30 Temmuz 2011 Cumartesi

Nedir Kardeşim Bu İlluminati?



İllimunati bir insanın kendine yakışanı giymesidir.Dağılabilirsiniz...

Şaka lan şaka esasen illuminati konusuna geçmeden önce masonluk hakkında bilgili olmak gerekir, çünkü illuminati zaten gizli olan masonluk içerisinde gizlenmiş bir topluluktur.


Orta Çağ da avrupada Galileo nun kurduğu bu topluluk daha sonra papa efendi tarafından yasaklanmıştır.Bizimkilerde faliyetlerini  mason örgütünün içinde gizlenerek yürütmeye başlamışlardır.

Neyse illuminati konusundan önce dediğim gibi masonluğu ele alıcaz bu konuda..

Gelin barış kardeşlik iyi niyet elçisi mason kardeşlerimizin simgelerine bi göz atalım.




Herşeyi gören göz..Eski mısırdaki horusun gözünden gelme bir semboldür.Genel olarak piramit üzerinde tasvir edilir.








Davut yıldızı en meşhur mason simgelerindendir..
Mısır kültürüne de ait olduğu söylenir..

Bana kalırsa bu simge büyüyü sembolize etmektedir?Neden?..
Açıkçası büyü hakkında ki tüm bilgim World of Warcraft taki frost mage'imin skillerinden ibaret olduğundan bu konuyla ilgili pek bi bilgi birikimine sahip değilim..

Fakat nedir kardeşim bu büyü derkene şöyle bi videoya denk geldim..
Eleman, büyünün 4 element tabanlı yapıldığını söylüyo nedir bunlar.



Ateş,

Su,

Toprak,

Tahta.(Tahta tabii zoruna mı gitti?)

Şimdi bu elementlerin sembollerine bakalım..
Dört elementin simgesi(ateş-su-toprak-hava) birleştirildiğinde davut yıldızı diğer adıyla hexagram oluşuyor.


Dan Browun illuminati üzerine yazdığı kurgusu melekler ve şeytanlarda da(ki bana göre bi kaynak değil sadece denk geldiği için söylüyorum)   illuminatinin 4 elementi varıdr.
Bilmeyenler için.. yukardaki simge bahsettiğim romanda geçen 4 elementin ambigramıdır.topra-hava-ateş-su anlamına gelen earth air fire water yazısını şekli ters çevirdiğinizdede aynı görüntüyü elde edersiniz.



Gönye Pergel sembolü masonlarca geometrik düzen ve akılcılık sembolü olarak anlatılır.Fakat 19.yyda yaşamış olan zamanın en büyük masonlarından albret pike morals and dogma adlı kitabında gönye pergeli şu şekilde tanımlamıştır.
 "Bu, Aryanlar'daki Brahman ve Maya inançlarında veya Mısır'daki Osiris ve İsis efsanesinde olduğu gibi, kutsallığın ikili bir doğası olduğu düşüncesini sembolize eder. Örneğin Güneş erkek, Ay ise dişi bir doğaya sahiptir." 


Yani yine mısır kültürüne ait bir semboldür.




bu birçok masonik sembolün bir arada bulunduğu bir resim.

-Herşeyi gören göz
-Damalı zemin
-İki sütun
-Pergel cetvel
-Tabut
-Pentagram

resim biraz küçük idare edin..bunların ne anlama geldiklerini tek tek anlatıcam hiç meraklanmayın sadece şimdilikbu semboller aklınıza yerleşsin diye anlatıyorum bunları ..

ve karşınızda
baphomet reyiz..


Şu tipe şu kılığa bah hele...

allaşkına şuna hangi piskopat tapar ya?yani herkes küçükken birşekilde kafasında tanrıyı/allahı canlandırmıştır.. hanginiz böyle birşey hayal ettiniz lan?

evet bu tahmin ettiğiniz kişi illuminatinin o meşhuur luciferi.ilk başta tapınak şövalyeleri döneminde ortaya çıkıyor bu eleman (tapınak şövalyeleri illuminati bağlantısı sonra).Üstü kadın altı erkek vücuduna ait çift cinsiyetli bir şahıs olmakla birlikte o gunden bu güne satanizm ve diğer birçok dinin tanrısı oluyor bu zatı muhterem...

töbe töbe tipe bak allah aşkına yolda görsem haydarla kovalarım şerefsizim...


neyse arkadaşlar şimdi bu konuda direk mevzuya girmedim çünkü eğer öyle yaparsam '' la bırah allaşkına tesadüf olüm onlar, paranoyak şizofireni seniii'' diyerekten tepki vermeniz muhtemel. onun için bazı şeyleri anlamanız için bir bilgi birikimine sahip olmak gerek merak ama etmeyin hepsini anlatıcam ben....


evet bunlar en çok bilinen ve karşımıza çıkan semboller.adamlar bu sembolleri her yerde kullanıyorlar.şayet illuminati ve masonlar hakkına bilgili değilseniz bunların çoğunu farketmezsiniz bile şimdi bakalım ''ışık ve sevginin fedaileri masonlar'' nerede nasıl kullanmış bu sembolleri...


1 Amerikan doları tam anlamıyla masonik sembol cennetidir birader.Ne tesadüf ki masonların en meşhur sembolleri amerikan dolarında at koşturmaktadır..

Tam aşağıda 1 dolar görmemiş siz fakirler için bi foto bulunmaktadır...



Şimdi eğer sol tarafa bakarsanız herşeyi gören gözle göz göze gelirsin gözüm.

En altta novus ordo seclorom yazar yani new world order yani yeni dünya düzeni.(!)


Piramitin en alt basamağında mdcclxxi yazar bu 1776 yılı anlamına gelir.Amerikan bağımsızlık bildirgesi bu tarihte yayınlandı.ayrıyetten amerikada ki ilk mason locasının da kuruluş tarihidir.ayrıca piramidde 13 basamak vardır...




Eeeee ne var bundaa? deme hemen iki dakka sus bi şey anlatıyoz dimi burda bak şimdi aşağıya ne var orda...





Gördüğünüz üzere sevgili gönül dostları,davut yıldızı şeklimize nasılda cuk diye oturuyor üstelik harflere bakarsanız 'mason ' kelimesinin harflerini oluşturduğunu göreceksiniz fakat fazla önemsemeyin tesadüf bu canım tesadüf...







13 rakamının birçok kişi tarafından uğursuz olarak kabul edilip şeytanı çağrıştıran bir rakam olduğu gerçek.belkide bu inancı bu masonikler yaymıştır kim bilir?Onu bunu bilmemde bu 1 amerikan dolarının neresine baksan 13 çıkıyor kardeşim..üşenmezsen say...kartalın tuttuğu oklar 13 tane..
tuttuğu dalların yaprak sayısı 13..
tepesindeki yıldız sayısı 13ayrıca dikkat edin yıldızlar yine bi davut yıldızı oluşturuyor...

kartalın önünde duran kalkanımsı şeyde 13 adet çizgi var...




    Şimdi gençler masonların amerikada yoğunlaşmasının sebebi amerikanın tamamen illuminatinin ülkesi olmasıdır.Amerika bu amaçla kurulmuştur.masonlar/illuminati asırlardan beri süregelen planların son aşamalarını gerçekleştirmek için yep yeni bir devlete ihtiyaç duymuşlardır.bu ülke öyle bir ülke olacaktıki tamamen masonların kontrolünde dünyaya yön veren herşeyiyle masonlara özgü yep yeni bir dünya devleti.yeni dünya düzenin sağlayacak bir devlet.Amerika!
Şimdi bakalım bu yeni ülkeyi kuran masonlar nasıl şekillendirmişler ülkelerini..



George washington masondur.ve kendisi temellerini attığı yeni ülkeyide masonluğa göre şekillendirmiştir.kendisinin beyaz sarayda bir heykeli bulunmaktadır.bir heykel traş olsanız ülke kurucusu bir devlet adamını nasıl tasvir ederdiniz?belki bi atın üzerinde belkide halkına liderlik ederken yada sadece öylece otururken ama hiç bir şekilde yarı çıplak olarak yapmazdınız heralde dimi...neyse lafı fazla uzatmıycam zira ön sevişmelerden hazetmem..


Atatürkün böyle heykelini dikseler bizimkilerin tepkisi nolurdu merak ettim cidden...
baphomet zamanında tapınak şövalyelerinin taptığı şeytani bir tanrıdır.waşintonu tasvir eden sanatçı bu eserinde baphomete selam çakmayı neden ihmal etmemiş acaba?

nedeni çok basit..
 çünkü hepsi tesadüf.
yoksa koskoca devlet adamlarının şeytana tapan gizli örgüt mensubu olacak halleri yok dimi?




Aşağıdaki foto baphometin yani luciferin bir başka tasviri..Mason amcalarımız bunuda kullanmaktan geri kalmamışlar tabii...

Yukarı sağda ki resim abd savunma bakanlığı pentagon bildiğiniz üzere 11 eylülde buraya saldırı düzenlendi.





2 sütun mason localarında sıkça bulunan bir semboldür. 2 sütun 2 alemi temsil eder.sütunların birinin üzerinde dünya diğerinin üzerinde ışık kaynağı  vardır.esasen 2 sütun evrenler arası yolculuğu temsil eder.illuminatiye göre 2 evren vardır luciferin evreni ve bizim dünyamız.onlar bizim dünyamızı karanlıkta kalmış olduğuna ve luciferin bu evrene aydınlık getireceğine inanırlar.zaten lucifer latincede ''ışık getiren'' anlamına gelir.illuminati ise aydınlanmışlar demektir.''aydınlanmak'' ve ''ışık'' kelimelerini aklınızda iyi tutun benden size tavsiye...

 Kısaca 2 sütun karanlık ve aydınlık 2 evrenin kesişim noktasıdır.bir nevi bir geçittir.kuranda cinlerin(ki şeytanda bir cindir) bu dünyaya geldiklerinden bahsedilir zaten.masonlar şeytan çağırma kurban vs tüm ayinlerini damalı yüzey üzerinde gerçekleştirirler.
yerdeki damalı zeminde bu 2 evrenin iç içe geçtiği ve birleştiği bu kapıyı temsil eder...

Şimdi şu videoya bakarsanız sanırım yavaş yavaş birşeylerin farkına varmış olursunuz.



Videonun sonlarına doğru şeytana tapma ayini gerçekleşmekte..Locadaki 2 sütun ve damalı zemini farketmiş olmalısınız ama biraz daha dikkatli bakacak olursanız keçi kurban ettikleri zemindeki 5 köşeli yıldız figürünüde farketmiş olursunuz..

videoda masonluğa kabul edilecek/veya derece atlayacak kişilere sorulan sorular ve cevaplar dahada ilginçtir..


kimdir onlar?
gerçek ışığı arayan adaylar(  4.14)

1.nazır kardeşim ne istiyorsun?
bilimsel gerçeğin ışığını..

Burada ki ışık 100 watlık ampulden çıkan ışık değil herhalde..yoksa bu kadar doktor mühendis saçma sapan birşey için toplaşacak değiller.ışıktan kasıt Luciferin yoludur arkadaşım.Hatırlayın lucifer-ışık getiren.
 buradaki ışıktan kasıt luciferin getirdiği ışıktır.Yani onun dünyevii vaatleridir...



Programımıza çok meşhur bi fotoğrafla devam ediyoruz  sevgili illuminati severler...muhabirimiz
beyaz saray-washingtondan bildiriyor..


   Gördüğünüz üzere fotoğrafta açıkça pentagram içi yıldız şekli görülüyor beşgen gayet biçimli anormal gibi durmuyor köşeleriyse ya bir dönemece yada bir parka denk gelmekte..fakat yeşille belirtilen yerlerde yol olmaması işi birazcık bozuyor gibi...acaba niye yapamamışlar o yolu? asfalt mı bitmiş lan yoksa? orasını bilememde bence mesele şu yeşil ile gösterilen kusurlar hem beşgenin hemde içindeki yıldızın oluşmasını engelleyen tek kusur.şayet oralarda yoldan yapılmış olsaydı satanik misiniz olüm siz ne bu böyle? diyen bir arçibıla bir deboraha olanları izah etmesi biraz daha zor olacaktı.kaldıki o zamanlar illuminati günümüze göre gizliliğine dahada önem veriyordu. şimdiki gibi kliplerde illuminati simgeleri yayınlayacak kadar ileri gitmiyorlardı.şu an artık onlar için gizlilik önemli değil ama o zamanlar öyleydi.o yüzden adamlar simgemi yaparım gizliliğimi de korurum! demiş olabilir...kimbilir?

Fakat işin aslı öyle değildir yolun öyle olması tamamen tesadüf eseridir arkasında birşey aramamak gerekir.

1 yorum:

  1. beyaz saray-washingtondaki eksik yıldıza benzer bi şekli supernatural 8.sezon 10. bölümde gördüm dün,meleklerin girmemesi için yapılan bi işaret deniliyor dizide..
    http://twitpic.com/c7g7pf

    YanıtlaSil

Benim de söyleyeceklerim var..