29 Ağustos 2011 Pazartesi

Büyük Plan NWO - 1 Yeni Dünya Düzenine Giriş...

Naber üstat?

Uzun süredir ortalarda yoktum.Zira ilham kaynağımı bulabileceğim salaş bir kasabada ki denize kıyısında, kulübe bulmak oldukça zor oldu.Kaldıki bunun kaporasıydı, peşinatıydı, boya-badanasıydı derken anca yerleştik eve. Amerikan filmlerindeki gibi kolay olmuyormuş öyle.

Şimdi direk konuya dalıyorum hacı.Zira bir an önce şu bilinen kısımları atlayıp tespitlere geçmek istiyorum.

Facebookta adını tam bilmiyorum illuminatiyle ilgili dikkatinizi çekerim 'ateist' bir sayfa var. Bir yandan illuminatiye lanet edilirken diğer yandan 3 büyük dine küfürler savruluyor.

Lan oğlum..

Olay zaten direk din üzerine kurulu ki?

Bakın en başından beri bas bas bağırıp bi taraflarımı yırtıp illuminatinin Lucifere hizmet eden seçkin elit bir topluluk olduğunu vurgulamıyor muyum? Lucifer satanizmin bir öğesi olup adamların 3 büyük dine karşı olduklarını söylemiyor muyum? Yahudilik ve Hristiyanlığı nasıl yozlaşırıp insanları dinden çıkarttıklarını anlatmıyor muyum?

EE?

Senin islama karşı olman demek adamların ekmeğine yağ çalmak demek..


Neyse şimdi gelin biraz Rothschild ailesinden bahsedelim.Rothschild ailesi illuminatinin en seçkin üyelerinden biridir.Bir başka deyişle piramidin tepesindeki adamlardandır.

Rotschild ailesi 3 trilyon dolarlık bir servete sahip.10 trilyon dolara yakın bi parayı kontrol ettikleri söylenir.

-Dünya elmas ticaretinin %90'ı, altın ticaretinin % 40'ı, kömür-bakır-uranyum-aluminyum ticaretinin de % 15'i bu aile tarafından yapılmaktadır.

A pardon objektif olacağdık dimi.Al bak okumaya üşenmezsen bak.

Ha bunu yerli wiki diye sallamazsan,ithal wikide var elimizde.Kaç kilo tartıyım?tık.


By 1980, the Paris bussiness employed about 2,000 people and had an annual turnover of 26 billion francs ($5 billion in the currency rates of 1980)

-1980 de paristeki işleri 2,000 insana iş vermiş yıllık cirosu 26 milyar frank (1980 in parasıyla 5 milyon dolar.)tır.

Bu miktar biraz az mı geldi? Napoleonic Wars sekmesine bak bakıyım orda şöyle bi yazı göreceksin:

-In 1815 alone, the Rothschilds provided £9.8 million (at 1815 currency rates - a huge sum in today's money) in subsidy loans to Britain's continental allies

-Sadece 1815 te rothschild'ler ingilterenin avrupalı müttefiklerine borç olarak 9,8 milyon paund ( 1815 teki para birimi değeri şimdikine göre oldukça fazladır) destek sağlamıştır.


Birader, bu adamlar öyle böyle zengin değil. Sadece Rothschild sizin tarih kitabında okuduğunuz o savaşların çoğunun çıkmasında çok büyük rol oynamıştır.(burda Mohaç meydan savaşını Rothschild çıkarmıştır demiyoruz heralde ,. 19.yy ında avrupadaki savaşların çoğundan bahsediyorum)  


Evet hanımlar malzemelerimiz hazırsa en kolay para nasıl kazanılır tarifini veriyorum.

Adım 1- Ülkelerden birine bir diktatör getir.(for example napolyon, hitler )
Adım 2-Bu ülkeye parasal destek ver ordusunu güçlendir.
Adım 3-Ülkeyi başka bir ülkeye karşı savaş açmaya teşvik et.(for example ingiltere)
Adım 4- Savaşan iki ülkeye de yüksek faizli krediler aç.zor durumda olan ülkeler seve seve kapışsın bu kredileri.
Adım 5-Savaş bittikten sonra ekonomisi iflas eden ülkelere yeni krediler açınız. + Yeniden yapılanan bu ülkelerin yol,inşaat vs. ihalelerin tümünü toplayınız.
Adım 6-Soğumasını bekledikten sonra sıcak olarak servis ediniz.

Şimdi anladınmı bi taşla nasıl kuş sürüsü indirdiklerini.?

2 tarafı da nasıl borçlandırdıklarını?

Bakın bu savaşlarda kazanan sadece Rothschild olur. iki ülkede çok büyük kayıplar verir.mesela 2. dünya savaşında her ne kadar savaşı ingiltere kazanmış gibi gözüksede,ingiltere o dönemde amerikan bankalarına hayvan gibi borçlanmıştır.


Lan olum hiç sormuyor musunuz kendinize? 1. dünya savaşında eline verilmiş bi almanya, nasıl olurda 21 yılda tekrardan toparlanıp dünyaya kafa tutan bi devlet haline gelebilir?
Nasıl olurda avrupanın hemen hemen tamamını ele geçirebilir?.Ve nasıl olurda böyle güçlü bi devlet savaşı kaybedebilir?

Napolyon keyfinden dememiştir, para para para diye.

Özetle birader bu adamların Lucifere tapınmalarının sebebi para değildir.Zira adamlar yüz doları tuvalet kağıdı gibi kullanıp evlerinde '' ya anne gene mi havyar yaptın ya bıktım artık! :(( ' gibi muhabbetler dönmektedir.

Peki bunu niçin yapıyorlar?



Daha önce New World Order sözünü duydunuz mu?

New World Order yani Yeni Dünya Düzeni başlıkta da belirttiğim gibi tek dinli ( ki bu din büyük ihtimalle tüm dünya dinlerini birleştiren bir din olacak) , tek ülke kurmayı amaçlayan bir düşüncedir.

İşte bu yüzden ne Rothschild nede diğer İlluminati üyelerinin amaçları para kazanmak değildir. Olay tamamen din ve siyaset üzerine kuruludur.

Şimdi.

New World Order amerikanın illuminati tarafından kurulmasına vesile olan olaydır.Zaten daha önce 1 doların arkasındaki piramidin altında yazan novus ordo seclorum yazısının new world order diğer bi deyişle yeni seküler düzen-yeni dünya düzeni anlamına geldiğini söylemiştim.

NWO nun son etabına giriş 11 eylül saldırılarıyla resmen ilan edilmiştir.Trajik bir biçimde 11 eylülde hem pentagona hemde ikiz kulelere saldırı düzenlenmiş binlerce insan hayatını kaybetmiştir.


Şimdi biraz saldırıyı yapan el-kaide ye göz atalım.

El-kaide ismi ilk defa sovyetler birliğinin afganistanı işgal sürecinde karşımıza çıkmıştır.

Şimdi sizinle bir konuda anlaşalım.Dünyada ki hiçbir terör örgütü bir devletin yardımı olmaksızın ayakta kalamaz.Bu örgüt ne kadar uyuşturucu satarsa satsın ne kadar yasadışı iş yaparsa yapsın bir ülkenin yardımı olmaksızın hayatta kalması mümkün değildir.Bu pkk için de geçerlidir.Ele eçirilen teröristlerin üzerinden çıkan amerikaya ait silahlar bunun en güzel kanıtıdır.Hatta amerika, ırakta ki özel güvenlik şirketi blackwatera 'silahları kuzey ırakta satışa çıkarıldığına dair soruşturma da açmıştır.

Tabi bu amerikayı aklamaz.Sizce blackwater şirketi bunu amerikanın bilgisi dışında yapmış olabilir mi?
Yok öyle bi dünya.

Demek istediğim şu terör örgütleri bi ülkenin desteğini almadan kattiyen hayatta kalamaz.

Şimdi bakalım el kaide ye. Bize anlatılan  hikayeye göre el-kaide sovyetlerin afganistan işgaline karşı kurulmuş silahlı bir örgüttür.Sovyetler afganistana girdiklerinde artık güçlerini nereden alıyorlarsa (?) dünyanın en güçlü iki devletinden biri olan sovyetleri geri püskürtmeyi başarıyorlar.O günden sonra terör örgütleri yüzünden afganistan bi daha toparlanamıyor.Yerel güç zayıflıyor meydan teröristlere kalıyor.
İyiden iyiye güçlenen el kaide niyedir bilinmez, birden namlunun ucunu amerikaya ve israile çeviriyor.

Şimdi işte size bi soru, soğuk savaş döneminde böyle  bi terör örgütünün kurulmasına zemin hazırlayacak ülke hangisidir?


Şimdi birader lafı şuraya getireceğim.Amerika afganistanı işgal etmeyi ta çok önceden planlıyordu.Ve bunun için el-kaide yi kurdu.Böylece hem afganistanı sovyetlerden korumuş oldu.Hemde afganistanı el-kaide sayesinde elde etti.Aynı zamanda yerel hükümeti zayıflatarak işgale zemin hazırladı.

Yine bir taş, yine kuş sürüsü...

Amerikanın Afganistanı işgal etmesinin nedeni ironik bir biçimde afganistan isminin altında yatar.Afgan esrar demektir. Afganistan dünya uyuşturucu pazarının kaynağıdır.Uyuşturucu piyasasının ipek yolu burada başlar iran üzerinden devam eder türkiyeden yunanistana geçer ve oradan da avrupanın dört bir yanına yayılır.

Böyle bir pazarı elde tutmak, ekonomik olarakta çok büyük getiriler sağlar.İşgal sebeplerden biri de budur.

Şimdi, bu anlattıklarıma göre el-kaide

1- Rusyayı afganistandan uzak tutmuştur.
2-Hükümetle çatışarak yerel yönetimi yıpratmıştır.İşgali kolaylaştırmıştır.
3-Amerikaya afgan işgali için sebep sunmuştur.
4-Batıya arap düşmanlığını pompalamıştır.

Şimdi medyanın bize anlattıkları şunlar..

El-kaide rusyaya karşı kurulan bir silahlı terör örgütü olarak kuruluyor.

Daha sonra islamı dünyaya yaymak ve israil karşıtlığıyla ön plana çıkmaya başlıyor..

Sonra gel görki dünyanın en korunaklı ülkesine 3 5 tane kamikaze bozması  terörist elini kolunu sallaya sallaya pentagona ve ikiz kulelere dalıyor..
Aradan bir süre sonra da lideri evinde öldürülüyor.Ama gel görki operasyonu yapan polisler 'ama biz cesedi suya attık nasıl gösterelimki ? diyerek işin içinden çıkıyor.



la oğlum.






bunlara inanıyorsan harbi akli sağlığından şüphe ederim ben senin.

eğer o uçaklarla amerikaya saldırmak o kadar kolay olsaydı bunu şu ana kadar yüzbin kere yapmışlardı.

sana kanıt diye yedirdikleri şey yalanın ta kendisi ulan!

Şimdi bu durumda bi sorun ortaya çıkıyor.
Söylenenler yalansa neye inanmak gerek?

Aklına inanacaksın kardeşim.düşüneceksin parçaları oturtacaksın ve sana mantıklı gelene inanacaksın.başkalarının söylediklerine değil.ben burda sana benim inandığım şeyleri söylüyorum. ha elbette hatalarım olabilir fakat şundan emin olun buraya attığım her iddiayı en az 10 kere araştırmıyosam 7 sülalemi heybeli ada eşşekleri tepsin.
buna rağmen sizden tek birşey istiyorum.anlatılan her boka inanmayın artık. tv, gazete, medya.hepsi yalanlarla dolu.11 eylül olayımı?yalanların en büyüğü.gelin bakalım şimdi 11 eylül neymiş.


11 eylül diğer adıyla 9/11 ikiz kulelere ve pentagona yapılan saldırıları belirtmede kullanılan 9/11/2001 tarihini belirtir ( amerikada ay günden sonra yazılır),  tesadüfe bakın ki tam da baba bushun 9/11/1990 da

 it's a big idea! it's a new world order! ( bu büyük bir fikir, bu yeni dünya düzeni)  sözlerini içeren konuşmasından tam 11 yıl sonra 9/11/2001 de oğul bush döneminde gerçekleşiyor.

Şimdi.

9 ve11 rakamı ne ayak?

Kabala hayat ağacında ki ögelerin 10.su tanrıdır. 9/11 9. ögeden 11e atlamak yani tanrıyı yok sayıp direk Lucifere erişmek anlamına gelir.11. öge Luciferi temsil eder..Kısacası 9/11 bir terör saldırısı değildir.
İlluminati tarafından organize edilmiş bir 'mega-ritüeldir'.

Şimdi 9/11 de akla mantığa ilme fikre uyuşmayacak hatalara bakalım.


Baştan söyliyim burada vay efendim dumanlar şeytan oluşturmuş, 1 doları katlayınca ikiz kuleler çıkmış falan gibisinden anlatmayacağım.bakın şimdi size her boka inanmayın diyorum ya boşuna demiyorum. beni bile okurken şüpheci olun her zaman.

9 eylül hakkında herkes konuşur ama çok az kişi gerçeği bilir.

GERİZEKALI NO KOD ZX-181:

http://forum.islamiyet.gen.tr/sesli-goruntulu-dini-sohbetler/44461-ikiz-kulelerin-sirri.html










Hmmmffsss.....

Bu blogta küfür etmiycem diye söz vermiştim o yüzden ben birşey demiyorum, doğuş abimiz bu adama en güzel cevabı vermiş zaten. http://inciswf.com/1288033921.swf

Ulan gerizekalı!  hangi surede geçiyor lan böyle bi söz?!!! Sözü geçtim kuranda kartal kelimesi yok lan!!
9. ayet  tevbe suresi ve 11. surede tamamen alakasız bir konudan bahsediliyor. Sen neyin davasını güdüyorsun atın evladı?

Bakın canlar buraya dikkat.
Kuranda sayısal bi tesadüf seriisi falan yoktur. Olsa bile onu biz bulamayız.. Çıkarın kafanızdan. Neymiş onla onu toplayıp onun karesini alınca şöylede böyle. Geçiniz. Kurandaki mucize içerisindeki anlamdır,sana anlattıklarıdır.
Siz bana serdar ortaçın şarkılarını getirin, kurcalarsak ondan bile bir sayısal mucize çıkar emin olun...

Böyle ilk okul terk gerizekalılara aldanıp gerçekleri söyleyen adama yalancı diyorsunuz sonra. Bu andavallar öyle gerizekalıdır ki  her tek gözü olan kişiye illuminatili diyip her 11 rakamını masonluğa bağlarlar.

Bu kadar kolay değil gençler gerçekten...

Herşeyi geçtim götünden kuranda ayet uydurmuş şerefsizin evladı ! Ulan insanları inandırmak için kuranı değiştirmekte ne demek oluyor?

11 eylül hakkında konuşan başka gerizekalılarda var, bazıları el kaideyi savunmuş bazılarıda bunlar yalan yeaaa sadece terör örgütü saldırı demiş.

Çok afedersiniz.

Lan orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooospu çocuğu!
Orada ölen senin anan baban olsaydı hangi dine sığdırırdın böyle bi hareketi? Bunun islamla ne alakası var pezevenkin evladı! Yine bozdurdunuz lan bana ağzımı!

Neyse birader ülkede gerizekalı çok. Ülkede sığır çok.Adam olan ne dediğimi anlamıştır zaten. O yüzden böyle yırtık kondom çocuklarına ehemmiyet göstermeyiniz...Biz işimize bakalım.

Şimdi ben size bunlarda mı ha? bunlarda mı tesadüf?!!!  diyerekten, üstteki embesil gibi bunu inandırmak niyetinde değilim. Alın kanıtları ayağınıza seriyorum ister inanın ister inanmayın.çükünüz bilir.


9/11 idetaylı bir biçimde öğrenmek istiyorsanız şu videoyu 'kesinlikle'  izleyin canlar.Yanılmıyorsam birkaç amerikalı gencin yaptığı bir video.11 eylülün nasıl bir düzmece olduğunu herkesten iyi anlatmış adamlar helal olsun.
Fakat ben özet geçcem biraz, daha nwo konusu var.. Zaten aşırı uzun bi yazı dizisi olcak bu.

videodan kısa kısa notlar.

1.si  En büyük saçmalık kaçırılan yolcu uçaklarının nasıl olupta koskoca dünya devi amerikanın gözünden kaçtığıdır.ilk saldırıyı gözden kaçırdılar diyelim. 17 dk sonra ikinci saldırıyı nasıl atladılar?

2.si Dendiki uçağın içindeki yakıt çeliği eritti ve bina çöktü.

 Bakın bir uçakla ikiz kuleler gibi devasa çelik ve betonarmeden oluşan bir yapıyı yıkmak tek kelimeyle.

İM

KAN

SIZ.

Tarihte yangın çıkan bir çok gökdelenler var kaldı ki bu gök delenlerin içinde 20 saat yanan da var.Ama bunlardan hiç biri çökmemiştir.
İkiz kuleler 1 1,5 saatte çökmüştür.
Üstelik mantık olarak ilk uçağın çarptığı kulenin daha önce çökmesi gerekir.Çünkü o binadaki çelik daha önce erimesi icab eder.Fakat 2. saldırıyı alan kule ilk başta çöküyor.
Bakın bu videoda binada uçaktan önce bir patlama olduğunu yada binada bomba olduğunu iddia eden bir sürü görgü şahiti var.İngilizce gerektirir yalnız.

Bilmeyenler için videoda geçen bi kaç diyalogu anlatayım hemen.

-02:33 kadın aynı binada ard arda iki patlama gerçekleştiğinden bahsediyor. -
-03:53 de binada bomba var..
itfaiye: binada bomba var bölgeyi boşaltın
Adam :pardon bombamı var dediniz?
itfaiye: binada bomba var bölgeyi boşaltın.
06:28 deki adamda ardı ardına tüfek sesine benzer patlamalar duyduğunu söylüyor falan filan tek tek çeviremiycem şimdi hepsini zira dersimiz ingilizce değil.

demek istediğim şu, bu bina uçak çarptı diye çökmedi. bizzat bombalarla patlatıldı.

3- Nette bir fotoğraf vardı şimdi onu bulamadım,  uçağın çarptığı yerle patlama olan yer arasında bi mesafe var dı.Üstteki video da 52:00 dan izleyin anlarsınız.


Gelelim pentagona.



Pentagon yani abd savunma bakanlığı, beşgen mimarisiyle dikkatimizi çekmektedir. 11 eylülde burayada saldırı düzenlenmiştir.


Pentagona çarptığı iddia edilen boing 757 simülasyonu, görüldüğü gibi açılan delik ile uçağun boyu birbiriyle örtüşmemektedir.


İkiz kuleler neysede bunlar pentagonda iyice çuvalladılar.

1.si üstteki fotoda anlattığım gibi uçak konusunda bir uyuşmazlık var. Görgü tanıklarının ifadelerine göre (her zaman bunu demek istemişimdir ) o civarda hükümetin dediğinin aksine boing 757 den çok daha küçük 15 20 kişilik yolcu uçağı görmüşlerdi.

2.Bir uçak pentagonun iç içe geçmiş 5 halkasından 3 ünü nasıl delmeyi başarmıştır.Bakın binalar sağlam yapılardır kaldıki oradaki binaları türkiyedeki gibi laz ustalar demirden çelikten çalarak yapmıyorlar.Milyon dolarlar harcanıyor oraya.Kaladıki orası pentagon ulan!

3-Çarpmadan önce füze sesi duyduğunu iddia eden birçok görgü şahidi var.

bu ve diğer kanıtları üstte verdiğim videoda bulabilirsiniz. vaktiniz olduğu bir anda izleyin kesin. çünkü orda 100 tane kanı varsa ben buraya 3 tanesini yazıyorum..

Şimdi 9/11 i niye anlattım. 9/11 nwo nun son etabına giriş ritüelidir. Bunlar mısırdan beri tek bir amaçla hareket, güçlendiler, şimdi de 9/11 ile son döneme onların deyişiyle 'Altın Çağ' a giriş yapıldı.

Altın Çağ konusu diğer yazıya artık hepsini birden yazsam okumazsınız. Hoş bunu okuyan varmı orasıda meçhul ya neyse kendinize iyi bakın. Luciferin ışığı üzerinizde olsun ehehe ...

7 Ağustos 2011 Pazar

İlluminatinin Dünyaya Etkisi

Hi bro.

Araştırmacı gazeteciliğim ve isyankar ruhumla illuminatinin foyasını deşifre tadında meydana çıkarmaya son sürat devam ediyorum.

Ön sevişmelerden hazetmediğimi bildiğinizi varsayarak direk konuya dalıyorum.

Şimdi efendim Bu yazının konusu illuminatinin dünyaya olan etkisi.Gelin bu adamların birçoğumuzun hayatına nasıl etki ettiklerini,dünayay nasıl yön verdiklerini,hatta bir dinleri nasıl yozlaştırdıklarına hep beraber şahit olalım.Hepsi az sonra deşifrede...dışşş!!!

Ben normalde kronolojik sıralamaya göre anlatmaktan yanayıyımdır fakat bu yazıda günümüzden geriye doğru gideceğiz ilk olarak pop kültürü ve günlük yaşayış hakkında sizi biraz bilgilendirmek isterim.

İlluminati simgelerini pop kültüründe sık sık kullanır.Bunun sebebini biraz sonra anlatacağım şimdilik sizden sadece olaya odaklanmanızı ve gerçekleri fark etmenizi istiyorum.

Herşeyi gören göz (Horusun gözü olarakta bilinir),illuminatinin her şeyden haberdar olduğunu ve herşeyi gördüğünü sembolize eden bir figürdür.Bu sembolü bir çok yerde kullanarak üyelerine ve diğer insanlara vermek istedikleri mesaj açıktır.
''Biz burdayız olum, olanları da görüyoruz.''



Lady Gaga nın klibinden bir kesit.Arkasındaki bayrakta olan şekli farketmişsinizdir,peki eliyle yaptığı işaret hakkında bir fikriniz var mı?  Hayır yavrum sandığının aksine ''topsunuz olum siz ehehe'' demiyor orda.



Bu el işaretinin anlamı üç tane 6 rakamının yan yana gelmesini temsil eden el işaretidir..Yani siz bu işareti ''okeey duude' diyerekten yapmış olduğunuzda farketmeden 666 yapmış oluyorsunuz.(666 nın Luciferle özleştirildiğini söylememe gerek?)

Ne alaka?Demeden önce şunlara bak bakalım bu işareti başka kimler yapmışlar.

Şşşş Hareket çekme hareketin Allahını görürsün...

Don't lose your self.
Horusun gözü + 666.C-C-C Combo Breaker!!!

Madonnanın frozen adlı klibinden bir kesit sevgili gönül dostları.Zira bu klip başlı başına olay zaten de neyse ilerde görücez bu konuları yavrucum..


Hala tesadüf mü diyosun?

Ehh.. tamam sabırlı biriyimdir.şimdi aşşağıdaki resme iyi bak evladım sana diyorum!Dinlesene dersi!

Üstteki bağyan madonnanın ta kendisi..

Oh cisıııss kırayyyst!!! 


Şimdi illuminatili ünlüler bunlarla sınırlı değil tabii..Basketbolcusundan tutun her iş dalına kadar birçok kişi illumnatili.

''Ya bunlar denk gelmiştir öylee, bi kere o işareti yaptı diye hemen illuminatili mi oldu ?

Anladın mı ''Göz''üm?


Anladın mı evladım?

Şimdi bu sanatçıların neden illuminatiye mensup oldukları mevzusuna en son değinicem.Şimdilik dikkatinizi sadece gerçekleri keşfetme üzerine verin. işin tarih kısmı daha sonra.

Bitti mi? malesef...

Rihannanın ambırella şarkısındaki bir sahne.Burada rihannanın saçının arkasının yerçekimine karşı durması imkansız.Aynı şekilde kollarınında bu şekilde durması insan anatomisine aykırı bir durumdur.Peki neden bir oyanama var?Burda yapılmak istenilen açıkça üçgen içerisinde ki bir Lucifer profili. Omuz çukurları luciferin gözlerini saçındaki karanlık kısım ise ağzını oluşturur.Kolar boynuzları , bacaklar kulakları oluşturur.
Gözlerinizi biraz bulanıklaştırarak bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten.


                                                                     Teşadüf?


Nah tesadüf.
Bırak hatunun götüne bakmayı olum, bak sağda ne yazıyor?


Şimdi arkadaşlar bu illuminati nanesinin oyunları sadece şarkıcı kesimleri ilgilendirmiyor.Benim bu blogu açmamdaki en önemli amaçta bu zaten.Bu adamlar siz farketmeden sizlerede aynı şeyleri yapıyorlar nasıl mı?

Bir çok metalci kişilik gibi benim de vakti zamanında sık sık kullandığım harekettir metal horn.Konserlerde hell yeaaahh!!! diye çığlık atarak yaptığın işaretin kökeni nerden geliyor biliyor musun?


''Selam gençler''

Bakın beyler ben direk tüm metalciler satanik la demiyorum.Demek istediğim şu sizlere popüler kültürün öğesi diye dayatılan şeyler aslında bu adamların ritüellerinin bir parçası.Metal müzik ile özleşmiş olan bu hareket aslında baphometi tanımlamak için kullanılan bir harekettir ve Lucifere tapanlar tarafından sık sık kullanılır.



Lan olum bozkurt hareketi yapmıyo bu elemanlar,baphometin simgesi bunlar.


Bu işaretin ne metalle ne de rock la ilgisi vardır arkadaşım.Üstteki ehtiyarları manowar dinleyip headbang yaparken hayal edebiliyomusun sen..?

Changes he mi? Barrrrrack'ım. O zaman bu söz sana Tupac ten gelsin, ''I see no changes''..

Habeş maymunu mınaki.




Gördüğünüz gibi arkadaşlar sizlere rock müzik işareti diye yutturulan işaret;baphomete (Lucifer) e tapan                                     kişiler tarafından sık sık kullanılmaktadır.Şimdi diyebilirsiniz ki 'halkın sempatisini kazanmak adına öyle yapmış 
olabilirler''..


Soruyorum sana ÜLKE LİDERLERİ neden halkın sempatisini kazanmak için böyle birşeye baş vursun?Hadi onu geçtim bir Papa nın veya ingiltere kraliçesinin bu işareti yapmasında ne gibi bir amaç vardır? Oldukça mantıksız...

Şimdi papa demişken '' ya papa gibi biri nasıl olurda satanis elit bir tarikata mensup olur diye düşünme.Zira bu elemanlarda sütten çıkmış ak kaşık değil.Nahanda papa benedik hakkındaki gerçekler.

Sağ göğsünde nazi kartalı bulunan bu eleman bizzat papa benedikin ta kendisinin aynısıdır.


Gördüğünüz üzre Papa lık mevkiine erişmiş bir insan pek ala da nazici olabiliyormuş..

Şimdi hazır papalıktan konu açılmışken illuminatinin hristiyanlık dinini nasıl yozlaştırdığına bi göz atalım.

İlluminati nin ilk başta Yahudiliğe kabala'nın girmesiyle nasıl yozlaştırdığını illuminati tarihi yazısında detaylı bir şekilde anlatmıştım.Kısaca tekrar edecek olursak kabala antik mısırdaki yahudi putperest ve büyücülerin Lucifere tapınma yöntemidir. hz. musa dan sonra bu elemanlar tevratı kafalarına göre yorumlamış ve onu ilahi bir din olmaktan çıkarmışlardır.

Aynısını hristiyanlıkta da yapmışlardır.

Hristiyanlığın yozlaşmasını anlatmadan önce sizlere şunu belirtmek isterim.Hz.musa nın gelmesiyle eski gücünü yitiren mısır hanedanlığı tasını tarağını pılısını pırtısını toplamadan avrupaya göç etmişlerdir.Ve yine burada şeytanın onlara verdiği güç sayesinde roma imparatorluğunu kurmuşlardır.Roma imparatorluğunun televizyonlarda çok farklı gösterildiğini biliyorum.Filmlerde sürekli kahramanlık destanı yazan bu askerlerin ele geçirdiği her kasabayı yağmaladıkları,kadınlara ve küçük kızlara tecavüz ettikleri , erkekleri ise köle yaptıkları çok nadir anlatılır.

Üstelik bu insanları ailelerinden koparıp vatanlarından ayırıp köleleştirdikleri yetmezmiş gibi arenada horoz dövüştürür gibi dövüştürürler.

Ondan sonrda dizisini çekip sana da bi güzel izlettirirler.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi de romayı ''medeniyet ulusu'' ilan ederler.

Sahi sayısız köleyi aç susuz çalıştıran da mısır 'medeniyetiydi' değil mi?

Dünyanın dört bir yanına sömürgeler kurup en basitinden afrikanın elmas ve altın madenlerine çöken sonrada onları açlığa mahkum eden ingiltere fransa hollanda da medeniydi sanırsam.

Arap ülkelerinin petrolünü elinden alıp onları içsavaşa iten amerikada medeniydi hatırlarsanız.

Şimdi anladınız mı illuminatinin dünyaya olan etkisini? Adamlar türkleri barbar ilan ederlerken kendileri barbarlığın kralını yaparlar sizede bunu medeniyet olarak kakalarlar.

Neyse konu dağılmasın en son roma diyorduk.Evet ellerindeki gücü kaybeden mısır hanedanlığı avrupaya giderek romaya yerleşmişlerdir.Şimdi gelin antik mısırın romaya etkilerine bakalım.

Romada tıpkı mısır gibi ilk başlarda çok tanrılı bir dini benimsemiştir.Bu yönden başlarda dini bir benzerlik söz konusudur.

Obeliskler yani diğer adıyla dikilitaşlar mısır kültüründen gelmektedir.Tapınakların girişine iki adet konulan bu mimari öge mısır tanrısı Ra yı temsil eder.


Şimdi; romada dikili taşların sık sık kullandıldığını görüyoruz.Hatta bunları sadece başkentte kullanmamışlardır dünyanın bir çok yerinede dikmişlerdir.Şu an sultanahmetin önünde bulunan dikilitaş ta roma dönemine aittir.

Bakalım başka nerde var bu dikili taşlar..

Muhabirimiz beyaz saraydan bildiriyor..

Rothko kilisesi.

Vatikan.

Ve daha dünyanın bir çok yerinde bulabilirsiniz bunlardan ben buraya en önemlilerini yerleştirdim sadece.

Şimdi gelin illuminatinin hristiyanlığı tıpkı musevilik gibi nasıl bozduğuna bakalım.

Roma ilk başlarda çok tanrılı bir dine sahipti dediydik.Museviliğin yozlaşmasından sonra Allah Hz. İsa'yı dünyaya gönderdi.ardından hıristiyanlık dünyada hızla yayılmaya başladı .

Şimdi size horusun hikayesini anlatayım mı?


Horus 25 aralıkta doğmuştur.
Bir başka mısır tanrısının oğludur.
Doğumunu doğuda 1 yıldızın çıkması ve 3 kralın bu yıldızı takip edip onu bulması ve süslemesi takip etmiştir.
12 yaşında öğretmenlik yapmıştır.
Horusun 12 havarisi vardı
Hastaları iyileştirme su üstünde yürüme gibi mucizeleri vardı.
Typhon tarafından ihanete uğradıktan sonra çarmıha gerildi 3 gün gömülü kaldı daha sornada tekrar hayata geldi.






incile göre;


hz.isa 25 aralıkta doğmuştur.
Tanrının oğludur.
Doğumunu doğuda 1 yıldızın çıkması ve 3 kralın bu yıldızı takip edip onu bulması ve süslemesi takip etmiştir.
12 yaşında öğretmenlik yapmıştır.
hz. isanın 12 havarisi vardı
Hastaları iyileştirme su üstünde yürüme gibi mucizeleri vardı.
Yehuda tarafından ihanete uğradıktan sonra çarmıha gerildi 3 gün gömülü kaldı daha sornada tekrar hayata geldi.
kaynak:zeitgeist



İtiraf ediyim hz.isa bölümünü copy-paste yaptım.

Şimdi diyeceksin ki aaa tıpkısının aynısı.Ama dur bi dur daha bitmedi...

İsa tablolarda veya fresklerde, sürekli başında bir güneşle tasvir edilir.Üste bakın bakalım Horusun kafasının üstünde ne var?

Şimdi. hristiyanlar meryem ana ve hz.isayı şu şekilde tasvir ederler genelde...



Özetleyecek olursak...

Aradaki 7 farkı bulana köseoğlu mobilyadan oturma grubu hediye ediyoruz..

Hıristiyanlıkta mısır mitolojisi de ne ola ki? diye düşünüyosan aydınlatayım bu daha hiç birşey.Sadece mısır mitolojisi değil, hıristiyanlık babil paganizminden tut yunan mitolojisine kadar bin tane mitolojik ögeyle yozlaştırıldı.

Şimdi hristiyanlıkta esas tanrı 'baba', yani hz.isanın babası nın nasıl tasvir edildiğini çoğunuz bilirsiniz..

hz. isa-cebrail(güvercin)-tanrı

bir başka baba oğul kutsal ruh tasviri.

Şimdi gençler gördüğünüz üzre burdaki tanrı yani baba, ak sakallı ton ton bir dede şeklinde tasvir edilmiş. Peki bu profil hıristiyanlığa nerden girmiştir?

cCc Zeus reyiz cCc



Daha bir ton böyle benzerlikler sunabilirim size alın mesela en basitinden papanın başına taktığı başlık balık tanrısı dagon dan gelir.

Babil paganizm inancının bir parçası olan Dagon.



Bu şapkanın olayı şu, yandan bakıldığında balık başını andırdığından onu sembolize ediyor.

Peki hristianlık nasıl bozulmuştur?

Başlarda roma imparatorluğu hristiyanlığa karşıydı,hristiyanlık onlara göre hızla yayılan bir tehditti.Bu süre içinde birçok hristiyana zulmettikleri (hatta yahudilere de) bilinmektedir.Bi süre sonra hz.isanın havarilerinden biri ona ihanet edip onu ele verince.Romalılar hz.isayı çarmıha germişlerdir.Tüm incilleride yakmışlardır.Bunun hristiyanlığı durdurmadığını görünce de roma imparatoru büyük Konstantin sözde 'dağınık olan hristiyanlığı toplamak amacıyla' 320 yılında 319 papazı toplayıp hristiyanlığın içine bir sürü pagan-yunan ve msıır mitolojisinden ögeler yerleştirdiler.Binlerce incilin arasından 4 kitabı uygun görüp geri kalanları yaktırdı.Böylece günümüz katolik hristiyanlık doğmuş oldu.

Şimdi.

Aslında öldürdükleri kişi hz.isa değildir ve kuranda bu açıkça belirtilir.


İzlediğim bi videoda hz. isanın çarmıha gerilmesi hakkında şöyle güzel bir benzetme yapılmıştı.


Anneniz çekiçle dövülerek öldürülseydi boynunuza çekiç asarmıydınız?


Bu gün hristiyanlar, hz.isayı çarmıha gerilerek öldüğünü düşündükleri halde kliselerde ve boyunlarında çarmıha gerilmiş isa veya bunun sembolü haç bulundururlar.


Peki bu haç hristiyanlık dinine nerden girmiştir?


Ankh eski bir mısır sembolüdür.

İlluminatinin 2 kutsal dini paganist ögelerle doldurup mahvetmesinin nedeni tam olarak belli değildir..

Fakat size şöyle bir bilgi vereyim.

Lucifer latince bir kelimedir.Türkçesi ne demektir biliyor musunuz?


Işık Getiren.

İlluminati ne demektir biliyor musunuz? Aydınlanmışlar.

Şeytanın ateşten yaratıldığını biliyorsunuzdur sanırım.

Tapınak şövalyelerinde ortaya çıkan baphomet figüründe iki adet hilal göze çarpar.Bunları az önce bahsettiğim iki evreni temsil eder zira hilallerden birisi aydınlıkken diğeri karanlıktır.

Satanizm derken aklınıza öyle Slayer dinleyip kedi kesen tipler falan  gelmesin.Bu büyük bir yanılgıdır.
İlluminatinin içinde dünyanın en saygın iş adamları politikacıları sanatçıları bulunmaktadır.Ve emin olun bu adamlar ritüellerini kedi keserek yapmıyorlar..

Dünya Ticaret Merkezi saldırısı yapılan en büyük ritüellerdendir.

İkiz kuleler mevzusuna sonra değinecem zira çoooooooook uzun bir konu, düzenlenmesi ve yazıya dökülmesi gereken bin tane döküman var ve dediğim gibi daha sonraya...

Özetle illuminati hikayenin en başından beri var olan Luciferin yandaşlarıdır.Onların 1 dolar arkasındaki piramidin altında yazan Novus Ordo Seclorum diye adlandırdıkları bir planlarıda vardır.Ve şu an dünyada yaşanan savaşların, ekonomik krizlerin, politik oyunların bir sebebi varsa o da bu planı gerçekleştirmek içindir.

Novus Ordo Seclorum.

New World Order.

Yeni Dünya Düzeni.

Bunlara gelicez..Şimdilik sizden istediğim bazı şeylerin artık farkına varmanız.Ve size yakın olan insanları da uyarmanız.Onların yaptıkları eylemler sadece diğer insanları etkilemiyor.Sizide çok yakından ilgilendiriyor.


Siz gözünüzü açarsanız toplum gözünü açar.
Toplum gözünü açarsa çok şey değişir...




4 Ağustos 2011 Perşembe

İlluminati Tarihi 3 Masonluk Doğuyor

Merhaba.




Bu yazıda siz illuminati severlere mis gibi bir konu hazırladım.İki yazıdır illuminatiyi deşifre etmekten çok onun tarihini anlatmaya çalıştım,ve bilirim.


Ve tarih sıkıcıdır.


O yüzden sizi biraz sıktıysam kusura bakmayın cidden ama illuminatiyi anlamak için onun tarihini bilmek gerek.


Şimdi.


Bu yazı illuminati tarihinin son kısmıdır..O yüzden çayınızı kahvenizi espiressonuzu alın ve son partı okumaya koyulun.


Nevet...En son ki yazıyı tekrar edecek olursak mısırda ki büyücülerin kabalizmi oluşturduğunu kabalizmin büyü ve şeytana tapınmakla ilgili bir öğreti olduklarını bu öğretiyi yahudilerin kudüse götürdüklerini söyledik.Daha sonra  tapınakçıların süleyman tapınağında bu öğretilerin kaynağını keşfettiklerini papanın aforozundan sonra avrupaya dalığılıp orada gizli topluluklar kurduklarını belirttik.




Avrupaya kaçan bu tapınakçılardan papanın infazından kaçıp kurtulanları avrupada tekrardan örgütlenip Lucifere tapınmaya devam ederler.Bu esnada gizli bir topluluk olan masonluk içine sızarlar.İlluminati bunca yıldır açığa çıkmamışsa bunu masonluğa borçludur.Masonlukla illuminati şu yönden birbirlerinden ayrılırlar.Masonluk,ilk başlarda taş ve duvar ustalarının kurdukları bir topluluktur(derecelerdeki çırak kalfa usta gibi terimler burdan gelmektedir).O zamanlarda masonluk, illuminati gibi şeytana tapmak ve seküler düzeni yaymak gibi amaçlar içermez.Masonluğu zararlı bir topluluk haline getiren tapınak şövalyeleri ve onların öğretileridir.


kabala hayat ağacı.



Bütün bunları bi yerimden uydurmadığımı anlatmak için size birkaç belge sunmak isterim.Eğer vikide masonluk bölümüne bakarsanız masonluğa ait bulunan ilk belgenin 1390 yılına ait  ''Masonik El Yazması''   olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca yine wikide Tapınakçıların 1314 yılında iskoç kralının yanında savaştıkları da yazmaktadır.Bu arada masonluğun ilk kurulduğu yerin iskoçyada olduğu düşünülmektedir.Bu paragrafta söylediklerimi wikiden rahatlıkla okuyabilirsiniz.


Topralayacak olursak masonluk ilk başta taş ustaları tarafından isviçrede kuruluyor bunlar genellikle kilise şapel gibi taş işçiliği gerektiren işlerde çalışıyorlar.Daha sonra kabalizme inanan Tapınakçılar papadan gizlenmek ve ritüellerini daha rahat gerçekleştirebilmek için yavaş yavaş masonluğa sızıyorlar.




Kapiş?




Masonlukta şövalye kültürüne ait bir çok öge bulunmasının sebebide budur arkadaşlar..


Evet masonluğun içinde artık rahata eren tapınakçılar iyiden iyiye güçleniyolar.Bunda masonluğun maskesi ardına saklanmaları da işlerini iyice kolaylaştırıyor.


Şimdi  gördüğünüz üzere mısırdan doğan illuminati iskoçyaya kadar yol almıştır ve burada masonlukla birleşmiştir.
1707 de act of union anlaşmasıyla iskoçya ingiltereyle birleşti.Ve illuminati bu vesileyle ingiltereye de karışmış oldu.Zaten bu olaydan tam 10 yıl sonra  1717 de ilk büyük loca kuruluyor londrada.


İlluminati ilk olarak galileo tarafından kurulsada kilise durumu çakıp bunların annelerinden temin ettiği sütü burunlarından damıtmak suretiyle bu örgütü yasaklar.


Bu safhada güç kaybeden illuminati 1776 yılında adam weishaupt adındaki elemanın biri (ki kendisi kabalacıdır) tarafından almanya bavyera da tekrar kurulur.Tapınak şövalyelerinden illuminatiye geçiş de bu şekilde olmuştur.


İlluminati burdan sonra Amerikada ve dünyanın bir çok yerinde localar kurup gücüne güç katmıştır.


1776 da amerikanın bağımsızlığını ilan etmesi, amerikadaki ilk locanın kurulması ve illuminatinin yeniden kurulması hep aynı zamana denk gelmiştir.


O günden bu güne  onların New World Order adını verdiği son büyük planları işleme sokulur..


New World Order.

3 Ağustos 2011 Çarşamba

İlluminati Tarihi 2 Kabala-Tapınak Şövalyeleri

Evet bugün biraz keyifliyim zira sigarayı bırakmayı bıraktım.Evet sigarayı bırakmayı bıraktım.
Üç gün önce birdaha içmeyeceğim bu zıkkımı lan! mottosuyla yola çıkıp ani bir karar almıştım. üç gün sonraysa soluğu tekelde aldım.

Yani anlayacağın iyiyim bugün o yüzden sizlerle uzuun uzun bir kabalaydı tapınakçılardı muhabbeti bizleri bekliyor.

Ondan önce belirtmek isterimki bu yazıyı şu an bir illuminati markası olan marlboromu tüttürerek ve coca-cola mı yudumlayarak yazıyorum.Adamlar satanist matanist ama bazı şeylerden harbi anlıyor lan :D neyse fazla saptırmadan ve sapıttırmadan ufak ufak girizleyelim...

Nevet, şimdi birader eski mısırda büyü ve büyücülüğün yaygın olduğunu söylemiştik.Bu dönemde israil oğulları arasında da paganizm ve bunun öğretileride çok yaygın bir inanıştı.

Şimdi gel gelelim kabalizmeee...

Bakın arkadaşlar kabbalizm en kabba tabiriyle büyü ve lucifer üzerine kurulmuş bir öğretidir.Bazılarına göre kabalizm işte vay efendim museviliğin bir öğretisi dirde kutsal kitaplardaki gizli öğretileri araştırır da falan filan.Geçiniz.


Kabala hayat ağacı figürü.Yeraltı Yer ve Gökyüzünü birleştirdiğine inanılır.


Bu mantıktan yola çıkacak olursak kabalizmin en erken musevilikle aynı anda ortaya çıktığı fikri ön plana çıkar öyle değil mi?

Fakat gel gelelim ünlü türk masonlarınan olan murat özgen ayfer (ki kendisi bas bas bağırır ben masonum diye
kabalayı şu şekilde kaleme almış.

Ne zaman doğmuş ve nasıl gelişmiş olduğu tam ve kesin bir şekilde bilinmeyen Kabala, özellikle Yahudi dini ile bağlantılı olmak üzere, metafizik nitelikli, kendine özgü bir ezoterik sistemi olan bir gizemci felsefenin genel adıdır. Yahudi gizemciliği olarak benimsenmekle birlikte, içerdiği öğelerden birçoğu, aslında Tevrat'ın ortaya çıkışından çok daha eski bir tarihte oluşturulmuş bulunduğunu göstermektedir.

Fransız tarihçi Gougenot des Mousseaux da, Kabala'nın aslında Yahudilikten daha eski olduğunu belirtmektedir.

Evet, bunları harun yahya yada diğer adıyla adnan oktar (kaç ismi var lan bu adamın?) sitesinden alıntı yaptım. fakat sen direk ehuehue harun yahya terk! diye karalama yapacaksan o zaman üzgünüm bu blogtan pek bir şey kazanamazsın.Çünkü illuminatiyi anlamak için herşeyden önce o ön yargılarından sıyrılmalısın arkadaşım.O yıllarca sana yedirdikleri bilinç altına işledikleri kalıplaşmış düşünceleri körü körüne savunmamalısın arkadaşım.
Ha harun oktarı günahım kadar sevmem o ayrı.zira orda burda ben mehdiyim imalarında bulunan bir adamı sevmem mümkün değil.Ama sen bana gelip eheheh komplo teorisi bunlar olüm alıntı yaptığın adamdan belli dersen beline beline oklavayla vururum senin.Masonluğu gidipte locadan mı öğreneyim?Tabiikide bu konu hakkında araştırma yapan elemanlardan öğrenicem.Bunu yaparkende ön yargılarımdan uzak durcam ve en önemlisi herşeye körü körüne inanmayacağım.Herkesi dinlemek ama herşeye inanmamak lazım.Çünkü devir öyle bi devirki artık sana iyi gibi gösterilen şeylerin aslında kötü, kötü gibi gösterilen şeylerinse iyi olduğu bir dünya burası artık..

Neyse görüldüğü üzere bu kişiler kabalanın aslında yahudilikten daha eski antik mısıra dayalı bir öğreti olduğunu iddaa etmekteler.Mantık süzgecinden geçirildiğinde bu daha akla uygun geliyor çünkü hristiyanlık ve müslümanlıkta büyüyü yasaklayan allahın hadi gençler bugün toplaşıp büyü yapıyoruz malzemelerimiz hazır mı? demesi akla mantığa fikre ilme aykırı olur heralde.



Bu besbelliki kabalizm mısırdaki paganizm öğretilerinin bir uzantısıdr.devamıdır.volume II sudur.
hz.musa allahla konuşmak için mağarada kaldığı süreçte, ''hadi gençler! ortaklaşa boğa yapıyoruz tapıcaz üzerinize afiyet,pamuk eller cebe'' diyerek ortaklaşa altın toplayıp bunları bi güzel eritip boğa heykeli yapıp tapacak kadar paganizme fanatik bi milletti bunlar.

Şimdi büyüye fena halde kafayı bozmuş çakma gandalflar kudüse geçtikten sonrada bunlarla uğraşmayı sürdürmüşlerdir.Hatta peygamberden sonra azalma bi yana dahada arttığı söylenebilir.Şimdi hz.süleyaman dönemindeki bi ayete bakalım.

Ve onlar, Süleyman'ın mülkü (nübüvveti) hakkında şeytanların anlattıklarına uydular. Süleyman inkâr etmedi, ancak şeytanlar inkâr etti. Onlar, insanlara sihri ve Babil'deki iki meleğe Harut'a ve Marut'a indirileni öğretiyorlardı. Oysa o ikisi: "Biz, yalnızca bir fitneyiz, sakın inkâr etme" demedikçe hiç kimseye öğretmezlerdi. Fakat onlardan erkekle karısının arasını açan şeyi öğreniyorlardı. Oysa onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezlerdi. Buna rağmen kendilerine zarar verecek ve yarar sağlamayacak şeyi öğreniyorlardı. Andolsun onlar, bunu satın alanın, ahiretten hiçbir payı olmadığını bildiler; kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi. (Bakara Suresi, 102)

Şimdi bakın buraya dikkat!
ne diyo orda? kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi. 

Bunu anlayan anlamıştır aslında.Orada bahsedilen şey apaçık insanın ruhunu şeytana satmasıdır.
Hemen öyle itiraz etme dur bi bekle kanıtımla kafanıza kafanıza vurucam.
Bak şu alttaki videoya bak bak çekinme..

İngilizce bilmeyenler için ' i sold my soul to the devil' demek ruhumu şeytana sattım demek şimdi dünyanın en önemli şarkıcılarının tek tek ay sold may sol tu dı devıl diye bi yerlerini yırtmaları boşuna değildir.


Eminem illuminatiliydi vakti zamanında.Gördüğünüz gibi oda ruhumu şeytana sattım helelooy diye bağırmakadır.
Fakat eminemin kızı olduktan sonra illuminatiyle bağlarını koparmıştır.Şimdi eminemin şu şarkı sözlerine bakın.

Not:Eminem illuminatiden çıktıktan sonra bir çok sanatçı gibi bunalıma girmiştir kilo alıp öküz gibi olmuştur fakat sonrasında tekrar adama dönmüş ve recovery albümünü çıkarmıştır. 
Recovery: iyileşme düzelme kurtulma.

25 to life :

beni hafife aldın, kalbimi aldın ve kaçırdın gezegene doğru
pislik içinde buna daha fazla dayanamazdım
şimdi talep ettiğim saygı
bu ilişkiyi kontrol altına aldım
kumanda ettim, patronun oldum senin şimdi lanet olası
demek istiyorum ki beni artık kontrol etmene izin vermeyeceğim


Eminem bu şarkısını yavuklusuna yazmamıştır güzel kardeşim.Onu karanlık bir anlaşmaya sürükleyen lanet olası zencilere hitap ediyor burda. 

sana hayatımı verdim, tamamen sadıktım sana seninleyken

Gayet açık aslında şeytana ruhunu sattıktan sonra ona olan sadakatinden gem vuruyor şair..

beni sevdin mi ruhum özgür olmasına rağmen 

Bunada tesadüf de de oklavaylan vurayım beline beline adam bas bas bağırıyor ruhum özgür diye.Dahada anlamadıysan yani...

git başkasıyla evlen ve onları ünlü yap 
ve terk et özgür ol bana yaptığın gibi
onlara ihtiyacın yokmuş gibi davran onlara ve senin için bir değer ifade etmesinler
onları da bana yedirdiğin bokla besle
seni unutmaya gidiyorum oh
şimdi özelim, ha özel hissettim seninleyken
bütün hissettiğim şuydu
acizlik
bencil bi kaltağa hapis
çiğne beni ve tükür
bunu çok defa hissettim
komik 

Eminem açık açık herşeyi diyo kardeşim,sen hala bunu yok sevgilisine yazdı yok bu elim bir aşk hikayesi diyosan get the fuck outa here.. diyorum bende sana.bi insan sevgilisine niye git onları ünlü yap desin lan!?erol köseye mi vurulmuş bizim eminem?

Neyse konu çok dağıldı biraz toparlamak gerekirse arkadaşım insanların şeytana ruhlarını satma mevzusu gerçek.Şeytana ruhunu sattığın vakit vücudun şeytanın kontrolü altına girer.Bu konuda şeytanın sana bu konuda vaad ettiği tek şey dünyevi zevklerdir.Bu sadece günümüzde değil eski kabalistlercede yapılıyordu zira yukardaki ayetlerdede bu anlatılmak isteniyor.anlayana..

Şeytana ruhunuzu bir kere sattığınızda geri dönüş yoktur zaten eminem sözlerine
 diğer taraf için çok geç 
kovalamaca başladı 

derken belkide diğer taraftan kasıt cennettir.zira bu adamların içinde bulundukları ortam tam bir cehennem.

Nevet...Şimdi yavaş yavaş anlamışsınızdır sanırım illuminati ve antik mısır bağlantısını.İlluminatinin tapındığı şeytan ortaya yeni çıkmış birşey değil.O asırlar öncesinde de vardı ve insanları tanrıya karşı kışkırtmak için her zaman mücadelesini veriyordu.Bunu yaparkende dünyevi zevkler vaadediyordu.Zaten yukarda ki ayette o dönemde yaşayan yahudilerin hz.süleymanın gücünü büyüden aldığına inanmışlardır.Halbuki öyle birşey yoktur o güç hz.süleymana allah tarafından verilmiştir.Bunun üzerine allah yeryüzüne iki melek göndermiş ve insanları sınamak adına bu meleklere büyü öğrettirmiştir.Melekler bunu yapmamaları için onları uyarsalarda onlar dinlememiş Lucifer ve öğretilerini öğrenmeye çalışmışlardır..

Allahın bu hareketini sorgulamak anlamsızdır zira hayat bir sınavdır ve  hayır ve şer allahtandır.Bizler şerlere karşı uyarılmışızdır eğer siz gidipte buna rağmen kötülüğe uyarsanız ''e kötülüğü allah getirmedi mi abi yea biz niye suçlu oluyoruz?'' diyemezsin.Çünkü sen irade sahibisin ve kötülüğüde iyiliğide seçmek senin tercihin.O yüzden yaptıklarını kimseye mal edemezsin..

İşte o dönemin yahudileri kudüste kabalizmi iyice geliştirmişlerdir.Sayısız büyü keşfetmişler ve şeytana tapınmanın türlü yollarını bulmuşlardır.Bu konu hakkında sayısız kitap ve tapınma yönteminide yine o topraklarda muhafaza etmişlerdir.

Gel gelelim tapınak şövalyelerine.

Tapınakçıların kudüse gelmelerine vesile olan olay haçlı seferleridir.

Haçlı seferlerindeki amaç ''dini savaş'' olarak gözüksede işin aslı öyle değildir.O dönemde avrupa sefaletten kırılmakla birlikte doğu ülkeleri ve araplar dinara dinar demiyorlardı.Gerek matematik gerekse astronomi gibi birçok bilimde ilerlemiş olan doğu ülkeleri önemli ticaret yollarınıda bünyesinde barındırması sebebiyle bi hayli zenginleşmişlerdi.
Bütün bu zenginliklere göçmek isteyen papa da taa ebesinin nikahınan kudüse haçlı seferi düzenlemek gibi dahiyane bir fikir ortaya atmıştır.Ve yine bu zenginliklere göçmek isteyen asiller ve soylularsa ellerini sıvazlayarak '' ehehe tabi abi neticede dinimizin bi vecibesi'' diyerekten birleşip kudüse doğru yürümüşlerdir.
Bu gerçektende uzun bir yolculuktur zira kudüs ile avrupa arasında ki mesafeyi tahmin edebilirsiniz.kaldıki o dönemde hummer jeeplerde yoktu ve tüm o yolu katederken önlerine çıkan tüm müslüman askerlerle savaşmak zorundaydılar.Bu da onların amacının kudüs olmadığını işgal ve yağmadan gelecek paraya baktıklarının bir başka göstergesi.

Bu haçlı arkadaşlarımız ''bir kar yağar ince ince,komandonun hali nice'' diye diye kudüse gelirler ve işgal ederler kudüsü.Orada ne kadar müslüman yahudi varsa kadın erkek çoluk çocuk ayrım gözetmeksizin alayını kılıçtan geçirirler.Zira kafirleri öldürmek dine hizmetti.Ölen kafirleri yağmalamaksa paha biçilemez.

Şimdi.Haçlılar kudüse göçtükten sonra birçok şövalye ekibi kuruluyor bunlardan biriside Tapınak Şövalyeleri
Tapınak şövalyelerine tapınak şövalyesi denmesinin nedeni bu adamların süleyman tapınağının bulunduğu varsayılan mescidi aksanın olduğu bölgede görev yapmaları ve süleyman tapınağını araştırmaları dolayısıyla bu ismi almışlardır.Tapınakçıları 1314 yılında kuruluşlarından yaklaşık 200 yıl sonra papa tarafından kaldırılmıştır.

Şimdi olayın iç yüzüne inelim. Bu satırları okurken şu müziği dinlemenizi tavsiye ederim.Moda girmenize yardımcı olur eheehe.

Tapınak Şövalyelerinin araştırmakla yükümlü olduğu süleyman tapınağıyla ilgili bi rivayet vardır.Söylentiye göre  eski kabalist ve büyücüler buldukları büyü ve şeytana tapınmak için oluşturdukları kitap ve diğer materyalleri burada saklamaktadırlar.Tapınakçılar bir süre sonra avrupada aşırı bir güç elde ettiler.ilk başta papa tarafından  resmi olarak tanındılar,tüm ülkelerden serbest geçiş hakkı ve papa dışında kimseye hesap vermemek gibi haklar kazandılar daha sonra asiller tarafından toprak arazi ve parasal yardımlar koparmaya başladılar.kaynak
Gel gelelimki tapınakçılar hakkında 'şeytani bir tarikata mensup oldukları' hakkında sölentiler bitmek bilmiyordu.Ardından papa efendi hazretleri tüm hükümdarlara aynı tarihte açılmasını emrettiği mektuplar gönderdi.Mektupta tüm tapınakçıların tutuklanmasını emreden bir emir belgesi vardı.İlk başta tapınakçılar aforoz edildi ardından birçok tapınakçı papa tarafından tutuklandı ve işkenceye maruz bırakıldı.İçlerinden bir kaçı hıristiyanlık dışı faliyetlerde bulunduklarını ve başka bir ruha taptıklarını itiraf etmişlerdir.

Peki bu ruh kimdir?

Geliyor...

Loading......
Bi taşın altından da sen çıkma be birader...

Esasen iyi çocuklardı bizim tapınakçılarda çevresi bu hale getirdi hep.Bakın arkadaşlar herşey birbiriyle bağlantılı.Kabalistlerin süleyman tapınağına doldurdukları şey her neyse artık adamlar bunu bulduklarında şeytani bir dine mensup oluyorlar.O kaynaklarda artık ne yazılıysa onları şeytanla iletişime geçirmiş olmalı.Yoksa hristiyanlık aşkıyla yanıp tutuşup kmlerce yol tepip sayısız savaşa girmiş olan bu elemanlar kolay kolay hıristiyanlığı bırakıp hayali bir şeytana tapmadılar.Onlar şeytanı gördü ve bunu o tapınaktaki envanterle yaptılar.Daha sonra bununla avrupada aşırı bir güç elde ettiler fakat papa durumu çaktı ve fişlerini çekti.

Şimdi şu süleyman tapınağına bi göz atalım.

Dediğimiz gibi süleyman tapınağının bulunduğu düşünülen alan mescidi aksa etrafında bulunur.İsrail bugün orada arkeolojik kazı çalışmaları yapmaktadır ve bazı kişiler tarafından şöyle bir teori ortaya atılmakadır.

''mescidi aksanın altını kazıyorlar,çünkü alttan alta kazdırıp yıkacaklar mescidi aksayı''

Ya kardeşim...gider misin?



Gider misin?



..........



Bak hala duruyo gitsene olum?

Evladım bugün o israilin amacı mescidi aksayı yıkmak olsaydı , onu yıkardı.bitti.
(yıkarlar demiyorum, yıkarlar diyorum)

masum sivillere fosfor bombası atan , sivil gemide 9 cana kıyan,birleşmiş milletlerin okuluna bomba atan israil orayı yıkmak istesedi şayet filistin semalarında gezen f-16 lardan biri geçerken bi bombada oraya bırakırdı ve olay kapanırdı.
kimsede bişey diyemezdi.
ulan adamlar 9 türke kıydı naptı başbakan?
kınıyoruz...
büyükelçimizle resmen dalga getiler naptı başbakan?
kınıyoruz....

Ulan dalkavuk al sen o kınamayı bi yerine ... 
neyse bu blogta küfürlü konuşmak ban sebebidir.
Arkadaşım sen sor bakiyim o 9 insanın ailesine anasına babasına onlarda kınıyormuymuş israili?

Üstüne üstlük tutup bu adamlara doğudaki arazimizi kiralamaya kalkışıyorsun
ey akp li pardon akpartili aç artık gözünü güzel kardeşim.bak senin davos fatihin doğu sınırlarını mayın temizleme karşılığında kimlere kiralıyormuş bak bak iyi bak ama... tık

Senin davos ta israile esip kükreyen fatihinin sırtını kimin sıvazladığınada bak güzel kardeşim.Başbakan beyefendi israile karşı durmak bir yana aldığı hediyeleri bile geri verme tenezzülünde bulunmuyor.Aferim paşam aferim evladım. tik

Bu adl ve ajc yahudi örgütüdür arkadaşlar.Beyimiz nedendir bilinmez bunlardan üstün cesaret ödülü almış.Valla bu hediyeleri medyanın önünde bile almak üstün cesaret gerektirir cidden.Ama bizim halkımız sığır anlamaz ki.


Bi dk...

Tapınakçılardan AKP ye nasıl geldim lan ben????


 Eamam işin içinde illuminati olunca işin siyasi boyutunada değinmek zorundayım fakat burda parti kapıştırması değil amacımız.Zaten hangi parti geçerse geçsin başa illuminatinin sözü yine işliyor bu memlekette.Partiler kukladır.Sen o parti bu parti diye kahvede yırtınırken adamlar tezgahı kurmuş kim geçerse geçsin düzenleri aynen işliyor.

Ak partili vatandaş sözüm sana.Belki sende ak partideki hataları görüyorsundur ama inanç gereği daha iyi bir parti yok kötünün iyisi mantığıyla gidip bu adamı körü körüne destekliyorsun?.Hepimiz seçimlerde A yada B partsine oy verdik.Sorun bu değil sorun senin tayyip denen adamı sütten çıkmış akkaşık sanman. Niye diğerlerinde kötü diye bu adamın pisliklerini hasır altı edesinki. Ben senden şunu demeni beklerim. ' evet ben akp ye oy verdim fakat başbakan şunu şunu şunu yanlış yapmıştır! Bunu diyebildiğin vakit sen olayı kapmışsın demektir.Sen gerçeklerden anlıyorsun demektir.Bir insan kendi savunduğu partininde yanlış taraflarını objektif olarak açıklayabiliyorsa o kişi aydındır benim için.Bilgi birikimi neolursa olsun önemli değil.Siyasetten çakmıyorda olabilirsin.Seni sığır olmaktan ayıracak olan eylem kendini eleştirebilmendir ve kendi düşüncelerini.
Bunu niye akp lilere söylüyorum? Çok basit, çünkü iktidar AKP , ve AKP batıya karşı oynuyor. Onu destekleyenleri bilgilendirmek istiyorum..

Senden beklediğim tek şey şu sen eğer gelipte 'yav kardeşim evet bende akpye oy verdim fakat şu sınır ihalesi nedir allaşkına ya.?' dersen sığır değilsin demektir.Sen o zaman bilinçli vatandaşsın demektir.

Bunu sadece akplilere söylemiyorum tabii kemalizme kör kütük bağımlı olanlarda sığırdır benim gözümde.

Özetle arkadaşım savunduğun şeyin eksik yanını bileceksin.Bilmek zorundasın.Ve bunu söylemekten çekinmeyeceksin aksi taktirde sen sığır olursın sen koyun olursun.Sen amerikan mandası olursun.

neyse en son mescidi aksa diyoduk bu konuyuda anlatıp kaybolucam zira şarjım bitmek üzere.

mescidi aksa altında yapılan kazıların amacı mescidi aksayı yıkmak için falan değildir arkadaşım.süleyman tapınağında var olduğuna inanılan kabalistik materyalleri ele geçirmek içindir. Bu gün israil devleti ne diye kudüse kuruldu sanıyorsun?

son olarak papanın emri üzerine dağıtılan tapınakçıların avrupaya kaçıp orada gizli örgütler kurarak tekrardan Lucifere tapındıklarını belirtmek isterim.

Masonluk içerisindeki kabalistik ve mısır ögeleri buradan gelmektedir.Çünkü kabalizm mısırdan doğmuştur kabalizmi masonluğa sokanlarda tapınak şövalyeleridir.

Sonraki yazıda görüşmek üzere...