18 Aralık 2011 Pazar

Büyük Ortadoğu Projesi, Türkiye ve AKP





Evet İlluminati falan bırakalım bunları şimdilik bi kenara...


   The Arrivals adlı video dizisi yayınlandıktan sonra arkadaşlarla ciddi ciddi konuşurduk bu konuyu, fakat son günlerde mevzu daha da popülerleşti ve farkettiğim şu ki 'illuminati' mevzusu herkesin ağzına sakız olmuş durumda resmen..Mevzu o kadar laçkalaşmış ki kime illuminati desem, yeaaa yalan ya onlar geçen bi site gördüm illuminati.org deyu, sayaç bitti bi halt olmadı şeklinde tepkiler almaya başladım.

Mevzu o kadar sokağa düşmüş ki yakında bunun filmi de çıkmazsa ben de hiçbir şey bilmiyorum bak.

O sebepten şimdilik bu konu hakkında yazı yazmayacağım hatta illuminati içerikli tüm yazılarıda bi süreliğine kaldırmış bulunmaktayım. Fakat şunu bilin ki , bu dünyayı siyonist çıkarlar uğruna  yöneten belli bir kesim var.

Siz ister bunun adına illuminati diyin, ister yurtsevenkardeşler önemli değil.


Önemli olan bu topluluğun üstümüzde oynamış olduğu 'büyük' bir oyun var.

 Bu gün dünyada 'Büyük Orta Doğu Projesi' adında bir gerçek var.

 Hepimiz  bu gerçeğin koşulları altında yaşıyoruz aslında. Ülkemizdeki terör, eğitimsizlik, işsizlik ve politik kargaşanın tamamı birileri tarafından çizilen bu proje yüzünden bu şekli almış durumda. Eğer bu gün terör yüzünden bir yakınınızı kaybetmişseniz, işsizseniz, fakirseniz veya bu ülkeden bir şekilde nefret ediyorsanız bunun sebebi hiç şüphesiz Büyük Orta Doğu projesidir..


BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ NEDİR?

Medyaya göre:

ABD 11 eylülde el-kaide nin ikiz kule ve pentagon saldırısından sonra küresel terörizmle mücadele kapsamında terörün yuvalandığı orta doğuda ; terörle hem askeri alanda savaşmak hem de bölgenin ekonomisini eğitim seviyesini ve yerel hükümetleri güçlendirmek adına yürülülüğe koyduğu geniş çaplı projedir.

Yerseniz....

Bana göre işin aslı bu kadar basit değil. Şu bir gerçek ki hiç bir ülke babasının hayrına elin orta doğulusunu kalkındırmaz. Bunun en iyi örneğini ırakta gördük, tek amacı ırağa 'demokrasi' getirmek olan sevgi pıtırcığı amerikanın getirdiği demokrasi karşılığında ıraktan neler götürdüğünü de gördük..

E hal böyleyken amerikanın amacı ne?

Bilmiyorum, ama doğruluğundan emin lduğum bir şey var o da a.b.d. nin ortadoğuyu ele geçirmek istemesi?

Nedir orta doğu?

Irak,afganistan,Pakistan,Mısır, Libya,Cezayir,Suriye,Arap yarım adası, İran ve

Türkiye dir orta doğu.

Şimdi bile listedeki isimlerden kaçının üstünün çizildiğinin farkına varmışsındır herhalde..

Hal böyleyken büyük ortadoğu projesi 'masa dadurduğu gibi durmuyor' işte.

Kısacası A.B.D. nin bu projeyi yürütürken oynadığı bir çok oyun var elbette. Bizleri ilgilendiren kısmı Türkiye üstünde gerçekleşenler..





TÜRKİYENİN ROL'Ü NEDİR?

A.B.D. hiç şüphesiz böyle büyük bir oyunu tek başına gerçekleştirmek istemez. Çünkü, orta doğu da yapılacak bu gizli 'işgal' politikası elbette bölgede ki müslüman halkın tepkisini çekecek ve bi noktadan sonra noluyor lan burada?  dedirttirecektir..

İşte bunu engellemek için Türkiye adeta  biçilmiş kaftandır. Doğu -Batı ile olan iyi ilişkileri sayesinde diplomatik sorunlar çözülecek; Türkiye batıya doğunun elçisiymiş gibi yansıtıalcaktı.

Coğrafi konumundan dolayı ise , bölgedeki askeri harekatlarda, hem lojistik hemde askeri destek sağlanacaktı (mesela incirlik üssü gibi..) Türkiye  Bu plan çerçevesinde müslümanların önder ülkesi haline getirilecek ve olası bir atarlanma da durum kontrol altına alınacaktı..

Kısacası Türkiye A.B.D. nin orta doğudaki eli ayağı olacaktı birader...Her konuda.


Başbakan ısrarla 'türkiyenin bir görevi olduğundan' söz ediyor.




İşte bütün bunları yapmak için ülkenin yönetimine sarsılmaz ve devrilmez bir iktidar getirilmesi gerekiyordu. Zira bütün bunları yapmak uzun zaman alacaktı ve iktidarın kat-i suretle değişmemesi gerekiyordu.

ABD KONTROLUNDEKİ BU PARTİNİN ÖZELLİKLERİ NE OLACAKTI?

1. Bir kere bu parti kesinlikle sağ merkezli bir parti olmalıydı. Nedeni basit. Orta Doğu daki müslüman kitleyi etki altına almak için. Bu sayede a.b.d. tarafından geliştirilen 'ılımlı islam' düşüncesi başta türkiye olmak üzere dört bir yana yayılacaktı..

2. Türkiyede kurulacak bu partinin önündeki tüm engellerin kalkması gerekliydi. B.o.p. uzun zaman alacak bir projeydi ve böyle bir projenin ortasında PARTİ nin saf dışı kalması tüm planı suya düşürürdü. Bildiğiniz üzere türkiye çok karışık bir ülkedir. Bir parti her an,  dava edilip kapatılabilir veya seçimlerde dibi görebilir, en basitinden darbe olabilir,bunlar yaşanmadı mı? yaşandı.İşte bu sorunları ortadan kaldırmak için geniş çaplı bir hareketlenme daha yapılmalıydı...

3. İktidara gelecek parti bir an önce ülkenin varlıklarını özelleştirmeliydi. Bu yeni birşey değil. ABD Emperyalizminin yıllardır süregelen en başlı kanunudur bu. Sizin evinizi dozerle yerle bir edersem bunun bana bir yararı olmaz. Ama o evi ben satın alır kiraya muhtaç edersem sizi işte o zaman her dediğimi yapmak zorunda kalırsınız.  Evsiz kalma korkusuyla yaşayan bir insan, evsiz bir insandan daha korkaktır daha ödlektir ve en önemlisi de daha muhtaçtır.


4. İktidara gelecek bu partinin lideri 1. maddede de bahsettiğim gibi bölge müslüman halkının lideri/halifesi konumuna getirilecekti. Bölgeden kasıt sadece türkiye değil. Tüm arap halkı. Böylece bu lider sayesinde müslüman halkı etki altına almak çok ama çok daha kolay olacaktı. .


Bakın, orta doğu da islam kullanmasını bilene en güçlü silahtır.

Abd bunun farkında olduğu için bunu kendi lehine kullanmak istiyor. Bu gün orta doğuda bir işgal söz konusu, geniş çaplı bir işgal! Ardı ardına yaşanan arap devrimleri, iranın yalnızlaştırılması ve füze kalkanı projesiyle türkiyenin de irana sırtını dönmesi .. bunların hepsi bu planın birer parçası. Kısacası orta doğuda çalkalanıyor ve abd kendi yarattığı bu girdapta boğulmamak için tutunacak bir dal yarattı. Bizden görünen ama kendisine hizmet eden bir dal.

Adalet ve Kalkınma Partisi...

6 yorum:

  1. İnsanlarımız bu kadar mı kör? Biraz araştırma yapan neyin ne olduğunu görür ama hala bu partiye tapınanlar var maalesef. İslamiyetin, Ortadoğunun, Türkiye nin dibine konulmuş bir dinamit bunlar. İçimizi etrafımızı yavaş yavaş içeriden yiyen kurtçuk.

    Ayrıca yazının başındaki illuminatinin ele ayağa düşürülmesi meselesine de katılıyorum. Bunu bence kasten yaptılar ki insanlar ciddiye almasın. Ben de eşe dosta bu konuyu söylesem gülüp geçiyorlar. Halbuki zevklerimizi giydiklerimiz yiyip içtiklerimiz izlediklerimizi bile onlar belirliyor. Tabi gel de bunu anlat insanımıza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başından sonuna kadar sana katılıyorum.Türkiye'de muhalif partilere neden anlamadığım bir dinsiz damgası vurulmuş.İnançları üzerinden oyun oynandığının farkına varamayan insanların elinden yönetiliyoruz.Ve AKP de bu hain planın bir parçası.

      Sil
  2. Bizim Oglan Rolünü cok iyi oynuyor ve buna sizler bilem inandiniz!!!

    Zaman herseyi gösterecek.

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu yazıda yazılanlara inanıyordum. Hala da bir kısmına inanıyorum. Ama anlamadığım bir nokta var. Bu örgüt yüzyıllardır dünyanın her köşesine sızmış bir örgüt. Ve böyle bir plan yapmışlarsa, bence bu planı bizim anlayabilceğimiz kadar küçük bir plan olamaz. Ve yine bana göre illuminati yıllardır bu taktiği ile gizlenmeyi başarıyor. Yani bir şeyi saklamanın en iyi yolu onu insanların gözüne sokmak. Dikkatb ederseniz pek çok şarkının klibinde ve sözlerinde bu örgütle ilgili yazılar var. Olayın farkında olanlar bunlarla uğraşırken onlar rka planda planlarını uyguluyorlar. Yani eğer gerçekten şimdiye kadar bu örgüt hakkında yazılan yazılardan biri dahi doğru bilgi verseydi, biz bunları okuyamadan bu yazılar imha edilirdi. (Belki de yazılmışdır gerçekten)

    YanıtlaSil
  4. Bunların bir planı var, oda bist etmiş, köle olmuş, heristediklerini yapan Türkiye lakin unuttukları bir şey Türkiye'nin bu bölgede Halife olarak iktidara gelip bölgedeki ülkeler üzerinde gerçek anlamda hilafet kurup,dünyadaki 1,5 milyar müsşümanı arkasına alıp tüm dünyaya kafa tutması,bu gücün önünde nasıl duracaklardı ,bu plan çok yanlıştı Türkiye bölünmeliydi onun yerine bölgedeki Kürtler organize edilip bir devlet kurdurmak daha isabetliydi ve şu an onu yapıyorlar !

    YanıtlaSil
  5. SİZE KATILIYORUM ARKADAŞIM SONUMUZ HAYIR OLSUN MÜSADE EDİN BENDE PAYLAŞAYIM SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..