuyuda anlatıp kaybolucam zira şarjım bitmek üzere.

mescidi aksa altında yapılan kazıların amacı mescidi aksayı yıkmak için falan değildir arkadaşım.süleyman tapınağında var olduğuna inanılan kabalistik materyalleri ele geçirmek içindir. Bu gün israil devleti ne diye kudüse kuruldu sanıyorsun?

son olarak papanın emri üzerine dağıtılan tapınakçıların avrupaya kaçıp orada gizli örgütler kurarak tekrardan Lucifere tapındıklarını belirtmek isterim.

Masonluk içerisindeki kabalistik ve mısır ögeleri buradan gelmektedir.Çünkü kabalizm mısırdan doğmuştur kabalizmi masonluğa sokanlarda tapınak şövalyeleridir.

Sonraki yazıda görüşmek üzere...

1 yorum:

  1. O simge Kur'anda Tarık suresinin bir ayetini simgeler. O da insan ölümünden sonraki dirilişi temsil eder. İsmi ne olursa olsun bu grup dünya dışındakini inceliyor. En azından kurucusu kimse o bunu yapıyordu. Muhtemelen ticari amaca yönelindi ya da belki de hala aynı noktada sonuca gidildi.

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..